פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים שלוםיש לי בעיה שבזמן שאני מדליק את המחשב (לאחר שהוינדוס עלה)שניות לאחר שהוא עלה המחשב עושה ריסט פתאום..ואז פועל טוב זה יכול לקרות פעם אחת ויכול לקרות פעמיים ואז הוא פשוט עובד טוב ולא נכבה..קראתי את הדביק בהתחלה ולא מצאתי משהו שיעזור לימה עושים בנידון?תודה
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים דביק = סטיקי.פותח הת'רד - תפרט על איזה שלבים בדיוק עברת.תעלה לכאן קבצי dump(יש פירוט מורחב בסטיקי)
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים Elior021 - להבא, אם יש לך משהו להוסיף, אתה יכול לערוך את ההודעה שלך.אתה מציף פה בהודעות שפרוסות ע"ג ת'רדים, במקום לרשום הודעה אחת שמסכמת את כל מה שיש לך להציע.ובנושא הת'רד - איך אתה יכול לדעת אם זה בעיה בכונן הקשיח או לא? למה סתם לזרוק הצעות באוויר?זה יכול להיגרם מאלף ואחת סיבות אפשריות.עד שפותח הת'רד לא יפרט על איזה שלבים הוא עבר בדיוק (בדיקת זכרונות/טמפ'/ספק וכו' וכו') ו/או יעלה קבצי dump, לא נוכל לדעת מה הבעיה(או לפחות את הכיוון לבעיה)
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מקבל את הביקורת לא יקרה יותר הכוונה הייתה אך ורק לעזור בקשר לנושא התקלה קרתה לי כמה פעמים ופותח הדיון לא הזכיר מסכים כחולים רק ריסטרטים אז הסקתי מזה שהבעיה היא בהרדיסק לא בטוח שאני צודק אבל שווה לנסות בכל אופן לי זה עזר
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר מדובר בWIN XP וזה יכול לקרות או לא לקרות (זה לא תמיד קורה)מתי שיש את הלוגו של XP והוא טוען את המחשב אז שניה אחרי הטעינה אני מקבל ריסט
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אני רק אומר שאין לי מסכים כחולים!עכשיו איזה פיתרון ממה שאמרת לעשות?ועוד משהו..אני לא מצליח להגיע לDUMP הוא לא נותן לי
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים תריץ chkdsk /p /r דרך דיסק של מערכת הפעלה תגיע למסך שרשום לך לתיקון מערכת ההפעלה לחץ R תלחץ ותריץ את הפקודה הזאת
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר מה זה הדיסק של מערכת ההפעלה?דיסק ההתקנה?ואם כן איפה בידיוק לכתוב את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים דיסק התקנה של וינדוס XP מכניס אותו מגיע לשלב שרשום לך באנגלית. כדי לתקן את המערכת הפעלה לחץ R ואז אתה לוחץ R מגיע לשורת פקודה שם אתה רושם את הפקודה הבאה chkdsk /p /r ואז המחשב מריץ סריקה שהיא מסיימת מפעיל את המחשב מחדש ושלום על ישראל אם לא עזר תעדכן מקווה שהייתי מספיק ברור
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אותו דבר כמו התקנה של מערכת הפעלה רק במקום להתקין אתה לוחץ R כדי לתקן ואז רושם את הפקודה איפה אתה נתקע?
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר הוא פותח לי את החלון של רכיבי WINDOWS במקום את חלון הפקודה כמו שאתה אומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.