עבור לתוכן

לכל מי שחושב ש014 לא מגבילים את המהירות בשיתוף קבצים שיכנס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני התחברתי ל014 לפני שנה וחצי בערך

בהתחתלה הכל עבד בצורה מושלמת והאימיול עבד במקסימום כל הזמן בלי הפסקות והיתי מוריד עשרות גיגות בחודש

עד שלפני חודשיים בלי שום שינוי מצידי האימיול נפל במהירות ולא הצליח להעלות מעל 30-50KB

יש לי ידע דיי רב בכל הנושא ואני מסדר להרבה אנשים את האימיול בביתם ורק אצלי לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לסדר את המהירות

היום נגמרה ההתחיבות וישר התנתקתי ועברתי מייד לחברה מתחרה ונחשו מה.. בלי שום שינוי מצידי האימיול חזר להוריד במקסימום בלי הפסקה

העיקר שהם מתגאים בזה ש"אנחנו החברה היחידה שלא מגבילה שיתוף קבצים"........ ממש

פורסם

לאיזו חברה עברת ?

מניסיון שלי דווקא הם היחידים שלא מגבילים.

פורסם
  • מחבר

ל018

ועובדה שהם כן אם לא אז איך אתה מסביר את מה שקרה אצלי?

פורסם

לא יודע מה להגיד לך ... אני דווקא בדקתי שוב שלשום ב014

ואצלם המהירות טסה !!! לעומת ה012 שלי ....

אני ממש שוקל לעבור אליהם.

פורסם

לי דווקא יש 012, ואני מוריד דרך Bitcomet ומהירות ההורדה שלי סבירה ל- 1.5 מגה (120 KB) באימיול אני לא משתמש כמעט בכלל ככה שאני לא יודע. השאלה היא אם אתם עובדים על פורטים אחרים, איך הספקיות יודעות שמדובר באמיול או ב- P2P בכלל?

פורסם

אני ב012, ואני כנראה הולך לעזוב אותם השבוע.

אמנם בביטורנט אין לי כמעט בעיות אבל עם חיבור לשרתי משחק רשת יש ויש. מה שהכי הרגיז אותי, בדקתי את החיבור לשרתים של המשחק עם חשבון עסקי של 012, והפלא ופלא לא היתה שום בעיה, בשיחה על זה עם התמיכה שלהם נאמר לי שאין מה לעשות ושאולי כדאי לי לעבור לפרופיל גיימרים. כן בטח אני אשלם לכם יותר כאשר בחברות מתחרות במסלול רגיל אין שום בעית התחברות (בדוק לפחות בנטויזן).

כך שכן, 012 מריצים כל מיני הגבלות, רוצה פחות הגבלות שלם יותר.

פורסם

השאלה היא אם אתם עובדים על פורטים אחרים, איך הספקיות יודעות שמדובר באמיול או ב- P2P בכלל?

http://en.wikipedia.org/wiki/Packet_sniffer

פורסם

אני בחודשים האחרונים עם 013 לא עובר 140 ק"ב לשניה.. חבילה של 2.5 ופעם הייתי מוריד חופשי על 270-310 בשיתוף קבצים.

עוד פחות מחודש נגמרת לי ההתחייבות.

פורסם

משהו באמת מוזר.. אני גם חשבתי שהם התחילו לעשות בעיות

אותם קבצים שחבר שלי היה מוריד על 300 אני הייתי מוריד על 30-60

בסוף הבנתי שהבעיה הייתה בכלל ב HOT :s07:החליפו לי מודם והכל חזר לטוס

מהירות 2.5 מוריד על 300 +

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים