פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים שלום!המחשב שלי סובל מבעיה כבר שנתיים שלא הצלחתי לפתור, רק שלאחרונה המצב החמיר...הבעיה מתחלקת לכמה בעיות.תחילה, לפעמים שאני פותח את המחשב המחשב נדלק לכמה שניות (המסך נשאר סגור) ואז נכבה... וממשיך ככה עד שאני לא מנתק אותו מהחשמל...לעיתים המחשב נסגר באמצע עבודה ורושם "Out of frequency"' ,ולפעמים בפתיחה ישר אחרי מראה מסך כחול ולפעמים לא...אני כבר שנתיים עובד עם הקריזות שלו אבל הפעם הוא כבר דפק לי את הWindows...יש לי הרגשה שאולי זה קשור ללוח אם ואולי לכרטיס מסך... (למרות שחבר שלי חושב שזה קשור או לספק כוח או לRAMהמחשב הוא מחשב אולפני שנועד בעיקר לעריכת אודיו...מעבד Intel core E6600לוח אם GIGABYE GA-965P-DQ6כרטיס זול של NVIDIA'לא מצאתי את שם הדגם אבל כרטיס די זול...אם למישהו זה קרה בעבר או נתקל בבעיה שכזו ויכול לעזור, זה יהיה נהדר...תודה מראש לכל תשובה!!רז
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר יש ברשותי מסך LCD של חברת NUכרטיס מסך של NVIDIA GEFORCE 6200 TurboCache(TM(הרזולוציה גם בכרטיס וגם במחשב נמצאת על 1024 על 768בשניהם 60HrzHיכול להיות שמדובר בשני בעיות שונות...יכול להיות שהבעיה שכל פעם אני פותח את המחשב והוא נסגר ונדלק בלי סוף,ורק אחרי הוצאת התקע הוא עובד נובעת בכלל מבעיית ספק...אני לא מבין בזה מספיק...
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים חשבתי כי לפני העלאת מערכת ההפעלה רשום Out Of Frequncy ולכן הכיוון עכשיו הוא שונה.תכנס ל C:\Windows\System32\Minidumpותעלה 2-3 קבצים אחרונים שנוצרותנסה לתת מפרט מחשב מפורט ככל האפשר כולל ספק כוח..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר נראה לי שהצלחתי לפתור את הבעיה היום...הוצאתי את הכרטיס מסך, החלפתי לו את הסלוט, והתקנתי את הדרייבר מחדש ובנתיים נראה בסדר...אני אעדכן בהמשךתודה
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אם הבעייה תימשך תעלה את הקבצים ותסיר את הדריברים לפני שאתה מתקין את החדש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.