פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אם התמונה הייתה קצת יותר ברורה היה אפשר להבין..ומה הבעיה להסביר ? לקחת מאוורר רגיל חיברת אותו בחיבור 3 פינים ללוח אם ? חיברת רק +/- לכרטיס מסך ?לפי התמונה הוא מחובר ללוח אם..אבל שום דבר לא ברור שם..
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר בדיוק זה מחובר ללוח אם ומקרר את הכרטיס מסך זהו אבל איך אני מבצע את המוד?
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אז כמו שציינתי כבר אתה צריך לשלוט על המאוורר בעזרת הלוח אם..דרך הביוס או תוכנה יעודית כמו SPEEDFAN.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים נראה שהוא מחובר ללוחבמקרה כזה אתה יכול לשלוט עליו עם SpeedFan למשלרק צריך להגדיר דבר או שניים בביוסואם לא חיברת את הכבל הצהוב אז לא תוכל לנטר מהירות סיבובאבל בכל זאת תוכל לשלוט בו ולהעריך מתי נח לך.. לפי רמת רעש ולפי מהירות סיבוב שניתן לראות ולהעריך בעיןtaotao הקדים אותי (:
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר לעזאזל! אני כבר מסביר את זה שעה אני לא יכול לשלוט עליהם עשיתי הכל לפי המדריך ועדיין אני לא יכול אפילו בביוס זה לא נותן אני יצלם תמונה מהביוסhttp://img262.imageshack.us/img262/9466/21122008155357rc7.jpg
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים עשית ב-SpeedFan PWM MODEON OFFREMEMBER IT??בכל מקרה לפי החוברת של הלוח שלך, יש תוכנה שעובדת איתו שאתה יכול להשתמש בה במקום SpeedFanקוראים לתוכנה Dual Core Center
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר עשית ב-SpeedFan PWM MODE ON OFF REMEMBER IT אין לי אפשרויות כאלה יש לי רק מיואל PWR כאילו ידני ואוטמטי ואף אחד מהם לא עובדת ?? בכל מקרה לפי החוברת של הלוח שלך, יש תוכנה שעובדת איתו שאתה יכול להשתמש בה במקום SpeedFan קוראים לתוכנה Dual Core Center יש מצב ואני טועה אבל יש לי תוכנה כזאת והיא רק לכרטיס מסך אבל אני יוריד מהאינטרנט אולי זה משהו מיוחד שבא עם הדיסק של הכ.מ. ובגלל זה התוכנה היא רק לכ.מ. התוכנה לא עולה לי בכלל
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים אתה ממש אבל ממש לא מובן בצעדים ובמה שאתה מבצע או רוצה לדעת..על כל מקרה אם לא מצליח לך בשום דרך (מה שנראה מהתגובות שלך) אז רק מוד פיזי או קנייה של בקר..יפתרו את הבעיה..
פורסם 2008 בדצמבר 2416 שנים אנשים?איפה שאתה בוחר PWM Mode ב-Speed Fan, תלחץ עם העכבר כדי שיראו את האופציות הניתנות לך, ותתן לנו כאן תמונת מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.