פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים שלוםבכל פעם שאני צורב דיסקאו מעביר קבצים מ-CD להארד דיסקהמחשב מואט משמעותית. מוזיקה מתנגנת בסלואו מושן, לתיקיות לוקח זמן להפתח, הכל מתעכב.מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני יודע שבמחשבים ישנים וחלשים יותר משלי התופעה לא מופיעה.שאלה נוספת - לוקח נצח לצרוב DVD, קרוב לשעה. אני יודע שזה אמור להסתיים בכמה דקות.האם יש צורך בשינוי הגדרות? מה צריך לבדוק?תודה מראש,אורי.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר אני צורב עם NERO, הכי סטנדרטי, במהירות X16הצורב של OPTIARCהעניין הוא שלא רק הצריבה לוקחת המון זמןהפעלה של הכונן בכלל לא צריכה לגרום לכזה עומס על המחשב...
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר Core 2 Duo E4400 2GhzGigabyte 945GCMX-S2intel i945G 2048 MB DDR2 dual channelOptiarc 7170Aמה עוד צריך לרשום?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים נסה פיתרון פה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=10033.0
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים גם לי זה קרה פעם עם מחשב פנטיום 4 2.4 ג'יגה ולוח של אזוס. אחרי הרבה ניסיונות התברר שזה כנראה הלוח (היה מזמן ככה שאני מסתמך על זיכרון רופף). אני זוכר שניסיתי את הצורב אצל חבר והוא עבד כאילו כלום. הבעיה הלכה עם המחשב אחרי שמכרתי אותו בקיצור קח לחברה ממנה נקנה המחשב ושיעשו ניסוי עם לוח אחר, רוב הסיכויים שיפתור את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.