פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר תגיד אחי אז למה אני מרגיש משום מה עכשיו שהאתחול יותר איטי מהדלקת המחשב ועד הפעלת הוינדוס וגם במשחקים ותוכנות הטעינה יותר איטית לא היה ככה לפני אחי..מזה אתה יכול להסביר לי?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אחי ? מי אני ?על כל מקרה..זה די בראש שלך..שכן אם המערכת הייתה מוגדרת בסטוק גם מקודם אין סיבה שהביצועים יפגעו עכשיו..הדבר היחיד שיכול להיות הוא ההגדרה של הBOOT בביוס..אבל מלבד כמה שניות נוספות בזמן העליה..זה לא ישפיע..אם אתה מודאג..אתה מוזמן להריץ מבחני ביצועים ולהשוואת את התוצאות..
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר לפני יומיים קיבלתי את המחשב מאיבורי רגע הלוח אמור להיות על הגדרת ברירת מחדל בפעם הראשונה שאני מדליק אותו לא?ומזה סטוק?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0כנס לביוס ותבחר Load Optimized Defaults או משהו בסגנון. זה אמור לטעון את ההגדרות האופטימליות למערכת שלך.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר יש לי רק load default settings ועשיתי את זה אחי..אני רמגיש משום מה אבל עכדיו שהרצת תוכניות בויטסה ומשחקים יותר איטית לפני שזה קרה לי הייתי לוחץ עלמשחק שנייה בוא כבר בתוך..זה מוזר רצח..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים לפני יומיים קיבלתי את המחשב מאיבוריאז תביא אותו אליהם ותסביר להם את הבעיה שלך. שהם ישברו את הראש.
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים מחבר אחי אני אודה לך מאוד אם תצלם לי את הביוס שלך תראה לי את ההגדרות שלך...!סתם לצורך העניין הנידפורספידד האנדרקובר כמה זמן צריך לקחת עד שהוא צריך להעעלות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.