עבור לתוכן

צריך המלצה למסך FULL HD גדול עד 12,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חד משמעי פלזמה HD READY - מה שנקרא 720p

למה לא פלזמה Full HD? כי פלזמה איכותי כזו תעשה לך מעל 20 אלף..

פלזמה HD-READY תראה יותר טוב מכל LCD Full HD - בתקציב הזה שתעמיד מולה, מבחינת איכות התמונה והשידורים.

בגלל שאתה כמעט לא תעשה שימוש אמיתי ב-HD, שים את הכסף במקום שכן תראה הבדל.

היתרון היחידי למסכי LCD היום בא לידי ביטוי ב-HD (בכל השאר הם נופלים מהפלזמות)

ולכן מומלץ לא לקנות אותן למשהו שהשימוש שלו ב-HD לא עולה על 30 אחוז (כמו שאתה מעיד על עצמך)

ל-50 אינצ', הדגמים שנתתי לך הם הכי משתלמים - איכות מול מחיר (הפנסוניק נחשבת להיט)

הפיוניר היא החלום הרטוב של כל מי שמבין במסכים, אבל היא יקרה לא במעט (הכי זול עולה 15 אלף.. אבל אולי קבל הנחת סוף שנה)

אם אתה יורד ל-42 אינצ', יש לך עוד כמה אופציות של פיוניר בסביבות 9-10 אלפי שקלים..

יש כמה ערוצים ב-HD, אבל צריך ממיר HD כמובן.

בגדלים האלה שידורים רגילים יראו רע. זה לא חשוב איזה מסך אתה קונה.

למרות שיש הבדלים בנושא בין טלויזיות, זו רק שאלה של איפה רואים פחות גרוע.

חד משמעי לא נכון. -> התמונה ממרחק 3.5 מטר טובה (אני לא מדבר כשאתה דבוק לטלויזיה)

אבל כן יש הבדלים בין מסכי LCD ופלזמות. ובין מסכי HD-READY ו-FULL HD.

בגדלים של 42 אינצ' מעלה ההעדפה תהיה לפלזמה אלא אם כן יש שימוש מרובה בתכני HD ואז ה-LCD נכנס לשיקול

פורסם

דיברו פה הרבה על ההבדלים בין LCD לפלסמה בפקסול או ב UPSCALE, אבל לא הזכירו עוד את הפרמטר הכי חשוב> צבעים.

בפלסמה הצבעים הרבה יותר חיים, חמים ואיכותיים מאשר ב LCD.

חבר'ה אתם צריכים להבין ש UPSCALE זה ממש לא הכל, גודל הפיקסל גם קובע המון.

וכמו שנאמר פה:

בגדלים האלה שידורים רגילים יראו רע. זה לא חשוב איזה מסך אתה קונה.

הפיקסלים פשוט הרבה יותר גדולים מאשר טלוויזיות קטנות יותר עם רז' זהה, ותוסיפו לכך את ה UPSCALE- בקיצור, בכל דרך שהיא זה יראה גרוע.(בשידורי SD, כמובן.)

למרות שיש הבדלים בנושא בין טלויזיות, זו רק שאלה של איפה רואים פחות גרוע.

Couldn't agree more.

בקיצור, אני ממליץ לך לקנות פלזמת HDR ויחד איתה שידורי HD של הכבלים. (יש אחלה של ערוצים שם)

אם מה שנאמר פה נכון, ופיוניר מסדרת KURO עולה 15 אלף, אני ממליץ לך ללכת ולהתמקח קצת עם המוכר ולנסות להוריד אותו כמה שיותר קרוב למחיר שלך.

את השאר תוסיף..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים