עבור לתוכן

הגדרות ה Bios של הלוח

Featured Replies

פורסם

חברה יש לי לוח אם של asus p5q pro של asus עכשיו הייתי בויסטה והמחשב קפא כנראה מדיסק עשיתי ריסט עכשיו הוא לא נותן יל להמשיך באתחול של המחשב והוא נותן לי שתי אפשרויות או ללחוץ f2 כדי להחזיר הגדרות ברירות מחדל של הביוס או להיכנס ולהגדיר אותו אני מפחד גלעת כדי לא הלרוס משהו כי המחשב היה מהיר מאוד עד עכשיו...תודה לעוזרים..

פורסם

תלחץ F2 לטעון הגדרות DEFAULT וזהו..כמו כן תבדוק מה גרם לך לקפיאה..

פורסם
  • מחבר

תגיד אחי אז למה אני מרגיש משום מה עכשיו שהאתחול יותר איטי מהדלקת המחשב ועד הפעלת הוינדוס וגם במשחקים ותוכנות הטעינה יותר איטית לא היה ככה לפני אחי..מזה אתה יכול להסביר לי?

פורסם

אחי ? מי אני ?

על כל מקרה..זה די בראש שלך..שכן אם המערכת הייתה מוגדרת בסטוק גם מקודם אין סיבה שהביצועים יפגעו עכשיו..

הדבר היחיד שיכול להיות הוא ההגדרה של הBOOT בביוס..אבל מלבד כמה שניות נוספות בזמן העליה..זה לא ישפיע..

אם אתה מודאג..אתה מוזמן להריץ מבחני ביצועים ולהשוואת את התוצאות..

פורסם
  • מחבר

לפני יומיים קיבלתי את המחשב מאיבורי רגע הלוח אמור להיות על הגדרת ברירת מחדל בפעם הראשונה שאני מדליק אותו לא?

ומזה סטוק?

פורסם

ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

כנס לביוס ותבחר Load Optimized Defaults או משהו בסגנון. זה אמור לטעון את ההגדרות האופטימליות למערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי רק load default settings ועשיתי את זה אחי..אני רמגיש משום מה אבל עכדיו שהרצת תוכניות בויטסה ומשחקים יותר איטית לפני שזה קרה לי הייתי לוחץ עלמשחק שנייה בוא כבר בתוך..זה מוזר רצח..

פורסם

לפני יומיים קיבלתי את המחשב מאיבורי

אז תביא אותו אליהם ותסביר להם את הבעיה שלך. שהם ישברו את הראש.

פורסם
  • מחבר

אחי אני אודה לך מאוד אם תצלם לי את הביוס שלך תראה לי את ההגדרות שלך...!

סתם לצורך העניין הנידפורספידד האנדרקובר כמה זמן צריך לקחת עד שהוא צריך להעעלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים