פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים לאחר פירמוט הווינדוס עשה את כל העידכונים כמו שצריך רק באחד הוא נכשל.העידכון הוא Internet Explorer 7 עבור Windows XP KB958215למה הוא נכשל?הוא כל פעם קופץ שאני יעשה אותו אבל נכשל!
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים הבעיה מוכרת לי כבר משדרויגם של IE6 ל7 בעברית/רוסית והיתה נפתרת ע"י התקנה האנגלית ואחרי זה MUI עליו.מה מוגדר אצלך ב regioanl settings מבחינת שפה ומקום?
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים מחבר הבעיה מוכרת לי כבר משדרויגם של IE6 ל7 בעברית/רוסית והיתה נפתרת ע"י התקנה האנגלית ואחרי זה MUI עליו.מה מוגדר אצלך ב regioanl settings מבחינת שפה ומקום?לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה לדעת ואיך אני בודק את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים control panel>regional and language settingsיהיו לך שם הגדרות של location ו unicode language.
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים שלוםנתקלתי באותה הבעיה ועשיתי את אותו התהליך שכתוב פה ואותם ההודעות הגיעו גם לי במחשב של התאימות בשפה וכל זה..מה ניתן לעשות בכדי לעדכן ולסדר את זה?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים בהגדרות שפה כמו בתמונה יש לך מה שבאדום או שאין את זה בכלל ?אם יש אז - חלונות שלך באנגלית (עם MUI לעברית)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר לא הנבתי כל כך... ???להכנס ללוח בקרה ולאפשרויות איזור ושפה?אם כן על מה להסתכל שם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.