עבור לתוכן

שרת יעודי לאתרי אינטרנט.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל מידע לגבי שרת עצמאי שיאוחסן בחוות האכסון של בזק.

אז ככה אני מעוניין להקים אתר מסויים שדורך שטח רב של אכסון(מאות גיגה) עכשיו המחירים בארץ של השרתים הם של אלפי שקלים.

חשבתי אולי לקנות מחשב שרתי עם הארד דיסק רחב של טרה ביט+ ולאכסן אותו בחוות השרתים של בזק(זה אפשרי)

עכשיו מה אני צריך לדעת לפני שאני נכנס לכל העסק? מה משמעות של המחשב לעוצמת השרת(למשל מעבד לשרת יעודי או סתם E5500)

יש פה מישהו עם ניסיון בדברים האלה?

פורסם

יש לך סיבה לא להשתמש ב:

http://aws.amazon.com/s3/

זה יצא לך זול יותר בהרבה מכל עסקת אחסון אחרת שתשתמש בשביל המידע עצמו.

פורסם
  • מחבר

עריכה: ממה שאני מבין אם הקצו לי שרת של 50 טרה בחודש והורידו גיגה אז אני משלם שקל..

נכון?

פורסם

לא, אתה משלם גם עבור האכסון וגם עבור התנועה הפנימית/החיצונית. לדוגמא אם אתה מעוניין לשמור על השרת שלהם בארה"ב 50 גי'גה והורידו ממך 1 ג'יגה בחודש האחרון, אתה תשלם 7.60 דולר, אבל זה עדיין יהיה הרבה יותר זול מהמחיר שתקבל בארץ. שים לב למחשבון שמצורף באתר שלהם:

http://calculator.s3.amazonaws.com/calc5.html

פורסם
  • מחבר

אני רואה גם אכסון וגם transfer in מה ההבדל בינהם?

פורסם

Storage - אחסון בלבד.

Data Transfer In/Out - תעבורת נתונים.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול למצוא פרטים על השרת? כמו מהירות הורדה לינוקס/ווינדוס וכוד'...

פורסם

אתה לא, כל מה שאתה צריך לדעת רשום שם ב FAQ, לגבי גישה למידע (אתה לא יודע על איזה סוג שרת זה), יש לך שם דוגמאות קוד לגישה אליו. כמו שאמרתי, זה שרת אכסון מידע, לא מעבר לכך. את שרת הואב שלך אתה יכול לשים במקום אחר (עם דרישות הרבה יותר קטנות, או להשתמש בשירות אחר שלהם EC2, שאני לא בטוח שיתאים לך).

פורסם
  • מחבר

לגבי EC2

High-CPU Medium Instance 1.7 GB of memory, 5 EC2 Compute Units (2 virtual cores with 2.5 EC2 Compute Units each), 350 GB of instance storage, 32-bit platform

הבנתי שאלו 5 מחשבים שהאתר יהיה מאוכסן עליהם. עכשיו מדובר פה בשרת יעודי? אפשר לתחזק על זה כל שרת. ולגבי PHP זה כבר מותקן?

פורסם

בשביל להשתמש בשירותים האלו תצטרך לחפש הרבה בגוגל ולקרוא מאמרים באנגלית. יש להם גם באתר FAQ ומסמכי DOC שמסבירים את הכל ,אם אין לך כוח/יכולות לקרוא אותם כמו שאמרתי מקודם, כנראה זה לא בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים