עבור לתוכן

למישהו יש את כרטיס הקול Creative X-Fi Titanium Fatal1ty?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט מאוד בנוגע לקניית כרטיס קול. אני חשבתי עד כה על ה-ASUS Xonar D2X, Razer Barracuda AC-1 ועליו, בגרסאת ה-Champion Series.

למישהו יש את אחד מכרטיסי הקול? אם כן, מהי המערכת בה את/ה משתמש/ת? מה השיפור מבחינת FPS במשחקים כמו קרייסיס? איך הסאונד במשחקים, סרטים ומוסיקה? לאיזו מוסיקה את/ה מאזין/ה?

המערכת בה אני מתכנן להשתמש היא מערכת 2.0 מבית Audioengine, ה-A5 Black. אני מתכנן גם לרכוש אוזניות לצורך גיימינג, ה-Razer Megalodon. המוסיקה לה אני מאזין היא רוק ומטאל.

תודה רבה לעוזרים :)

*ביקורות על הרייזר כבר ראיתי והן מדהימות בגיימינג. במוסיקה וסרטים הן גם ממש טובות אבל לפיהן הוא לא מציג ביצועים שמתאימים לכרטיס ברמתו. השיפורים שהוא נותן מבחינת FPS הם גם סבירים ביותר.

אז אם למישהו יש ביקורות (משבחות או לא) על אחד מכרטיסי הקול האחרים, אשמח לקבל :)

פורסם

לא יודע עד כמה תקבל שיפור יחסית לכרטיס קול המובנה .

איזה לוח אם יש לך?

פורסם
  • מחבר

השיפור בכל מקרה יהיה עצום, מבחינת איכות הסאונד.

אני רק רוצה לדעת איזה כרטיס קול עדיף בשבילי מבין השלושה, זה הכול.

פורסם

מבחינת סאונד ה-ASUS Xonar D2X לוקח את השאר בלי צל של ספק.

השיפור במשחקים, אפסי, בכל שלושת הכרטיסים.

וגם אם באחד מהם קצת יותר, זה לא משהו שמפצה על הסאונד.

פורסם

אני יכול להגיד שיש לי את הXFI של קריאטיב תחת השם של אסוס כי קנתי אותו על הלוח שלהם (מקסימוס פורמולה שתים)

כרטיס בובה שומעים טוב איכות טובה מאוד

שמח מאוד שלקחתי את זה ולא מעבר לזה ......

פורסם
  • מחבר

קיבלתי המון המלצות על הקריאייטיב, אלך עליו. תודה לכולם.

פורסם

לצורך משחקים הקריאטיב עדיף.אם אתה מכניס מוזיקה (סטריאו) במשוואה הD2 לוקח בלי צל של ספק.

פורסם
  • מחבר

יהיו לי אוזניות מתוצרת Razer ומדגם Megalodon ורמקולים מתוצרת Audioengine מדגם A5.

אני כמובן אצפה בסרטים ואשמע מוזיקה, כפי שציינתי.

אז ה-D2X לוקח?

פורסם

כן.

יש לי אותו כרטיס מעולה. סאונד הרבה יותר טוב לאומת הAUDIOGY 2 שהיה לי. (מחובר אצלי למערכת, רסיבר ורמקולים.)

פורסם
  • מחבר

אני מקבל המון המלצות גם לאסוס וגם לקריאייטיב.. יש מומחה שיכול להכריע?

עריכה: קראתי בפורומים בחו"ל ואקח את הקריאייטיב.. הוא הרבה יותר טוב בגיימינג ובסרטים ומוסיקה אין הבדל גדול.

פורסם

תאמת איש , אני באותה דילמה שלך :s05:

גם אני שוקל לקחת את ה X-FI TITANIUM

מצאתי כל מיני ביקורות - באתרים בחול עם השוואות וכו' ...ברובם המוחלט הX-FI לוקח על הקסקס

ההבדל העיקרי בינו לבין הASUS הוא בחיבורים ובתמיכה בEAX .

למרות שבHARD FORUM ראיתי שירשור של שתי אנשים שהחליפו מ-D2X לX-FI והם טוענים שההבדל בסאונד הוא יותר רציני ממה שמוצג בביקורות...

אבל לך תדע לאיזה רסיבר או מערכת רמקולים מחובר הכרטיס שלהם ככה שקשה לדעת ...

היתרון המשמעותי של הX-FI לעומת האסוס ממה שראיתי זה תחת מערכת הפעלה VISTA יש ניצול טוב יותר והפער בביצועים מורגש יותר מאשר בXP .

ומצד שני רצות בהרבה פורומים באינטרנט טענות של אנשים שקנו את הטיטניום ונתקלו בבעיות קשות והרבה BSOD עם ההתקנה של הדרייברים שלו...

ככה שמהבחינה הזו הASUS עדיף...לבעלי לב חלש ...

כרגע אני עם כרטיס-קול מובנה לוח אם...עם צ'יפסט REALTEK ALC889A .. שמחובר לרסיבר HARMAN KARDON AVR 235

KSP התחילו למכור את הTITANIUM בגרסה העירומה שלו (ללא הכיסוי השחור) והוא עולה 500 ש''ח +/- ...

עכשיו מחפירה קצרה שעשיתי באינטרנט ההבדל בינו לבין הPRO (זה עם הכיסוי השחור).. זה כמות הX-RAM

16MB ב"רגיל" לעומת 64MB בPRO ,זה חוץ מההבדל שאין לו את הכיסוי השחור עם הסימון של Fatal1ty

למעשה זה נראה לי הכרטיס הכי משתלם רק אני תוהה מה זה X-RAM והאם השימושיות שלו זה רק במשחקים או שגם בסרטים/מוזיקה

לזה עוד לא מצאתי תשובה.

אז אם מישהו יודע להגיד לי מה השימוש של X-RAM אני אודה לו מקרב לב ?

פורסם

האסוס עדיף גם למשחקים, אין סיבה להעדיף את הקרייאייטיב לדעתי.

ולמה לקחת אוזניות של רייזר ולא של חברה שמתמחה בתחום ?

פורסם
  • מחבר

ראיתי המון ציפיות מהמגהלודון בפורומים שונים.

אתה בטוח שהאסוס טוב גם מבחינת גיימינג? אחרי הכול, הקריאייטיב נפוץ פי כמה וכמה וגם יש עליו הרבה יותר ביקורות טובות..

פורסם

בנוסף ל - DS3D GX2.0 (נראה לי כבר יצא עידכון ל - 2.5) של האסוס שזה שזה בדיוק כמו EAX יש לו את הטכנולוגיות של DOLBY שתורמות למשחקים כמו גם לסרטים.

אפילו אם הרייזר טובות הן בטח לא משתלמות למחירן ויש אוזניות טובות יותר של AKG/SENHEISSER או AUDIO TECHNICA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים