פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים שלום לכולםאני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערךבהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודשעד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KBיש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירותהיום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקההעיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים לא יודע מה להגיד לך ... אני דווקא בדקתי שוב שלשום ב014ואצלם המהירות טסה !!! לעומת ה012 שלי ....אני ממש שוקל לעבור אליהם.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים לי דווקא יש 012, ואני מוריד דרך Bitcomet ומהירות ההורדה שלי סבירה ל- 1.5 מגה (120 KB) באימיול אני לא משתמש כמעט בכלל ככה שאני לא יודע. השאלה היא אם אתם עובדים על פורטים אחרים, איך הספקיות יודעות שמדובר באמיול או ב- P2P בכלל?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אני ב012, ואני כנראה הולך לעזוב אותם השבוע.אמנם בביטורנט אין לי כמעט בעיות אבל עם חיבור לשרתי משחק רשת יש ויש. מה שהכי הרגיז אותי, בדקתי את החיבור לשרתים של המשחק עם חשבון עסקי של 012, והפלא ופלא לא היתה שום בעיה, בשיחה על זה עם התמיכה שלהם נאמר לי שאין מה לעשות ושאולי כדאי לי לעבור לפרופיל גיימרים. כן בטח אני אשלם לכם יותר כאשר בחברות מתחרות במסלול רגיל אין שום בעית התחברות (בדוק לפחות בנטויזן).כך שכן, 012 מריצים כל מיני הגבלות, רוצה פחות הגבלות שלם יותר.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים השאלה היא אם אתם עובדים על פורטים אחרים, איך הספקיות יודעות שמדובר באמיול או ב- P2P בכלל?http://en.wikipedia.org/wiki/Packet_sniffer
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אני בחודשים האחרונים עם 013 לא עובר 140 ק"ב לשניה.. חבילה של 2.5 ופעם הייתי מוריד חופשי על 270-310 בשיתוף קבצים.עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים משהו באמת מוזר.. אני גם חשבתי שהם התחילו לעשות בעיות אותם קבצים שחבר שלי היה מוריד על 300 אני הייתי מוריד על 30-60 בסוף הבנתי שהבעיה הייתה בכלל ב HOT החליפו לי מודם והכל חזר לטוס מהירות 2.5 מוריד על 300 +
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.