עבור לתוכן

גיליתי את הבעיה בכרטיס טלויזיה!צריך עזרה בפיתרון!(הכנסת מפתח לregistry)

Featured Replies

פורסם

כמו שתראו בתמונה...הפילטר שמסומן בתוכנה צריך ליהיות על 4 והוא על 8...אבל בשביל לשנות את זה ל4 ולשמור אותו במצב הזה צריך להכניס איזה מפתח לregistry...כמו שמתואר באתר : http://www.cask-of-amontillado.com/pvr_reg.html#_Set_(pre)filter_settings,_and_make_

הם רושמים שם :Set (pre)filter settings, and make them stick upon reboot

Trick for pvr 150/500: You can change the temporal noise reduction setting GraphEdit, but youll need o add the following key to make these changes stick.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData]

" HcwSaveEncoderSettings "=dword:00000001

גם את זה ניתן לראות בתמונה....

איך אני עושה את מה שהם מבקשים כאן?

תודה רבה מראש!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שאף אחד כאן לא יודע...בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב לי!

תודה רבה מראש

פורסם

תכתוב בשורת הההתחל REGEDIT תנווט שם למיקום שהם מפנים אותך אליו ותעלה תמונה.

פורסם
  • מחבר

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\hcwPP2\DriverData]

את זה חיפשת?

פורסם

תפתח את הרגיסטרי, תמצא את המקום שהם רושמים (כלומר: תפתח את HKEY?LOCAL?MACHINE ובתוכו את SYSTEM וכו') ובמקום

שבו צריך להוסיף (או לשנות) ערך תעלה צילום מסך.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי עמודה בשם DriverData :s05:

אגב, אני ממש מודה לך על העזרה והזמן!

פורסם
  • מחבר

מישו?

פורסם

אופס שכחתי אותך :-X . מאיפה המקור של הטיפ הזה? אתה בטוח שהוא נכון ושהוא לויסטה ולא לXP?

פורסם

לפני הכל - אני לא לוקח אחריות על השינוי הזה אלא רק מסביר לך איך לעשות אותו.

ראשית כל ודא שתוכנת כרטיס הטלוויזיה כבויה.

תלחץ כפתור ימני על hcwPP2 ותבחר באפשרות "חדש"->"מפתח" תיווצר לך "תת ספריה" בתוך הערך הנ"ל.

בחלון השמאלי תלחץ "חדש" -> "ערך DWORD". יווצר לך ערך חדש בתוך החלון עם שם כמו "ערך חדש 1#" או משהו בסגנון.

תשנה את שם הערך (כלומר "ערך חדש #1") לHcwSaveEncoderSettings. לאחר מכן תקליק עליו פעמיים, תבחר "עשרוני" ותכניס

את הערך 00000001. לאח"כ מכן תסגור את עורך הרישום, תפעיל את התוכנה ותקווה לטוב.

פורסם
  • מחבר

פעלתי לפי ההוראות ואחריי שלחצתי save settings קיבלתי את אותה הודעת שגיאה...יכול ליהיות שאני לא פועל נכון ואני צריך לסמן ב"וי" את הsave settings?(ללחוץ על הריבוע הקטןן ולא על הכפתור הגדול ואז לצאת מהתוכנה ולעשות ריסטרט?או שהוא צריך לקבל את זה דרך הכפתור הגדול?וכשניסיתי לפעול עם graphedit קיבלתי גם שגיאה... בתגובה השניה פה בפורום יש הסבר מאוד מפורט...תוכלו\תוכל לעזור לי להבין אותו כמו שצריך?

את המפתח הזה הכנסתי כבר: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\hcwPP2\DriverData]

עדין איכות צפיה ירודה וטשטוש

צירפתי תמונה

פורסם

אופס שכחתי צעד אחד. תלחץ כפתור ימני על "NEW KEY #1", תבחר "שנה שם" ותשנה את השם שלו לDriverData

פורסם
  • מחבר

לא שינה שום דבר...מקבל את אותן הודעות שגיאה

=([br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 02:47:02

עוד בעיה זה שהמפתח החדש שהכנסתי כל הזמן מתאפס ל1 כמספר לא עשרוני...גם אחריי שאני סוגר ופותח וגם אחריי שאני סוגר ועושה ריסטרט....מה לגביי המפתח מעליו שלא רשום בו כלום? הdefault למחוק אותו אולי?
פורסם

לא. תנסה לשנות את סוג הערך להקסדצימלי. אני בטוח ב99% שההוראות הן לXP ולא לויסטה ולכן האפשרות הזו לא קיימת אצלך.

אם שינוי הערך לא עזר, תלחץ על חיפוש, תחפש את hcwpp2 ותעלה תמונה של הערכים שבו.

פורסם
  • מחבר

לא. תנסה לשנות את סוג הערך להקסדצימלי. אני בטוח ב99% שההוראות הן לXP ולא לויסטה ולכן האפשרות הזו לא קיימת אצלך.

אם שינוי הערך לא עזר, תלחץ על חיפוש, תחפש את hcwpp2 ותעלה תמונה של הערכים שבו.

כל הערכים הם על הקסדצימלי ומקודם ניסית לשים את הערך על מספר עשרוני(Decimal) לא הלך אז ניסית עכשיו כמו שאמרת על הקסדצימלי ושמתי את הערך "00000001" לחצתי אוקיי פתחתי לראות אם לא התאפס אבל אכן התאפס...גם אחריי שלחצתי אוקיי ועשיתי ריסטרט זה חוזר ל"1".. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים