עבור לתוכן

מכבי "אלקטרה" תל-אביב

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה הפסקתם להגיב פה -אולי כן מבין ... ;D ;D ;D

אבל היום מכבי הפסידה לאשקלון במשחק הראשון בפליאוף

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3706286,00.html

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

אבל השורה התחתונה - יש אליפות

דרק שארפ הגדול מכולם ופיני גרשון הווינר - רק אלוהים יודע מה היה קורה אם בירנבוים המעאפן היה נשאר או שהיו מביאים מאמן לוזר אחר...

יאללה מכבי!!!

תהנה מהאליפות, קרירין, היא מוקדשת לך באהבה :)

• תגובות 311
  • צפיות 27.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

דרק שארפ הגדול מכולם ופיני גרשון הווינר - רק אלוהים יודע מה היה קורה אם בירנבוים המעאפן היה נשאר או שהיו מביאים מאמן לוזר אחר...

יאללה מכבי!!!

זה מוקדש לכל שונאי מכבי ובמיוחד לאוהדי חולון (איפה הם היו בפיינל פור? בבית לא?) ולאוהדי מכבי חיפה (רק שלא תתחילו לבכות ולהאשים את השופטים).

אל תדאגו , שנה הבאה לא תהיה לכם הזדמנות בכלל לחלום על אליפות... :lol:

פורסם

יאללה מכבי!!!

מה קרה יתעוררת רק כרגע אחרי האליפות ?

ודרך אגב תיראה את הדיון שפתחתי על סמי בכר ותבין מה אני חושב על האליפות הזאת

ולא שתל אביב לא הייתה הפיבוריטית בפינל פור הזה

הבעיה הייתה שהשיפוט היה כל כך מסריח שכל אחד אם אוביקטיביות לא הייה גאה לקחת ככה אליפות

ואני מדבר על שיפוט באופן כללי לא דווקא נגד חיפה כי הוא היה מסריח לשני הצדדים אבל זה פגע הרבה יותר בחיפה בגלל ספסל קצר

פורסם

מה קרה יתעוררת רק כרגע אחרי האליפות ?

ודרך אגב תיראה את הדיון שפתחתי על סמי בכר ותבין מה אני חושב על האליפות הזאת

ולא שתל אביב לא הייתה הפיבוריטית בפינל פור הזה

הבעיה הייתה שהשיפוט היה כל כך מסריח שכל אחד אם אוביקטיביות לא הייה גאה לקחת ככה אליפות

ואני מדבר על שיפוט באופן כללי לא דווקא נגד חיפה כי הוא היה מסריח לשני הצדדים אבל זה פגע הרבה יותר בחיפה בגלל ספסל קצר

אני קורא את מה שרשמת וכל מה שצץ לי בראש זה קול של תינוק שבוכה...

די כבר עם התירוצים האלה , מה קרה? עלה דרק שארפ מהספסל ושינה לאשכנזי את כל המשחק ועכשיו מתלוננים?

כמה שחקנים יצאו לחיפה ב5 עבירות? וכמה למכבי?

פורסם

ראיתה את המשחק או שרק קראתה את התוצאות בסוף ?

אני ראיתי עד המחצית היה משחק מצוין ושיפוט בסדר גמור

ברבע השלישי היה גועל נפש של שיפוט וזה הרס את כל המשחק

תראה תל אביב עדיפה תל אביב לקחה מקום ראשון בליגה והיתה מנצחת בסידרה

בכלל אם מרכוס לא היה פצוע תל אביב הייתה מטילת לאליפות

אבל במשחק אחד בודד ושמרכוס כן פצוע היה צפוי משחק מאוד מותח כמו שהיה בשנה שעברה ובמקום זה השופטים הרסו את הכל

אבל עזוב העונה ניגמרה והתחילה עונת המלפפונים

מסע הרכש הנמשך: אחרי שסגרו עם צ'אק איידסון ואנדרו וישנייבסקי, מצרפים הצהובים לפאזל גם את שחקנה של ציבונה זאגרב בעונה החולפת. חתימה רשמית צפויה בקרוב

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720123,00.html

ניראה שהולך להיות "ריבוט" רציני העונה

פורסם

ראיתי את כל הכתבות וראיתי את המשחק.

אם הסגל הזה יתחבר ותהיה כימיה טובה בין השחקנים זאת תהיה אחת הקבוצות החזקות באירופה ,אחת שעל הנייר שווה טופ 16 אם לא פיינל פור.

ולגבי הליגה , אני לא חושב שיהיו דיבורים כמו שהיו בשנתיים האחרונות...

פורסם

עונת המלפפונים היא עונה מרגשת לא פחות מהסדירה אם לא יותר ;)

לצערי לא יצא לי לראות את המשחק, האם יש לפחות קטעים נבחרים בקשת היכנשהו?

פורסם

ראיתי את כל הכתבות וראיתי את המשחק.

אם הסגל הזה יתחבר ותהיה כימיה טובה בין השחקנים זאת תהיה אחת הקבוצות החזקות באירופה ,אחת שעל הנייר שווה טופ 16 אם לא פיינל פור.

ולגבי הליגה , אני לא חושב שיהיו דיבורים כמו שהיו בשנתיים האחרונות...

יהיו דיבורים כי לפי מה שהבנתי ימשיכו אם החוק הרוסי וימשיכו אם שיטת הנוק האוט בפינל פור

יש כרגע שאלה גדולה מה יקרה אם קבוצות הליגה

ירושלים צריכה לפתור משבר כלכלי

אם בני השרון צריך לראות איזה סגל יצליחו לבנות וצריך לראות מה יקרה אם חיפה

בעניין גליל אני חושב שהיה לה הרבה מזל השנה ואני לא מצפה מימנה להרבה כניראה מקל יחזור לתל אביב בשנה הבא

בכל מקרה נחכה

מה שהכי מעניין אותי זה לראות אם בני השרון יעיפו את טפירו ואם יצליחו לשמור על הזר החדש שלהם

טפירו כבר זקן לדעתי להיות הרכז הראשי בקבוצה שרוצה להיות בצמרת וראינו את זה העונה

פורסם

טפירו הגיע לרמה הכי נמוכה בקריירה שלו , בתוכנית "חמישיות" הוא הצהיר שהוא מוכן להיות שחקן מחליף במכבי רק כדי לקחת אליפות.

אם זה לא רמז שהוא צריך לפרוש כבר אז אני לא יודע מה כן...

אם כל הכבוד לכל שאר נמושות (קבוצות) הליגה , אין להן שום סיכוי שנה הבאה.

אם גודס בנה קבוצה מדהימה (לפחות אי שהיא נראתה עד הפיינל פור) באפס תקציב (קיבל את ווטסון במחיר מציאה) אז אני לא רואה דרך שהם יצליחו שנה הבאה בלי איזה משקיע גדול.

בני השרון בלי אפי לא תגיע לשום מקום

וחיפה היא היחידה שיכולה להעמיד קבוצה ראויה שנה הבאה (כרגע)

פורסם

תראה הקוניס יודע איך להביא שחקנים יקרים בזול

ומצליח הרבה פעמים

מקרים כמו איבי \ניובל וכו לבני השרון היו 2 בעיות השנה

1-מכת פציעות על ההתחלה מה שהרס את העונה

2-טפירו כבר לא בנוי להיות שחקן מרכזי בקבוצה שרוצה להיות בצמרת הליגה

אני גם לא רואה למה מכבי ירצו אותו אפילו כמחליף אבל מבחינתי שיקחו אותו בכיף

אני מעדיף שבני השרון תהמר על רכז צעיר או רכז שהיה בצל עד עכשיו כמו ארז כץ לדוגמה

ותקווה שהוא ישפר את המשחק שלו אם יתנו לו פיקוד במקום רכז שכבר זקן לשחק 35 דקות ובכל זאת לוקח אותם

טפירו לדעתי יכול ללכת לקבוצת תחתית ושם להיות ראש לאריות אם זה מה שהוא רוצה

או לחלופין להיות שחקן ספסל ולבלוע את האגו אם שרפ בלע את האגו אז בטח שטפירו צריך ליתקפל

פורסם

תראה הקוניס יודע איך להביא שחקנים יקרים בזול

ומצליח הרבה פעמים

מקרים כמו איבי \ניובל וכו לבני השרון היו 2 בעיות השנה

1-מכת פציעות על ההתחלה מה שהרס את העונה

2-טפירו כבר לא בנוי להיות שחקן מרכזי בקבוצה שרוצה להיות בצמרת הליגה

אני גם לא רואה למה מכבי ירצו אותו אפילו כמחליף אבל מבחינתי שיקחו אותו בכיף

אני מעדיף שבני השרון תהמר על רכז צעיר או רכז שהיה בצל עד עכשיו כמו ארז כץ לדוגמה

ותקווה שהוא ישפר את המשחק שלו אם יתנו לו פיקוד במקום רכז שכבר זקן לשחק 35 דקות ובכל זאת לוקח אותם

טפירו לדעתי יכול ללכת לקבוצת תחתית ושם להיות ראש לאריות אם זה מה שהוא רוצה

או לחלופין להיות שחקן ספסל ולבלוע את האגו אם שרפ בלע את האגו אז בטח שטפירו צריך ליתקפל

שארפ לא בלע את האגו שלו כי אין לו כזה.

זו הגדולה של שארפ וזה למה הוא הלב והנשמה של מכבי.

לא לחינם שמעת את ארויו ומרכוס בראון אומרים שהם מעריצים אותו וארויו עוד הוסיף ואמר שהוא רוצה להיות דרק שארפ שהוא יגדל...

פורסם

מה לשבת על הספסל ולקבל משכורת ?

עזוב אותך שרפ קלע 2 שלשות ויצא ב5 עברות מהירות (גם בגלל השופטים) וזהו ועושים מימנו "המשיח" של האליפות הזאת

פתאום בגלל משחק אחד יש אוהדים שרוצים להשאיר אותו ואת בורשטין שבפועל לאורך רוב העונה לא היו משמעותים למכבי

ואם כל הכבוד לזכות רק בתואר אחד בתקציב ובמסורת של מכבי זה עונה נכשלת

מכבי במקום את שארפ צריכה שחקן כמו מורן רוט לדוגמה

את שארפ שישחררו לקבוצת ליגה רגילה שם הוא יקבל 20 דקות למשחק

בעניין ארויו הוא היה השנה הרכז הכי טוב בליגה הבעיה שהוא מאוד יקר ולא חושב שעלות תועלת שווה להשאיר אותו

פורסם

קרירין מה שאתה כותב על שארפ זה גועל נפש השחקן הזה תרם למכבי יותר מכל אחד מהחמישיה שם לאורך כל השנים שהוא נמצא במכבי,

זה שהוא מבוגר ועושה פחות דקות אין מה לעשות ככה כל אחד, אבל הוא יודע לתרום את המשחק שלו יש לו הגנה מעולה ויד חמה לשלשות, ועובדה ש 2 השלשות שהוא קלע הקפיצו את מכבי והעלו את המורל ומאז השלשות שלו המשחק שלהם התחיל לזרום

אל תכתוב סתם דברים מה זה לשלוח אותו לקבוצה רגילה למה מה זה בובת ברבי, ממכבי הוא כנראה רק יפרוש.

הוא ובורשטיין מעולים וכבר הביאו 2 אליפויות אירופה אם שכחת

פורסם

הסיבה שעושים ממני "המשיח" של האליפות הזאת היא בגלל שלפני שהוא עלה , מכבי היו במינוס 12.

כל הזמן שהוא היה על המגרש , מכבי היו באיזה 41:13 או משהו כזה , הוא לא צריך לקלוע בשביל להשפיע , הוא מכניס המון אנרגיות,ניסיון,קור רוח ואטרף.

פורסם

מרוקאים הרסו תמדינה !! ערסים,נרקומנים,גנבים,שקרנים,גזענים,אלימים ונצלנים !!!

שמישהו יעיף כבר את הטמבל הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים