עבור לתוכן

האם אני יצליח להריץ FULL HD 1080P?

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך 42" והייתי רוצה לדעת אם אני יכול עם המחשב שלי להריץ FULLHD שיחובר דרך מתאם DVI TO HD ויש לי כבר כבל HD.

המפרט שלי הוא:

פנטיום 4 3.0GHZ@3.24GHZ

ספק 520W ג'נרי

כרטיס מסך 9500GT

לוח אם ABIT IG80

אז אם אני יחבר ת'מחשב לטלויזיה אני יוכל לראות FULL HD?

פורסם

ישנם 9500GT שתומכים בפיור וידאו, כך שזה אמור להוריד עומס מהמעבד גרוטאה שלך ואולי זה יעבוד, הצעה שלי

פשוט תמצא סרט FULL HD תריך אותו בFULL HD ותראה אם המחשב מסתדר איתו.

אם הוא מסתדר הוא יסתדר גם עם הטלויזיה אם הוא לא מסתדר הוא לא יסתדר גם בטלויזיה.

פורסם
  • מחבר

כשאני מריץ FULLHD במחשב התמונה מין נתקעת כזה אבל שומעים את הקול...חשבתי שזה אולי בגלל החיבור שזה מחובר דרך VGA נראה לי, החיבור הכחול הזה בצורת טרפז כזה במקום חיבור שדרכו אפשר יהיה לראות HD

פורסם

החיבור נקראה D-SUB ואין שום קשר לדרך הפיסית שבא אתה מחבר את המסך.

אני יותר חושד במעבד שלך מאשר בכל דבר אחר.

פורסם
  • מחבר

OC יכול לפתור ת'בעיה?

פורסם

לא בטוח. מדובר פה יותר ביכולות ליבה של המעבד מאשר תדר שעון.

פורסם
  • מחבר

מה המעבד המינימלי שיכול להריץ FULL HD?

פורסם

E2180 לפחות ומכרטיס מסך עם האצת וידיאו (לא בטוח לגבי שלך האמת).

פורסם

ה 8500 שלי מריץ יופי FHD אז אני משער שה 9500 שלך הוא בסדר ל HD

פורסם

זה לא המעבד שלך, יש בעיה עם קודקים כנראה... או הסרט עצמו דפוק.

גם ראיתי איך סרט בצורת AVI היה איטי במחשב שלי (מעבד E8400) ואילו סרט אחר בצורת MKV עבד יופי.

גם ראיתי משהו כזה קורה עם מחשב אחר שלי MSI WIND שבכלל עם מעבד ATOM החלש שהפנטיום 4 שלך אוכל אותו בלי מלח... והוא הריץ 1080p.

פורסם

תנגן את הסרט עם VLC ותראה אם יש בעיות .

פורסם

החיבור נקראה D-SUB ואין שום קשר לדרך הפיסית שבא אתה מחבר את המסך.

אני יותר חושד במעבד שלך מאשר בכל דבר אחר.

ברור שיש קשר לסוג החיבור !!! על מה אתה מדבר ???

יש אכן סיכוי שהבעיה היא בפס רוחב של כבל VGA, תנסה את החיבור השני (מלבן עם חורים מרובעים שנקרא DVI שזה בעצם יציאה דיגיטלית של וידיאו)

אם הבעיה היא לא בסרט אז הבעיה היא שVGA לא מריץ טוב HD ואני אומר את זה מנסיון.

פורסם
  • מחבר

אני מפעיל סרטים בפורמט MKV בנגן VLC.

אני יקנה מתאם DVI TO HDMI ואחבר את המחשב לטלויזיה ואגיד לכם אם יש שינוי ואם אני מצליח לראות נורמלי

פורסם

נו איזה שטויות... זה ממש לא משנה אם הכרטיס מחובר דרך VGA או DVI!

יציאת VGA זה אותו אות פשוט עבר דרך ה-DAC שזו יחידה נפרדת על הכרטיס מסך ולא משפיעה על הביצועים (האיכות של האות יורדת מעט, אבל זה עניין של אלקטרוניקה ולא עושה שהסרט ירוץ לאט).

האיטיות נגרמת בגלל ביצועי המחשב, בין אם זה קודקים או המעבד, או אפילו הגדרה לא טובה, זה לא משנה.

אל תדליק תוכנות נוספות יחד עם הסרט (תוכנות הורדה, הודעות ושטויות אחרות) כי סך הכל 1080p זה לא משימה קלה למחשב מתיישן, תכבה גם אנטיוירוס ותראה איך מנגן.

עצה שלי תתקין מקודדים חדשים ותנסה להדליק, תנסה גם עם סרט אחר כי אולי הוא פגום, הנה חבילה חדשה של k-lite

http://fileforum.betanews.com/detail/KLite_Mega_Codec_Pack/1080441198/1

ראיתי גם שהמליצו לך על VLC שזה נגן קליל, יש לך bsplayer הישן שאפילו יותר קליל מ-VLC ואני משתמש בו.

פורסם

aviad28, מה שאמרת זאת שטות מוחלטת.

יש בעיות תאורתיות עם רזולוציות גבוהות וכבלי DVI/VGA, אבל הן מתבטאות בכך שלא רואים כלום(גם לא את הדסקטופ, במקרה של מחשב) ולא בניגון סרט כזה או אחר.

(ובכול מקרה מדובר על רזולוציות גבוהות מ-HD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים