עבור לתוכן

כרטיס קול/אוזניות למשחקים/מוזיקה 500שקל+/-

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כרגע יש לי 5H V2 שהן נפלאות אבל הבעיה שהבס חלש והן לא הכי טובות למוזיקה למרות שעד עכשיו לא היו לי תלונות

הבעיה היא שהן נפלו מהשולחן שלי ועכשיו המיקרופון פעול קקי שזה ממש חבל כי הוא היה ממש טוב עם הנפילה איכות הסאונד קצת נפגעה אז...

החלטתי שזה הזמן לקנות חדשות

הדרישות הן: שהן יהיו טובות למשחקים ולמוזיקה שהבאס יהיה טוב +/- שיהיו נוחות ללבוש לאורך זמן

עדיפויות: שלא יראו כמו קקי של 30 שקל מהסופר או משהוא כזה =) , שיהיה מיקרופון, שלו יתקלקלו כי נפלו מהשולחן מחשב שלי (החתול שלי אוהב לקפוץ על חוטים אז...)

העדיפויות הן לא חובה אלא מין בונוס אתם יודעים.... עדיפויות =) חחח...

אפשר לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה מצדיק התקציב הו 500 אבל דיי גמיש אפשר גם 600 אם הן באמת טובות ושוות את זה גם 700 זה בסדר רק שיצדיק את המחיר אם יש משהוא ששחכתי לצין תגידו לי D;

תודה מראש.

עריכה: אני מחפש גם כרטיס קול בסביבות אותו המחיר (זאת אומרת 500+ אוזניות ועוד 500 כרטיס קול)

פורסם

אני קניתי Sennheiser HD555 לפי שנה מארה"ב ב-550 שקל.

קניתי את האוזניות לאחר המלצה מחבר, בתור אחד שגם שומע המון מוזיקה במחשב וגם משחק ברשת (CS בעיקר). לי היה יותר חשוב המוזיקה מאשר המשחקים, שכן האוזניות של SteelSeries ו-Icemat נחשבו יותר טובות למשחקים, בעוד האוזניות של Sennheiser הרבה יותר איכותיות למוזיקה.

בפועל, למרות שלי אישית לא יצא להשתמש באוזניות של SteelSeries ו-Icemat (אולי פעמים ספורות בלאנים), מבחינת מוזיקה ה-Sennheiser מספק חווית שמיעה מעולה, ובמשחק, לי לפחות ולאנשים נוספים שיש להם Sennheiser, אין שום בעייה ואנחנו שומעים מצויין.

פורסם
  • מחבר

כן הבעיה היא שאני כל כך קשור ל 5H שלי כי הן כל כך טובות בכל הנוגע למשחקים כי אני שומע כל צליל קטן פשוט כל כך טוב וכל כך צלול

שזה לא יאמן אני לא יודע אם זה יהיה כך באוזניות אחרות למרות שאולי זה לא ממש רק האוזניות כי הן הגיעו עם כרטיס קול משלהן

אני חושב שהוא זה שהוא זה שיותר קשור לאיך הקולות ישמעו אני אבדוק את זה עם אוזניות אחרות לוודא

בכל מקרה האוזניות ישמשו בעיקר למשחקים וחשוב לי שיהיו באסים טובים למוזיקה

יש עוד המלצות? שמעתי על ה PC-350 שאומרים שהן טובות אבל חלק אומרים שלא כל כך

מה אתם אומרים?

איך יחס התמורה לביצועים שלהן?

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

הקפצה... :-\

נו אין מי שיכול לעזור לי? :please:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים