עבור לתוכן

T61 ב 5500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעה ללנובו T61 עם מסך 14.1 WXGA+, מעבד T7300, כרטיס מסך Nvidia Quadro דיסק 250 ו-4 גיגה זיכרון ב-5500 ש"ח.

אני בכלל מתעניין ב-T400, אבל מערכת ההפעלה העיקרית שלי תהיה לינוקס ולצערי התאימות של T400 היא עדיין לא מושלמת (ושל ה-T61 כן) ואני לא יכול לחכות 3-4 חודשים עד שכל הבאגים ייפתרו.

שאלות:

מה אני "מפסיד" בזה שאני הולך על מחשב מדור קודם? האם המחיר הזה טוב? והאם המעבד שמוצע לי יהיה מספיק חזק (יהיה שם גם וינדוס עם פוטושופ או וינדוס על מכונה וירטואלית בלינוקס) ויספיק לי לפחות לשנתיים הקרובות?

פורסם

ל-T61 14" עם כרטיס nVidia המחיר טוב מאוד.

החסרונות הבולטים לעומת T400 הם זמן סוללה (שנובע משילוב של סוללות גדולות יותר, מעבדים חסכוניים יותר, כרטיס מסך היברידי ועוד כמה גורמים), וכן העובדה שכרטיס המסך Quadro NVS 140M הוא למעשה GeForce 8400M בתחפושת, ולכן שייך לסדרה הבעייתית של nVidia.

פורסם
  • מחבר

תודה.

מה בדיוק בעייתי בסדרה הזו של nvidia?

ולגבי המעבד, כדאי להשאר עם מעבד מסדרה 7XXX או לשלם קצת יותר וכבר לקחת מעבד מסדרה 8XXX?

פורסם

קרא את הדיון הבא בנוגע לכרטיסי המסך הבעייתיים (עוסק בדל אבל הבעיה אינה רק במחשבי דל):

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355810.0

פורסם
  • מחבר

תודה.

לא הייתי מודע בכלל לעניין הזה.

רק שאלה אחרונה - אני עדיין לא הבנתי אם המעבד T7300 הוא רציני מספיק כדי לשרוד דרישות של פוטושופ, שרתי פיתוח ומכונות וירטואליות גם בטווח של שנתיים מעכשיו, או שכדאי לי להשקיע כמה מאות שקלים יותר במעבד מהדורות החדשים יותר.

פורסם

אי אפשר לצפות במדויק מה יקרה בעוד שנתיים. המעבד הוא בהחלט מעבד חזק, במהירות 2GHZ עם 4MB זיכרון מטמון. הוא חזק יותר ממעבדים רבים שנמכרים גם עכשיו במחשבים חדשים (לדוגמה, ה-T3XXX, ה-T5800). כמובן משהו כמו T9500 הוא עוד יותר חזק ושווה, אבל יעלה הרבה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים