פורסם 2003 ביולי 222 שנים באיזה טמפרטורה הוא יכול להשרף ואם אני צריך לקנות עוד מאורריםנ.ב : הייתי בממדיון היום והמחשב כל הזמן היה פתוח עם הורדה ומירק...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים סביר בהחלט. (זה אומר שלא תיהיה בעיה ) חום טוב:30 ומטה חום בסדר: 40 סביר :50 בסדר:60 לא טוב:70 80: תתכונן להגיד שלום 85-90: CpU Is DeStRoyED
פורסם 2003 ביולי 222 שנים WTF?!58 מעלות צלסיוס זה "סביר בהחלט" ?!? ממש לא!58 זה מאוד חם! אם אתה ב-OC רצחני, אז זה עוד איכשהו נתפס. אם לא - תדאג לקירור טוב!!
פורסם 2003 ביולי 222 שנים לנקות את המארז ואת הסינקים, לסדר כבלים במארז בצורה שלא יחסמו את זרימת האויר, להוסיף מאווררים למארז......... אם כל זה לא עוזר אז תחיף סינק........
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר טוב דבר ראשון לא צריך לנקות כלום מכוון שהמחשב חדש מאוד (קיבלתי אותו אתמול)עכשיו אפילו לא פתחתי אותו אבל מחר שיהיה לי כוח אני יפתח...המעבד לא באוברקלוק.!הקיצר היום בצהריים הוא היה על 50-51 עכשיו הוא יציב על 59-60לא יותר.האם צריך קירור ?והאם יכול לקרות משהו למעבד שלי...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים קודם כל,58 זה סביר לחלוטין למעבד AMD. אני לא מבין למה יש כאלה פה שאומרים שזה גבוה מאוד. אם תסתכל באתר של AMD, הם רושמים שמעלות סבירות למעבד AthlonXP הן 60-65, ככה שאין לך מה לדאוג.טמפרטורות נורמליות ל DURON 1200 הן ~50.מה היא משחה טרמית?פה תמצא תשובה ברורה לחלוטין:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=150594"ש: מה היא משחה טרמית?ת: משחה טרמית היא משחה שמורחים בדרך כלל בין הצ'יפ החם להיטסינק (גוף קירור). המשחה מסייעת בכך שהיא מעבירה את החום טוב יותר להיטסינק, לכן היא חשובה בהחלט כשזה בנושא של קירור."
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר תודה תודה תודה תודה על כל התגובות ובכל זאת נראה לי שאני ישים Volcano 7 CPU Coolerעל המעבד...
פורסם 2003 ביולי 222 שנים מחבר תודה רבה על התגובות אבל כנראה פתרתי את הבעיה בעצמי על ידי הזזת המחשב אחורה על מנת שלמארז יהיה יותר לאיפה להוציא את האוויר...כרגע הטמפרטורה ירדה עד ל49
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.