פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אז ככה יש לי מעבד e8400 עם עם הפריזר 7ולוח ep45-ds3וספק seasonic 400 זיכרון 2 גיגה ומאוורים סתם של המארז 3 ברצוני להחליף אותם למשו יותר קריר למה הם עגלותוכרגע במארז שלי החום עומד בין 30-29-----------עריכה----------תיראו משו שמצאתי?הבחור הזה עשה טוב?(רכיבים כימעט כמו שלי אותו מעבד ולוח(Asus P5Q P45)צעד ראשון:תעשו ריסטרט למחשבכם ותילחצו על DELETE ליפני שהWINDOS עולה!צעד שני:לכו ללשונית AI Tweakerבלשונית AI Tweaker צריך לשנות את הדברים הבאים:1.Ai Overclock Tuner לשנות לManual2.CPU Ratio Settings לשנות ל[09.0]3.FSB Frequency לשנות ל[400]4.PCIE Frequency לשנות ל[100]5.Dram Frequency לשנות לסוג הראם שנימצא ברשותכם נגיד אצלי זה 800mhz אז אני בוחר ב800!!!6.CPU Voltage לשנות ל[1.26250](אם הקירור שלי זה נימצא על 37 מעלות)צעד שלישי:לכו ללשונית Advanced=>CPU Configuration=>C1E Support ותשנו ל[Disabled]תוצאהמעבד:Intel Core 2 Duo E8400 1333FSB C2D @ 3.0GHZ OC 3.6GHZשאלות:3 מאוורים טובים יורידו כמה מעלות?ואם אני יעשה כמה אני יכול לשפר?ומה יותר טוב לoc הלוח שלי(ep45-ds3)או שלו(Asus P5Q P45)?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים אני לא יודע עד כמה המאוררים האלו יעזרו לך, אבל לפי המפרט אתה יכול לעשות OC נאה.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר הרכיבים מספיקים?או שאני צריך להשקיע הוצאה קטנה על משו אחר(זכרון להוסיף קרור..)כל הקירור שטויות אין לי בעיה לזרוק 400 שקל על קרור הקטע פה זה איך לעשות את זה לפי מה שקראתי בפורום זה דבר קצת מורכב אך מסוכן..אם אתם יכולים להראות לי אתרים שאנשים שיש לי מפרט כמו שלי לאן הם הגיעו
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים המעבד שלך, הקירור, הלוח והספק טובים להמהרה.מה שערכת בהודעה הראשונה שלך, נשמע טוב ונכון. אני מציע לך לנסות את זה.נ.ב.אגב, כשאתה עושה שגיאה בהמהרה, המחשב עצמו עוצר אותך בגלל התחממות יתר או חוסר יציבות, כך שאין הרבה מה לדאוג. רק צריך להזהר ולא לרשום על ההתחלה הגדרות גבוהות מדי, אלא להתחיל לאט ולהתקדם לאט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.