פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים שלום לכולם,ברשותי מחשב בן שנתיים כמעט שעושה דיי הרבה בעיות.בהתחלה חשבתי שזו אולי מערכת הפעלה אבל היום אני כבר חושב אחרת.מפרט המחשב:מעבד - Inter Core 2 6320 @1.86GHZלוח אם - Intel DP965LTזכרון - Kingston DDR2 800Mhz x 3כרטיס מסך - Geforce 8500 GT 512MBהארד דיסק - WD 250GB 16MB Cacheהארד דיסק חיצוני - WD 500GBספק כוח - EZcool ATX 400 JSPבעיות שאני נתקל בהן:אם אני מעתיק תמונה ל CLIPBOARD ומנסה לעשות PASTE לאחר מכן אני תמיד מקבל שגיאה לגבי חוסר בזיכרון אוERROR GETTING CLIPBOARD DATA.משחקים כגון: PURE, FIFA 2009, CALL OF DUTY פשוט גורמים למחשב לבצע RESTART ולא עולים אפילו על ההגדרות הנמוכות ביותר.מעבר לזה המחשב איטי בצורה לא סדירה, ועליה ראשונית לאחר RESTART לוקחת זמן רב.על המחשב מותקנת מ.ה. XP SP3יש רעיונות ?תודה לעוזרים מראש.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים תתחיל בסריקת וירוסים ורוגלות תריץ בדיקות לזיכרונות עם ממטסט תבצע scan disk למחיצות תעדכן
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים כן זה אותו דבר פשוט אם המערכת הפעלה עולה רגיל אז אתה יכול לעשות את זה דרך לחיצה ימנית על אחד המחיצות מאפיינים כלים scan disk זאת אותה פעולה
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר אין וירוסים או רוגלות.אחרי 4.5 שעות של ממטסט לא נמצאה שום בעיה.עכשיו מריץ CHKDSK
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.