עבור לתוכן

מחפש המלצות על משחקים בסגנון של JEDI ACADEMY אבל עם גרפיקה עכשווית

Featured Replies

פורסם

אחד המשחקים המהנים ביותר לטעמי.

לפני שנתיים פרסמתי ת'רד זהה כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225327.msg1975732#msg1975732

משהו השתנה בינתיים?

לא אסטרטגיה או RPG.

משהו עם אקשן ועלילה מעניינת אבל בלי בלבולי מוח מיותרים.

אהבתי את SCCT , MAX PAIN II ו-HITMAN.

מחפש משהו יותר SCIFI עם קרבות מעניינים -

.

תודה מראש לכולם.

פורסם

dead space

פורסם

GEARS OF WAR.

LOST PLANET

ROGUE TROOPER

יהיו נחמדים.

RESIDENT EVIL 4 עם כמה מודים (של גרפיקה ושל עכבר) הוא משחק מצוין.

STRANGLEHOLD בסגנון MAX PAYNE גם מומלץ.

ויש גם את TOTAL OVERDOSE המשעשע (למרות שישן).

יש את משחקי TOMB RAIDER האחרונים: LEGEND, 10TH ANNIVERSARY ו - UNDERWORLD שיצא לאחרונה.

מהישנים SECOND SIGHT ו - PSI OPS מאד מקוריים ומעניינים.

ו - STUBBS THE ZOMBIE המטורף.

פורסם
  • מחבר

dead space

תודה - נראה חביב מאוד אבל מעין הכלאה בין DOOM3 ל-HL2... לא משהו מיוחד.

GEARS OF WAR.

מעולה - מחכה בקוצר רוח ל-GOW2 ל-PC. עדיין, מלבד עניין המחסות אין שם שום דבר מיוחד.

LOST PLANET

ROGUE TROOPER

יהיו נחמדים.

אכן עושים רושם מעניין ויחודי אך עדיין זה "אקדח/רימון/רובה" לא? רק עם מעט יותר טקטיקה ומחסות כמו ב-GOW

RESIDENT EVIL 4 עם כמה מודים (של גרפיקה ושל עכבר) הוא משחק מצוין.

מה מיוחד בו? אני לא חובב משחקי זומבים במיוחד וזה שוב לירות-לטעון-לירות...

STRANGLEHOLD בסגנון MAX PAYNE גם מומלץ.

שיחקתי בו דווקא - לא ריאליסטי בגרוש אבל מהנה, קצבי ושונה מעט.

ויש גם את TOTAL OVERDOSE המשעשע (למרות שישן).

לא מכיר...

יש את משחקי TOMB RAIDER האחרונים: LEGEND, 10TH ANNIVERSARY ו - UNDERWORLD שיצא לאחרונה.

חוץ מקצת קפיצות - מה מיוחד בו?

מהישנים SECOND SIGHT ו - PSI OPS מאד מקוריים ומעניינים.

ו - STUBBS THE ZOMBIE המטורף.

לא מכיר - אבל אני מחפש משהו עם גרפיקה עדכנית...

רב תודות על ההמלצות!

מה שחסר לי בכולם זה היחודיות של JA שמשלב כוחות ג'די, לחימת MELEE עצבנית עם קרבות וירטואוזיים ואינטנסיביים ועדיין יש כלי נשק "חמים", כלי רכב וכדומה. תוסיפו לזה קצת צורך בטקטיקה ותכנון מוקדם של המשימה (ולא סתם Point&Shoot), שדרוגים פשוטים וברורים ביכולות ועלילה/סביבה יחודיים ותבינו מה אני מחפש...

אין זמן וסבלנות לאסוף משאבים ולשדרג 1001 יכולות ותכונות או לעסוק בקמפיינים מורכבים של סחר, דיאלוגים ואסטרטגיה.

מצד שני כבר נמאס לי מכל המשחקים של "תפוס מחסה, תירה, RELOAD, תירה שוב עד שכולם מתים" - מעניינים ועשירים גרפיים ככל שיהיו.

אולי אין לי ברירה אלא לחכות ל-Power unleashed בגרסה למחשב...

פורסם

יש גם Jedi Knight II Jedi Outcast.

פורסם
  • מחבר

יש גם Jedi Knight II Jedi Outcast.

בודאי ששיחקתי בו - עוד לפני JA... מעולה! עלילה טובה יותר ורמת קושי גבוהה יותר אבל הרבה פחות אינטנסיבי והרבה פחות "סקסי" בגלל העדר היכולת להשתמש במטה או ב-DUAL SABERS במהלך המשחק. גם הכוחות שם מוגבלים יותר.

פורסם
  • מחבר

רעיונות נוספים למישהו?

תודה מראש.

פורסם

בתור מעריץ של הסידרה (אתה כמובן יודע שהיה יותר ממשחק אחד בסידרה - נכון?) ובתור אחד ששיחק בזה מעל 3 פעמים בכל משחק, גם אני עד היום מחפש כמוך - פשוט אין. הדבר היחיד שהגיע קרוב (יחסית) לזה היה MASS EFFECT, אבל עדיין לא מדגדג את הקרסוליים של JA.

פורסם

אין שום דבר? באסה, JA באמת היה קלאסיקה, סיימתי אותו עשרות פעמים. בדרך כלל הייתי לוקח את ה-Dark Side בסוף, מהסיבה הפשוטה שזה פי 4 יותר קשה ויותר מעניין.

פורסם

ישנם את כל ה RPG שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (אבליביון, גוטיק 3 וכו), אבל זה לא ממש JA.

המשחק האחרון שיצא על ה Franchise של STAR WARS היה the force unleashed ולמרות שיש לי אותו ואני די נהנה ממנו, אין בו את עומק פיתוח הדמות והשליטה בעלילה שהייתה ב JA. הוא יותר משחק אקשן ממשחק RPG.

פורסם

כל הסדרה היתה סדרת אקשן ולא RPG.

אני ממליץ לנסות את SECOND SIGHT ו - PSI OPS.

פורסם

JEDI ACADEMY לא RPG? אתה צוחק עליי? אז איך אתה מגדיר RPG אם JEDI ACADEMY לא נכנסת לקטגוריה הזו?! ::)

פורסם

זה בפירוש משחק פעולה מגוף שלישי, אתה הראשון שמגדיר אותו בתור RPG לפי מה שזכור לי.

DIVINE DIVINITY יותר RPG ממנו.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing_game

A role-playing game (RPG; often roleplaying game) is a game in which the participants assume the roles of fictional characters.[1] Participants determine the actions of their characters based on their characterization,[1] and the actions succeed or fail according to a formal system of rules and guidelines.[2] Within the rules, players have the freedom to improvise; their choices shape the direction and outcome of the game.

עכשיו תסביר לי איך המשחק הזה לא נכנס להגדרה הזו. פיתוח דמות - יש. דיאלוגים ופעולות שמשפיעות על מהלך המשחק ועל סופו - יש. עלילה מפותחת וענפה שנשלטת עי ההחלטות שאתה מבצע במהלך המשחק - יש.[br]פורסם בתאריך: 23.12.2008 בשעה 12:55:47

רגע, רגע, רגע - MY BAD. אני כל הת'רד הזה מתייחס לסידרת KOTOR ופתאום אני קולט שלא על זה מדברים. פדיחה :-X

KOTOR הם בהחלט RPG:

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic_(series)

לפותח הת'רד, מתנצל, אתה יותר ממוזמן להתעלם מהתגובות שלי כי במשחק הזה לא שיחקתי אלא רק בסידרת KOTOR המופלאה - ניסית אותה?

פורסם

באמת לא ציפיתי לזה ממך :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים