עבור לתוכן

מחפש המלצות על משחקים בסגנון של JEDI ACADEMY אבל עם גרפיקה עכשווית

Featured Replies

פורסם

צודק, אבל כ"כ הרבה משחקים עברו תחת ידיי ועבר מאז כ"כ הרבה שנים... תוסיף לזה את העובדה שאני מזיקני הפורום ותבין למה :lol:

פורסם
  • מחבר

בתור מעריץ של הסידרה (אתה כמובן יודע שהיה יותר ממשחק אחד בסידרה - נכון?) ובתור אחד ששיחק בזה מעל 3 פעמים בכל משחק, גם אני עד היום מחפש כמוך - פשוט אין. הדבר היחיד שהגיע קרוב (יחסית) לזה היה MASS EFFECT, אבל עדיין לא מדגדג את הקרסוליים של JA.

אכן - מסתבר שגם אחרי שנתיים קשה למצוא משחק שידמה לו בז'אנר...

כל המשחקים בסגנון KOTOR ו-MASS EFFECT מצויינים אך מייגעים ורחוקים שנות אור מבחינת הפאן והאקשן.

RPG קלאסיים כמו OBLIVION ודומיהם בכלל נראים מגוכחים מבחינת הקרבות בהשוואה.

ממשיך לחפש...

תודה - הולך לקרוא.

כל הסדרה היתה סדרת אקשן ולא RPG.

אני ממליץ לנסות את SECOND SIGHT ו - PSI OPS.

לא מכיר - אחפש בטיוב ובגיימספוט.

פורסם

Second Sight באמת מומלץ, שיחקתי בו בעצמי לפני כמה שנים, פשוט תענוג.

פורסם
  • מחבר

כל הסדרה היתה סדרת אקשן ולא RPG.

אני ממליץ לנסות את SECOND SIGHT ו - PSI OPS.

קראתי וחקרתי קצת - הכוחות שם מזכירים מעט את הכוחות של JA אבל איפה ה-DUAL? הוירטואוזיות? ה-MELEE למיניו? או שפספסתי משהו.

נראים מצויינים בלי קשר :xyxthumbs:

פורסם

סתם שאלה. הJA היה לפני הרבה יותר משנתיים נכון?

אני לא טועה? כי אני זוכר אותו לפני שהתגייסתי אפילו ואני כבר משוחרר שנה וחצי בערך.. ::)

פורסם
  • מחבר

צודק - עברו שנתיים מאז שפתחתי ת'רד זהה לזה ועדיין לא קם יורש...

פורסם

אכן אין עוד משחקים בסגנון הזה :(

רק שתדעו, 2 המשחקים פותחו על ידי RAVEN והופצו על ידי ACTIVISION. אחרי השני לא הייתה הודעה על משחק המשך (גם היום אין כזו) ו RAVEN עברו לפתח משחקים אחרים. למישהו פה יש DEJA VU (למי שלא שיזכר בסדרת משחקי SOF)?

פורסם

קראתי וחקרתי קצת - הכוחות שם מזכירים מעט את הכוחות של JA אבל איפה ה-DUAL? הוירטואוזיות? ה-MELEE למיניו? או שפספסתי משהו.

נראים מצויינים בלי קשר :xyxthumbs:

כוחות יש, SCI-FI יש, גם משהו :P

משחקים מודרניים טובים עם לחימת חרבות (אור או רגילות) במחשב קשה למצוא אבל אנסה בכל זאת.

יש את זה בסדרת חולות הזמן של הנסיך הפרסי (במיוחד בשני) וגם ב - ASSASSIN'S CREED.

בלי קשר תבדוק את TOTAL OVERDOSE.

וגם STUBBS THE ZOMBIE.

פורסם

אתם יודעים על מה חשבתי?

מרוב שאנחנו שקועים בגראפיקה וקידמה כבר איבדנו את רוב הנאת המישחק ,ז"א מרוב דובים לא רואים את היער וכאן הפיתגם הזה ממש משקף.

לצורך העיניין אני אשתמש ב JA שנחשב אז למולטיפלייר הכי הכי ברשת ואפילו החזיק איזה שנתיים לפחות למעלה. היום אין את זה במישחקים.

"כמה פריימים? וואוו !!! איזה מחשב מצויין יש לך ," וכל מיני ציטוטוים כאלה, חבל :(

כי כולנו הפכנו לכאלה ,הטכנולוגיה משתלטת לאט לאט :o חחחחח.

אבל ברצינות חבל שאין ולא נראה לי שיהיו כאלה משחקים ,בטח לא בגראפיקה עדכנית, כי אם ישקיעו במשחק כזה טוב אז יתמקדו בגראפיקה ואת המישחקיות יזנחו.

זאת דעתי הארוכה ;D

חג אורים שמח!! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דניס תודה!

הנסיך הפרסי היה ההימור שלי גם בפעם הקודמת, אבל השליטה המזוויעה ב-PC והניתורים האין סופיים בין קירות ועמודים שברו אותי.

CREED עדיין אצלי בתור אבל הרבה ששיחקו בה השתעממו ממנו מהר מאוד - יותר הזכיר להם את HITMAN האלמותי מאשר את JA

פורסם

השליטה דווקא בסדר לדעתי, גם אני לא אוהב פלטפורמה ולכן אם אתה מעוניין בקרבות אז תוותר על SANDS OF TIME ותקפוץ ישר ל - WARRIOR WITHIN.

ואם אתה אוהב משחקים בסגנון HITMAN אז גם DEATH TO SPIES מומלץ.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב.

את שני ה-HITMAN הראשונים אהבתי - השאר שיעממו אותי... לא טרחתי לסיים אותם.

הנסיך הפרסי יותר דומה ל-SOUL CALIBER ו-TEKKEN מבחינת הכוראוגרפיה של הקרבות - הרבה פחות זורם ו"טבעי" בהשוואה ל-JA לטעמי.

עריכה: מישהו שיחק ב- The force Unleashed ויכול לחוות דעה ממקור ראשון (Huber)? שווה לחכות לגרסת ה-PC (אם תהיה בכלל)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים