פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים תראוכל פעם אחרי שאני משחק איזה דקה במשחק מסויים זה עושה לי מסך כחול עם השגיאה 0x0000008Eולפעמים גם פשוט יוצא לי לשולחן עבודה...כשבדקתי את השגיאה היא אמרה שהבעיה היא בקובץ nv4_disp.dllסבבה אמרתי בטח הבעיה כרטיס מסך שהוא GeForce 4 ד"אלפני כמה ימים ניסיתי להשתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אם ושיחקתי במשחקעכשיו עוד פעם אחרי שאני משחק כמה דקות פשוט מופיע לי מסך שחור וזהו כאילו צריך לעשות ריסטרטזה אומר שהבעיה היא לא בכרטיס מסך בכלל..חשבתי אולי איזה משהו גורם לשגיאה הזאת שתהיה על הכרטיס מסך או לא יודע מהה...אני משתגע מזה כבר..תודה!
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים שנה בבקשה כותרת לאינפורמטיבית.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר יש לי רק סטיק אחדאבל לא מחובר לי הכונן דיסקים ואני גם לא יכול לחבר אותו.. בעיות עם הספקיש אפשרות אחרת??
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים ביקשתי לשנות כותרת ואתה מתעלם, הת'רד ינעל כעת, אם וכאשר תחפוץ בפתיחתו יהיה עליך לשלוח לי בהודעה פרטית כותרת חלופית, אשר עומדת לדעתך בקריטריונים שקישרתי אליהם בהודעתי המקורית.ננעל.[br]פורסם בתאריך: 23.12.2008 בשעה 20:02:29נפתח עם כותרת מתוקנת.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר תודה,טוב, עשיתי בדיקה עם memtest דרך הכונן דיסקים, בדיקה של 40 דקות בערךוהבדיקה עברה ללא שגיאות.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים תראה השגיאה שלך מסמנת בעיה בדרייברים של הכרטיס תעיין בסטיקי וגם תעשה חיפוש בגוגל תמצא שזה בעיה שנובעת מדרייברים של הכרטיס מאיפה עדכנת את הדרייברים? המחשב שלך בOC ?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר הורדתי מהאתר של נוידיההגירסא הכי חדשה..כל הזמן הייתי משתמש בא והכל היה בסדרהיום עוד פעם מחקתי דרך מצב בטוח את הדרייבר לגמרייוהתקנתי מחדשוהבעיה נשארה...לא המחשב לא OC
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים הזכרת שהספק שלך לא טוב יכול להיות שהוא הגורם לבעיה בקשר ל 0X0000008E אם תריץ חיפוש בגוגל זה נגרם מזיכרון RAM לא תקין לפעמים בממטסט זיכרון שעובר הוא לא תמיד תקין אם אתה יכול להשיג סטיק בריא ולנסות תעשה את זה
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר הספק שלי לא קשורהבעיה עם הספק בקשר לכונן CD זה משהו אחרהספק בסדר כי גם ספק לפני זה היה עושה אותם בעיותואין לי אפשרות להשיג זיכרון תקין =\ד"א איך יכול להיות שהסטיק עושה בעיות וזה אומר שהקובץ שעשה את הבעיה זה nv4_disp.dll ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.