פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים הייתה לי את אותה בעיה עם הAUDIGY 2 VALUE במחשב הישן שלי , אומנם לא עם הסט דרייברים שאתה בטח משתמש בו..בכל אופן אם זיכרוני אינו מטעה אותי בהחלט יש צורך לגשת לביוס ולבטל שם את השימוש בכרטיס קול ONBOARDלרוב זה יופיע בתור "AC97" או בתור "Azalia codec" וליד זה יהיה DISABLE/ENABLE תעביר לDISABLE...אם זה לא עוזר עדיין... תנסה להסיר את הדרייברים של הכרטיס ON BOARD לפני שאתה עושה את הפעולה למעלה .בכל אופן זה מה שפתר לי בעיה זהה עם דרייבר ישן יותר.מקווה שגם לך זה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.