פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים כל פעם שאני מנסה לראות סרט דרך כניסת ה-USB בדי וי די יש לעיתים דחופות קטיעות ועיוותים. אני מניח שזה בגלל קצב הקריאה האיטי.האם קניית דיסק און קי עם קצב קריאה/כתיבה גבוהים יותר יעזרו? האם יש פיתרון אחר ?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים לא מאמין שהDOK שלך איטי מידי בשביל לעשות את זהמה המהירות למשל של העתקת קובץ מהDOK אל המחשב? (ציין גודל קובץ וזמן שלקח להעתקה)
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר מדובר ב-sandisk cruzer 4gb (השחור הרגיל)התרשמתי שהוא די מהיר.בפירוש יש בעיה. הסרטים נקטעים ומאבדים סינכרון עם הקול בעוד שאם אני צורב אותם על דיסק הם עובדים יופי
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים לא מאמין שהDOK שלך איטי מידי בשביל לעשות את זהמה המהירות למשל של העתקת קובץ מהDOK אל המחשב? (ציין גודל קובץ וזמן שלקח להעתקה)או שתפעיל סרט שהוא נמצא על הכונן פלאש ותראה אם ישנה בעייתיות
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים באיזה מכשיר DVD מדובר? הרבה מהמכשירים הגנריים עושים בעיות עם כניסת הUSB שלהם.
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים לא הצלחתי למצוא אותו, אבל הנגנים האלו ידועים כבעייתיים. תנסה לצרוב אותו קובץ על דיסק (להשאיר אותו באותו פורמט). אם הוא ירוץ חלקתנסה בDOK אחר ואם הבעיות ממשיכות אז כנראה שכניסת הUSB לא משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.