עבור לתוכן

טואלטין או טואלטין ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הא ? מה פתאם, אנשים עברו עם הסלרון בכייף 133, הוא אוברקלוקר מדהים אם לוקחים אותו כפרויקט...

• תגובות 55
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היא לא תעבור את ה 128 כי אינטל צרבו בקושחה של המעבד שמעבר לזה הוא פשוט לא ידלק (ואז הלוח יעלה במצב בטוח)

כדי ליצור חייץ בן הסלרון לפנטיום 3 טואלטין.

דן

כרגיל את מזבל לאנשים את המח ע"פ המסקנות שאתה מסיק מהניסיות הכושלים שלך לנסות דברים במחשבים שלך.....

פורסם
  • מחבר

את'לון, התוכל להתחבר לאי סי קיו יש לי דברים לדבר איתך...

אז תכלס לקנות סלרון 1000 טואלטין ?

פורסם

KOM לך בעינים עצומות על סלרון 1200\1300.

אני מציע ללכת על ה1300, כי נראה לי שיש בו הרבה יותר טרניסטורים.

גם 1200 זה אחלה.

פורסם

את'לון, התוכל להתחבר לאי סי קיו יש לי דברים לדבר איתך...

אז תכלס לקנות סלרון 1000 טואלטין ?

טוב, 10 דקות על השעון אני שם, אני פשוט צריך להתחבר לאיסי קיו ממחשב אחר, שאני צריך לפרק ממנו כמה דברים.

פורסם
  • מחבר

יותר טרניסטורים ? LOL..

לא יודע אני חייב להתיעץ איתכם, כי חשוב לי מאד באס גבוהה !

פורסם

יותר טרניסטורים ? LOL..

הוא לא נראה לי מדבר על טרנזיסטורים, אלא על הנגדים שיש בתחתית המעבד...

בכל מקרה, למה אתה לא עולה מולי באי סי קיו, הדלקתי את הקבר המשני שלי במיוחד בשבילך.

פורסם
  • מחבר

את'לון, ראיתי שאתה קצת מבין בסטפינג, אז עם מה יהיה לי יותר סיכוי להתקרב ל-133 ? סלרון 1000 ? 1100 ? או אולי ה-1200 מוכן לזה ?

פורסם

את'לון, ראיתי שאתה קצת מבין בסטפינג, אז עם מה יהיה לי יותר סיכוי להתקרב ל-133 ? סלרון 1000 ? 1100 ? או אולי ה-1200 מוכן לזה ?

אני היית הולך על ה1100 או ה1200. ה1100 אולי נותן מכפלה נמוכה, אבל אתה עלול להקבר עם סטפינג די ישן.

פורסם

יותר טרניסטורים ? LOL..

הוא לא נראה לי מדבר על טרנזיסטורים, אלא על הנגדים שיש בתחתית המעבד...

בכל מקרה, למה אתה לא עולה מולי באי סי קיו, הדלקתי את הקבר המשני שלי במיוחד בשבילך.

התבלבלו לי המילים.. ;)

פורסם

טוב.. קובי ידידי.

נכון לעכשיו.. עזוב אותך את כל החרטבונה הזאת שלהם.. (לא מזלזל.. :)

פשוט למעבדים הללו יש סטפינג אחד בשוק.. ולא משנה כמה נבכה.. זה המצב.

לכן את צריך להצטייד במעבד עם מהירות באס נמוכה, ומכפלת גבוהה כמה שיותר, ככה מבחינה חישובית האוברקלוקינג יהיה הכי אפקטיבי.

ההגבלה של הליבה של הטואטלין או הסלרון 2, (שזאת בעצם אותה הליבה בדיוק) היא זהה ועומדת על 1.4ג'יגה.

כלומר, יש לך סיכוי טוב להגיע לשם.. מכיוון שאינטל מגיעה לשם עם אותו סטפינג לכל אורך הליין.

עכשיו תסכור שהליבה שלהם לא פולטת הרבה חום, (מניסיונך עם מעבדי פנטיום 3) הליבה לא שונתה משמעותית מלבד שיטת ייצור שירדה ל0.13 מיקרון.. מה שמקטין את פליטת החום! ואת צריכת החשמל... שני דברים שנותנים לך גישה .. למהירויות גבוהות יותר... מכיוון שגם המתח הבסיסי הונמך ויש לך יותר מרחב... לברוח אליו. אם המעבד נחנק.

בכל מקרה:

פנטיום 3 1133..... מעל זה.. יהיה מיותר

סלרון מעל 1A... מעל זה כבר יהיה מיותר...

כמובן אבל שזה הכל תאורטי.. וצריך לבדוק נסיון מעשי של אנשים. אבל בעיקרון .. לרוב המעבדים צריכה להיות את אותה יכולת.. לעבור את ה1300+.... כך בחשבון שאתה לא משתמש בקירור סטנדרטי.

נ.ב הפנטיום 3 טואטליין, 1100 מתחמם במעט יותר מהסלרון... בגלל קאש כפול שפולט המון המון חום.

בגלל זה גם הסלרונים יותר קלים לאוברקלוקינג.

פורסם
  • מחבר

אז לסגור על 1100 ?

פורסם

טוב.. קובי ידידי.

נכון לעכשיו.. עזוב אותך את כל החרטבונה הזאת שלהם.. (לא מזלזל.. :)

פשוט למעבדים הללו יש סטפינג אחד בשוק.. ולא משנה כמה נבכה.. זה המצב.

לכן את צריך להצטייד במעבד עם מהירות באס נמוכה, ומכפלת גבוהה כמה שיותר, ככה מבחינה חישובית האוברקלוקינג יהיה הכי אפקטיבי.

ההגבלה של הליבה של הטואטלין או הסלרון 2, (שזאת בעצם אותה הליבה בדיוק) היא זהה ועומדת על 1.4ג'יגה.

כלומר, יש לך סיכוי טוב להגיע לשם.. מכיוון שאינטל מגיעה לשם עם אותו סטפינג לכל אורך הליין.

עכשיו תסכור שהליבה שלהם לא פולטת הרבה חום, (מניסיונך עם מעבדי פנטיום 3) הליבה לא שונתה משמעותית מלבד שיטת ייצור שירדה ל0.13 מיקרון.. מה שמקטין את פליטת החום! ואת צריכת החשמל... שני דברים שנותנים לך גישה .. למהירויות גבוהות יותר... מכיוון שגם המתח הבסיסי הונמך ויש לך יותר מרחב... לברוח אליו. אם המעבד נחנק.

בכל מקרה:

פנטיום 3 1133..... מעל זה.. יהיה מיותר

סלרון מעל 1A... מעל זה כבר יהיה מיותר...

כמובן אבל שזה הכל תאורטי.. וצריך לבדוק נסיון מעשי של אנשים. אבל בעיקרון .. לרוב המעבדים צריכה להיות את אותה יכולת.. לעבור את ה1300+.... כך בחשבון שאתה לא משתמש בקירור סטנדרטי.

נ.ב הפנטיום 3 טואטליין, 1100 מתחמם במעט יותר מהסלרון... בגלל קאש כפול שפולט המון המון חום.

בגלל זה גם הסלרונים יותר קלים לאוברקלוקינג.

אתה מוכן לקרא את מה שאני כתבתי?

אתה עשית פרפרזה למה שאני כתבתי.

בכל מקרה, לך היה פעם פנטיום 3 700 CBO שהייתי מריץ ב1000 או ניסית לעבור איתו את האלץ נכון?(זה בסיידר, אני מכיר אותך והייתי אצלך גם פעם בבית, אולי אתה לא זוכר)

פורסם

ניסיתי... וגם הצלחתי.

מתי היית אצלי בבית?

פורסם

ניסיתי... וגם הצלחתי.

מתי היית אצלי בבית?

לפני הרבה זמן,אגב הכונן 6.4 שקניתי ממך בזמנו עדיין חי ובועט, למרות שזה WD

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים