עבור לתוכן

יש מצב להביא את הz5500 מחול ?

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא הסאב ששוקל 26 קילו והוא די גדול.

אבל איזה תוספת יבקשו כבר 200-300 שקל עדיין יוצא שווה.

בארץ 2100 בחול 850 שקל.

יש מכס על דברים כאלה ? ואם כן איפה אפשר לבדוק כמה זה יצא ?

תודה

פורסם

שכח מזה. חבילה ענקית , לא משתלם להזמין דברים כאלה מחו"ל.

משתלם להביא פריטים קטנים כמו אוזניות או הסטאלייטים עצמם של המערכת,(מבחינת עלות המשלוח)

לצורך העניין יש לך את עלות המוצר+ עלות משלוח(שתהיה כמו עלות המוצר או יותר)+ מע"מ+ מכס על מוצרי אודיו= לא משתלם :xyxthumbs:

פורסם

מניסיון אישי: עזוב את לרגע בצד את התשלום על הגודל\משקל המטורף של החבילה,

אתה מקבל עם המערכת שנאי 110V, כשאתה צריך 220V ....אתה רוצה לנחש כמה השנאי עולה לבד?

פורסם

בוא נעשה חשבון. משלוח אויר בדואר אפשר עד 20קילו בלבד, מה שאומר משלוח בים (3 חודשים בקלות, לפעמים יותר, לי לקח פעם 7 חודשים - וחצי מהפעמים אין לדעת אם הלך לאיבוד), או משלוח עם UPS (רוצה לנחש כמה זה עולה? אתה לא רוצה לדעת). ממשיכים הלאה, הגיע ארצה, יש עמילות מכס, מס ומכס על המוצר והמשלוח, רמקולים משהו כמו 60%, יוצא לך כבר כמעט כמו בארץ. עכשיו תוסיף את השנאי שייצא עוד 300 שקלים לפחות.

בקיצור, תעשה לעצמך טובה, תקנה בארץ. אם אתה רוצה להביא מחו"ל, רק אם אתה טס לשם ומוכן לסחוב את הדבר הזה איתך, וגם אז לברר האם אפשר להפעיל את זה על 50הרץ במקום 60 כמו בארה"ב.

Anatoli.

פורסם

אני קונה בימים הקרובים את הרמקולים האלה. רציתי להזמין מחו"ל , שם הם עולים 400 דולר שזה בערך 1600 שקל, אבל בגלל שהם שוקלים 25 קילו המחיר להביא אותם יהיה זהה למחיר שאני אשלם כדי להביא אותם פה. חוץ מזה, יש בעיות עם האחריות מחו"ל. עדיף לך לקנות מכאן.

פורסם
  • מחבר

כשאתה קונה תשלח מחיר (ותשאל אם יעשו הנחה ל2)

אני גם רוצה לקנות אותם המחיר באמזון232$ כפול 3.8 יוצא 900~

ככה שברור ששוה לקנות בחול את הרמקולים אחותי יכולה להביא לי היא חוזרת בקרוב

הבעיה היא הסאב ששוקל 25 קילו

פורסם

חחח הבעיה של המשקל זאת חתיכת בעיה, בגללה אין טעם כבר לקנות מחול את הרמקולים...בגללה אני לא קניתי את הרמקולים מחול...

פורסם

היו לי את אותם שיקולים וקניתי בארץ.

פורסם

ומעבר להכל עדיף בכלל Creative Gigaworks S750 7.1 THX מבחינת איכות הצליל.

יש לי אחת בסלון הביתי מלפני 3 שנים ולפני חודשיים קניתי עוד סט לחדר ועשיתי 2.1 כאשר יש לי סתם עוד 5 רמקולים למכירה בבודדים.

http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=27532

פורסם

קניה מחול- בדקתי את זה לפני חודשיים בערך.. וותר מראש הרבה כאבי ראש, זמן, אחריות וכו'...

מבחינת המערכת. יש לי אותה כבר בערך חודש או חודשיים מערכת מעולה, מרוצה מכל רגע.

הS750 בערך באותה רמה, ההבדל היחידי שיש לה טוויטרים לצלילים הגבוהים. תאמת שלא מרגישים את זה בכלל עם הZ-5500.

חוץ מזה השלט שלהם יחסית מעפן, הם יקרים יותר בערך ב500 שקל, בZ יש מקודד מובנה, והסאב יותר חזק.

שתי המערכות מעולות בחירה שלך.

פורסם
  • מחבר

כן כנראה שאני ירד מזה

ציפיתי שאחותי תביא לי את זה אבל 26 קילו זה בעיה

ואז יש את האחריות וגם השנאי בקיצור נשמור עוד טיפה כסף ונקנה בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים