עבור לתוכן

עזרה בכרטיס 9800gtx+ מסך וורוד וירוק

Featured Replies

פורסם

תיראו אז ככה היום ניכנסתי ל far cry 2 וממש בהתחלה שכתוב far cry 2 ואז זה ניכנס אז מתי שהיה כתווב פיתאום המסך ניהיה וורוק וגם ירוקק אבל עשיתי ריסטארט ואז זה היסתדר ואחשיו הכל עובד טוב מדאיג אותי שזה קרה מה זה יכול להיות? כי אחשיו far cry 2 עובד מצויין יש לי דרייברים הכי עדכניים 180.48 האמת הייתה לי עוד בעייה ב prince of persia 4 מתי שהייתי פותח את השמירה אז יש את הגלגל המיסתובב אז שזה היה מסיים ליפעמים היה מסך שחור והיו רק שומעים ואז הייתי חייב לעשות ריסטארט ואז זה עובד ליפעמים פועל וליפעמים לא אבל cod 5 assasin creed פועלים מצויין למה זה קרה המסך הסגול?

פורסם

לא קשור למשחק לא קשור למחשב

הבעיה פשוטה הרבה יותר - כבל !!!.הכבל שמחבר בין המחשב למסך השתחרר לך קצת וזה בטח החיבור הכחול הישן VGA.עם השני ברגים לחיזוק.בדוק שאין פינים

עקומים בפנים (בתוך החיבור עצמו שניכנס למסך )

בדוק שהוא תקין ושהוא לא מכופף באיזה מקום.אם הוא מכופף תיישר אותו ותיראה אם הבעיה נפתרת.אם לא תקנה חדש.

פורסם

השאלה עם המסך שלו בכלל מחובר ב d-sub או dvi?

דרך אגב כותבים עכשיו.

פורסם
  • מחבר

החיבור שלי dvi אבל יש לי כמו חיבור שהופך אותו ל vga אבל הבעיה לא ניראת לי במסך כי גם המחשב ניתקעע ואחרי שעשיתי ריסטארט זה היסתדר וגם אחשיו שיחקתי far cry 2 ופיתאום ניתקע המחשב לדעתי זה ה prince of persia דפק לי שם משהוא כי הוא עושה בעיות הוא ניתקע ליפעמים שמנסים ליפתוח בוא שמירות אחשיו קיביתי את המחשב ל שעה שיחקתי ב far cry 2 והפסיק להיתקע והמעלות במאמץ 53 ואני מפחד שהכרטיס אומד להיהרס בבקשה תעזרו לי אני כל היום חושב על זה וזה גם טיפה מדכא כי המחשב חדש תעעזרו לי בבקשה

פורסם

אז יש לך מתאם כזה

http://www.techarp.com/review/ASUS/EN7300GS/DVI_converter.jpg

יכול להיות שהוא לא מחובר טוב (תהדק את החיבורים - בין הכרטיס למתאם ובין מתאם לכבל שהולך למסך)

וסביר להניח שזה גורם את הבעיות צבע.מעבר לכך אני לא חושב שיש משהו יותר רציני.חוץ מזה למה אתה לא מחבר את המחשב בכבל DVI ישיר?

למה עם המתאם הזה?

פורסם
  • מחבר

כןן כי פשוט מאחורי המחשב הכבל לא מיתחבר בלי זהה חייב את המתאם הזה ותגיד זה שהמחשב ניתקע לי זה אומר משהוא? או שזה לא אומר כלום? קורה ליפעמים שהמחשב ניתקע? כי ב far cry 2 שיחקתי וניתקע פיתאום זה אומר משהוא?

פורסם

בא נעשה סדר טוב ???

ככה

1.תבדוק שיש לך במסך חיבור לבן DVI זה ניקרא כמו במחשב (אותו חיבור שעליו אתה מחבר את המתאם שעליו אתה מחבר את הכבל)

אם יש לך חיבור לבן במסך זה אומר שאתה יכול לחבר את המחשב ישירות (סביר להניח שקבלת אחד כזה יחד עם המסך ) אם לא תקנה אחד כזה.

2.בעיה של תקיעות יכולה להיות מבעיות חום קירור לא טוב או דריבר של כרטיס מסך לא עדכני מספיק.

איזה כרטיס מסך יש לך? חדש? ישן ??

כמה זיכרון ??

פורסם
  • מחבר

כרטיס 9800gtx+ הוא חדש 512 mb זיכרון ומעלות במאמץ 53

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים