עבור לתוכן

מסך כחול | ושגיאה של הכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכם .. אני חייב שתעזרו לי...

אתמול קניתי כרטיס מסך חדש HD4670 והבעיה הייתה גם לפני שקניתי לפעמים ..

אין לי שום התחממות .. המחשב שלי עומד על 19 מעלות.. בדקתי את זה...

אני משחק דקה שתיים במשחק פתאום התמונה עומדת .. ואו שהוא מעלה לי מסך כחול עם הבעיה : 0X000000EA

ולמטה הוא רושם לי ati2dvag .. מחקתי עם התוכנה שמוחקת דרייבים את כל הדרייבים הקודמים .. והתקנתי את הכי חדשים ...

ואו שהוא רושם לי ככה http://img520.imageshack.us/my.php?image=49633179xo8.jpg

אני חייב עזרה !! .. תודה לעזורים

פורסם

תתחיל בבדיקות לכרטיס 3DMARK

תריץ גם ממטסט לזיכרונות

תעדכן

פורסם
  • מחבר

אפשר אולי מדריך למאמטסט .. הורדתי ואנלא יודע איך משתמשים בזה... ולא ניראלי שזה יעזור מה שאמרת ..

פורסם
  • מחבר

הזכרונות שלי בסדר גמור.. הם חדשים .. וזה לא הבעיה .. הבעיה היא משהו בכרטיס מסך בהגדרות .. זה השגיאאה שזה מראה לי

פורסם

אם אתה אומר

תריץ 3DMARK לכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

ו.. מהזה יעזור לי?

פורסם

לבדוק את הכרטיס מסך שלך

יש מצב שהספק הוא הגורם הבעיתי מציע לך להעביר אותו למחשב אחר כדי לוודא את תקינותו

מה המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

AMD 4200 Dual Core

MSI K9N Ultra

HD 4670 512

EZ Cool 450 W אתמול שבדקתי ושאלתי אמרו לי שהספק לא יעשה בעיות

פורסם

ביקשתי לשנות כותרת ואתה מתעלם, הת'רד ינעל כעת, אם וכאשר תחפוץ בפתיחתו יהיה עליך לשלוח לי בהודעה פרטית כותרת חלופית, אשר עומדת לדעתך בקריטריונים שקישרתי אליהם בהודעתי המקורית.

ננעל.

פורסם

הנושא נפתח עם כותרת מתוקנת.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור? זה ממש דחוף.. דרך אגב פירמטתי את המחשב שלי עכשיו .. עידכנתי דרייבים והכללללל וזה מעלה לי את החלון הזה שצילמתי.. מהזה אומר?

פורסם

אי אפשר להיכנס לתמונה תעלה אותה שוב

פורסם
  • מחבר

הנה עכשיו בטוח רואים ... זה רושם לי משהו עם הדרייברים של AGP ... ועידכנתי את הדרייברים הכי חדשים @!!@!!! המחשב אחרי פירמוט

http://img357.imageshack.us/my.php?image=53348891kj7.jpg זה אחרי דקת מישחק .. והמחשב שלי עומד במאמץ על 26 מעלות .. אז אין מצב שזה היתחממות ~

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים