פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים והאם זה עד כדי כך קריטי בשביל שיקול בקניית כרטיס מאחת מהן. האם בשתיהן יש תמיכה מלאה ב BERYL ?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אני מאז ומתמיד עם NVIDIA ועם הכרטיס הנוכחי אין לי בעיה (NVIDIA GEFORCE 6600 AGP), לגבי ATI אין לי מושג, תחכה שמישהוא בעל כרטיס כזה יגיב.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים השאלה שהיתכוונת עליה בכותרת נראת לדעתי אמורה להיות מנוסחת כך- " עד כמה התמיכה של לינוקס בכרטיסים של NVIDIA ו-ATI טובה?"..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אין בעיות תמיכה בATI, בכל הפצה שהתקנתי בשנתיים האחרות, כולן תמכו בכרטיס שלי OUT OF THE BOX.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר מה לגבי תמיכה באופציות כמו 2 יציאות מסך, באופציות כמו ANTI ALIASING וכו' ? אין בעיות בכלל ?כל השמועות האלו על אנשים שאומרים ש ATI ו LINUX זה חרא של תמיכה (מעבר להצגה בסיסית) ?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מה לגבי תמיכה באופציות כמו 2 יציאות מסך, באופציות כמו ANTI ALIASING וכו' ? אין בעיות בכלל ?כל השמועות האלו על אנשים שאומרים ש ATI ו LINUX זה חרא של תמיכה (מעבר להצגה בסיסית) ?בזה יש הרבה אמתישנן המוןןןןןןןןןןןןןןן בעיות עם הדריברים של ati בלינוקס אם כי הם פועליםלעומת זאת לאנוידיה יש דריברים מעולייים ללינוקס שפועלים פרפקט
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים תצוגה גרועה בסרטים, הודעות OUT OF RANGE בהתקנת לינוקס, אי שימוש בפונקציות ה3D של הכרטיס. הבעיות הנ"ל הן בעיקר בהפצות מ"הקופסה" וחלקן ניתנות לפתרון ע"י עבודה ידנית.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים תצוגה גרועה בסרטים, הודעות OUT OF RANGE בהתקנת לינוקס, אי שימוש בפונקציות ה3D של הכרטיס. הבעיות הנ"ל הן בעיקר בהפצות מ"הקופסה" וחלקן ניתנות לפתרון ע"י עבודה ידנית.יש עוד זה לא הכלאני מבסס מה שאני אומר על אנשים שרשמו בפורומים בחו"ליש הרבה בעיות בירידות חדות בfps בזמן משחקיםמסכים שחוריםתקיעות בזמן משחקיםאגב מדובר בכרטיסים חדשיםכמו 38704850לא איזה 9800proשמע, ati ובצדק, חברה קטנה מהמתחרה, מחליטה שהיא משקיעה יותר בוינדוס מאשר בלינוקסזה לא פסול, יש לה פחות כוח אדם, ועוד אחרי ההתאחדות עם amdאין מה לעשותיש בעיות במיוחדדד עם כרטיסים חדשים שלהnvidia לעומתה מראה שיפורים בלתי פוסקים בכל הוצאת דריבר חדש(כבר 180.xxxxx)הכל פועל חלק, כלים מעולים עם קוניפגרציה לא רעהזה שיקול רציני כשאתה עובר ללינוקס ati/nvidia אני בוחר nvidiaאני מאמין שבעתיד המצב ללא ספק ישתפר ויתאזן
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים הערה לפותח האשכול:בשביל האפקטים של קומפיז (שהחליפה את בריל) גם כרטיס מסך מובנה של אינטל מהדורות האחרונים יספיק.אאלט לאלה יש את התמיכה הכי טובה בלינוקס.
פורסם 2008 בדצמבר 2716 שנים את התמיכה הטובה יותר אתה לשיג אצל NVIDIA למרות שבזמן האחרון ATI סגרו פערים ואני אישית לא רואה בעיות אבל זה מאוד תלוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.