עבור לתוכן

מלחמת הגרפיקה של גימספוט -הפעם כוללת גם PC

Featured Replies

פורסם

http://www.gamespot.com/features/6202552/index.html?om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1

אין ספק שPC חזק מנצח לא שזה כזה חשוב

ומאוד אהבתי את זה -

Even with all the problems, GTAIV looks better on the PC by a wide margin. The PC's high resolution and draw-distance levels keep higher-quality textures, lighting, and transparency effects visible farther into the distance.

פורסם

וואו איזה הבדל בין PS3 למחשב.

הPS3 נראה עלוב למדי :cool2:

למרות שבהרבה תמונות נראה כאילו הגדרות המסך שלו די דפוקות. מעניין אם הכל על אותו מסך עם אותן הגדרות בהירות\ניגודיות וכו'.

פורסם

GTA אכן נראה שם משמעותית יותר טוב , אבל בואו נזכור גם על איזה מערכת הם בדקו.

גם היום מערכת כזאת עולה בערך פי 2 מקונסולה , שלא לדבר על מי שקנה מחשב כשהXBOX והPS3 יצאו.

חוץ מGTA - ההפרשים לא כאלו מרשימים.

ובין הקונסולות עצמן - מזעריים ביותר.

פורסם

המערכת הצללות בDEAD SPACE ממש דפוקה לגמרי בPS3...

בשהוואה בDEAD SPACE בין המחשב לXBOX360 ניתן לראות שיפור משמעותי בצללים. [שימו לב איזה רזולוציה נמוכה יש לצללים בXBOX360 וכמה הם "מפוקסלים"]

GTA4 נראה מדהים בהשוואה לPS3 ול-XBOX360...

פורסם
  • מחבר

גם היום מערכת כזאת עולה בערך פי 2 מקונסולה , שלא לדבר על מי שקנה מחשב כשהXBOX והPS3 יצאו.

כן אבל אתה שוכח את היתרון\חיסרון בPC וזה היתקדמות המאוד מהירה בטכנולוגיה יחסית לכסף

תוך שנתיים ה360 והPS3 יראו מאוד מיושנים יחסית לPC

חוץ מזה כבר במערכת שלי שלא חדשה יחסית להיום אני בטוח שGTA4 ניראה טוב יותר יחסית לקונסולות

ואם גימפאד 360 זה אותה חווית משחק

פורסם

שקרים!

ל GTA4 אין באמת גירסה למחשב :nono:

פורסם

בGTA ההבדל משמעותי מאוד.

אני לא מבין למה הגרסאות של הקונסולות נראות כל כך רע, בPS3 GTA פשוט נראית רע וחשוכה בטירוף.

פורסם

בוא נשב על הנקודה הזאת של GTA

אין שום משמעות להשוואה הזאת בגרפיקה למשחק הספציפי הזה

בישביל להריץ אותו על ההגדרות שרואים בתמונה (כמו שאמרו כבר) אתה צריך מערכת שעולה פי כמה מPS3

אבל כל זה לא רלוונטי ל משחק שאם היתה לי בחירה בין לשחק אותו על המחשב ולשחק אותו על PS3 היתתי מזנק (מלשון זרנוק...הזרנוק של PORT שעשו ל PC) על אופציית הקונסולה.

אתה צריך להתקין 2 תוכנות נפרדות ולעשות ריקוד קטן רק בשביל לשחק. ואז המערכת הבומבסטית שלך שביום רגיל מפציצה 12 טירליון FPS ו AA....A בקושי מגרדת את ה 40. ואז הבאגים והקריסות והעידכוני דריבר בטא שעושים לך ריסט

כל הדברים שרשומים פה זה מכל מיני חוויות של כל מיני אנשים בכל מיני תרדים

ואני בטוח שאם הייתה שואל אותן גם הם היו בוחרים באופציית הקונסולה.

אנשים רוצים לשחק לא לעשות דוקטורט DEBUGGING בהתכתבות פורומים

פורסם

נמאס כבר.. כל תגובה שלישית בפורום מדברת על כמה GTA 4 גרוע למחשב.. בסדר, הבנו...

אם אני אתעלם מ GTA 4, כי כבר באמת נמאס לי לדבר עליו, המחשב הרבה יותר טוב מהקונסולות, למשל ב COD WAW,

המחשב שלי, שהוא לא כל כך חזק, מריץ אותו על כמעט מקס עם 2AA ורואים הרבה יותר טוב מהקונסולות.

DS כנ"ל.

ופול אאוט 3 לא שיחקתי אבל הבנתי שלא אמורה ליהיות לי בעיה להריץ אותו מקס, כך שגם פה המחשב הדיי בינוני שלי עדיף מהקונסולה.

שורה תחתונה : לא חייבים מערכת שנקנתה רק אתמול ב 5K כדי להנות.

OT : אני לא יודע מה איתכם, אבל לי GTA 4 רץ בסדר גמור על הגדרות נמוכות, נכון יש באגים בגרפיקה, אבל שורדים.

OT 2 : אתמול שיחקתי אצל חבר ב 360 על 40", GOW ניראה מדהים והרבה יותר טוב ממה שציפתי, לעומת זאת PES 09 ניראה

ממש בינוני ויש שם כאילו בעיה עם הצבעים... אבל ! היום אפשר להשיג קונסולה ב 1500 שקל.

פורסם

נו... בחייך לא צריך לצפות דרך טלסקופ בשביל להבין כמה הקונסולות כבר זקנות טכנולוגית, ה-PS3 כבר עבר את גבול הטעם הטוב.

כדאי לסוני להתחיל לחזור לשולחן השירטוט ולתכנן כבר PS4, הפער מול X360 הולך וגדל ככל שהמשחקים מתקדמים, מול המחשב בכלל המצב עגום.

פורסם

המלחמה הזאת בין ה PC לקונסולות נראית לי די מיותרת.

ברור שמחשב גיימרים הרבה יותר חזק מקונסולות, הוא גם עולה בהתאם.

היתרונות של קונסולות על מחשב לא קשורות לזה שהקונסולות מתיימרות להיות חזקות יותר.

זה גם במילא בלתי אפשרי כי כשקונסולה יוצאת לשוק היא אמורה לשרוד כמה שנים טובות, וברור שבתקופה הזאת יצאו שדרוגים למחשב שיגרמו לו לעקוף את הקונסולה.

אנשים שבוחרים לשחק בקונסולה עושים את זה מסיבות אחרות:

1. קונסולה הרבה יותר זולה (לפחות בחו"ל)

2. קונסולה לא מכריחה אותך לעשות דוקטורט לפני שאתה קונה מחשב: איזה מעבד צריך, איזה כרטיס מסך, איזה ספק כוח תומך בכרטיס מסך, איזה לוח אם תומך במעבד וכו'. אתה פשוט קונה קונסולה ואתה יודע שאתה מסודר לכמה שנים טובות עד שתצא קונסולה חדשה.

3. קונסולה לא דורשת שדרוגים כל שנה, אתה יודע שכל משחק שיוצא לשוק ירוץ על הקונסולה שלך בלי שום בעיות.

4. סוגים שונים של משחקים: יש לקונסולות משחקים בלעדיים, מי שאוהב משחקי מכות למשל אין לו הרבה מה לחפש בPC. כנ"ל למשחקים כמו MGS או FINAL FANTASY.

5. בקונסולות יש הרבה משחקים שמיועדים לשני שחקנים בו זמנית (לא מולטיפלייר, אלא לשבת יחד עם חבר בסלון ולשחק), משהו שלמרבה הצער לא קיים בכלל בPC.

6. קונסולות הן מכשיר יעודי למשחקים, פשוט PLUG AND PLAY. יש אנשים שמעדיפים את זה בלי להסתבך עם מערכת הפעלה, דרייברים, פאטצ'ים וכדומה.

אני אישית מעדיף PC בגלל היתרונות של הPC ופשוט כי במילא אני אוהב מחשבים, אז אני מעדיף להשתמש במחשב גם למשחקים (כמובן אם מישהו רוצה לתת לי במתנה איזה קונסולה אני לא אתנגד...), אבל אני באמת לא חושב שמישהו בוחר בקונסולה דווקא בגלל גרפיקה יותר חזקה כביכול - מספיק לראות את נתוני המכירות של ה WII שהיא כידוע הקונסולה עם הגרפיקה הכי חלשה בשוק.

חוץ מזה לגבי התמונות בגיימספוט - משום מה התמונות של המשחקים בקונוסולות נראו הרבה יותר חשוכות ולכן פחות מפורטות, אני לא חושב שזה ממש הוגן כי זה מעלים הרבה פרטים בתמונה.

פורסם

ליביו מתי תתחיל להבין מתי שאתה קונה מחשב זה לא רק מכונת משחקים אלה תחנת עבודה

ממתי קונסלות של 200-300 דולר נותנת לך לערוך תמונות,מסמכים,סרטים ועוד ועוד ועוד

לכן שאתה קונה מחשב אתה מקבל הרבה יותררר ולכן אל תשווה את טווח המחירים

פורסם
  • מחבר

המלחמה הזאת בין ה PC לקונסולות נראית לי די מיותרת.

ברור שמחשב גיימרים הרבה יותר חזק מקונסולות, הוא גם עולה בהתאם.

היתרונות של קונסולות על מחשב לא קשורות לזה שהקונסולות מתיימרות להיות חזקות יותר.

זה גם במילא בלתי אפשרי כי כשקונסולה יוצאת לשוק היא אמורה לשרוד כמה שנים טובות, וברור שבתקופה הזאת יצאו שדרוגים למחשב שיגרמו לו לעקוף את הקונסולה.

אנשים שבוחרים לשחק בקונסולה עושים את זה מסיבות אחרות:

1. קונסולה הרבה יותר זולה (לפחות בחו"ל)

2. קונסולה לא מכריחה אותך לעשות דוקטורט לפני שאתה קונה מחשב: איזה מעבד צריך, איזה כרטיס מסך, איזה ספק כוח תומך בכרטיס מסך, איזה לוח אם תומך במעבד וכו'. אתה פשוט קונה קונסולה ואתה יודע שאתה מסודר לכמה שנים טובות עד שתצא קונסולה חדשה.

3. קונסולה לא דורשת שדרוגים כל שנה, אתה יודע שכל משחק שיוצא לשוק ירוץ על הקונסולה שלך בלי שום בעיות.

4. סוגים שונים של משחקים: יש לקונסולות משחקים בלעדיים, מי שאוהב משחקי מכות למשל אין לו הרבה מה לחפש בPC. כנ"ל למשחקים כמו MGS או FINAL FANTASY.

5. בקונסולות יש הרבה משחקים שמיועדים לשני שחקנים בו זמנית (לא מולטיפלייר, אלא לשבת יחד עם חבר בסלון ולשחק), משהו שלמרבה הצער לא קיים בכלל בPC.

6. קונסולות הן מכשיר יעודי למשחקים, פשוט PLUG AND PLAY. יש אנשים שמעדיפים את זה בלי להסתבך עם מערכת הפעלה, דרייברים, פאטצ'ים וכדומה.

אני אישית מעדיף PC בגלל היתרונות של הPC ופשוט כי במילא אני אוהב מחשבים, אז אני מעדיף להשתמש במחשב גם למשחקים (כמובן אם מישהו רוצה לתת לי במתנה איזה קונסולה אני לא אתנגד...), אבל אני באמת לא חושב שמישהו בוחר בקונסולה דווקא בגלל גרפיקה יותר חזקה כביכול - מספיק לראות את נתוני המכירות של ה WII שהיא כידוע הקונסולה עם הגרפיקה הכי חלשה בשוק.

חוץ מזה לגבי התמונות בגיימספוט - משום מה התמונות של המשחקים בקונוסולות נראו הרבה יותר חשוכות ולכן פחות מפורטות, אני לא חושב שזה ממש הוגן כי זה מעלים הרבה פרטים בתמונה.

1-נכון אבל לא בארץ במיוחד שמתחשבים בציוד עיקפי ומשחקים

משחק כמו GTA4 חדש למחשב שקניתי לא מזמן עלה לי 220 שקל תחלום למחיר כזה לגרסת ה360\PS3 בארץ למרות שיצא לפני הרבה זמן

גם לקנות שלט +נונצק בארץ זה סיפור מאוד יקר

2-לא לגמרי מדויק בדור הזה

כי לPS3 ול360 יש מודלים שונים וארקיד מצריך קניית ארד דיסק למשחקים מסוימים

אומנם זה עדיין הרבה יותר פשוט ממחשב אבל כן יש בחירה וגם קשה לתקן קונסולה לבד במקרה שרכיב מסוים נדפק

בניגוד למחשב שזה כמו לגו

3-כן אבל זה לא אומר שכל משחק ירוץ טוב מניסיון שלי אם קונסולות לפעמים יש פורט מאוד גרוע לקונסולה

והמשחק אומנם פועל בלי שידרוג אבל אם בעיות לפעמים בפרימים לשנייה לפעמים דברים אחרים

4-אין וויכוח אבל בדור הזה יש פחות בלעדיים וגם למחשב יש בלעדיים שלו או משחקים שהוא יותר נוח בהם

לדוגמה לי יש גימפאד 360 למחשב ואני לא חושב שהוא מתאים לFPS

5-כן קיים רק לא בכמות של הקונסולות

משחקי ספורט לרוב נותנים לך מולטי לא מקוון גם במחשב ואין בעיה לחבר מחשב לטלוויזיה בסלון

6-הכל טוב ויפה אבל בדור הזה יש עדכוני תוכנה חובה לקונסולות

ויש פאטצ'ים ויש גם DLC בתשלום ליטחון לגימרים את הכיס

אל תבין לא נכון אני לא נגד קונסולות יש לי את הWII ואני ישקול קונסולות אחרות והיו לי מספיק קונסולות בעבר

פשוט בדור הזה הPC \360\PS3 ניראים לי דומים מאוד מבחינת משחקים ובגלל זה יש גם השוואות גרפיקה וכו

בעבר המחשב היה הרבה יותר מופרד מהקונסולות אבל לא בדור הזה

פורסם

פשוט בדור הזה הPC \360\PS3 ניראים לי דומים מאוד מבחינת משחקים ובגלל זה יש גם השוואות גרפיקה וכו

בעבר המחשב היה הרבה יותר מופרד מהקונסולות אבל לא בדור הזה

נכון מאוד, מאז ה-PS2 המשחקים מפותחים כבר לכל הפלטפורמות יש פחות אקסלוסיבים לקונסולות.

מבלי לקחת בחשבון את ה-WII כקונסולה יעודית למשחקיות שונה.

פורסם

אני מופתע שאף אחד פה עוד לא לקח את הדיון לידיים ואמר:

"חבר'ה,נכון שהמחשב מציג את הגרפיקה הטובה ביותר והפלייסטיישן את החלשה ביותר,אבל,האם באמת יש הבדל? אתה לא מסתכל על המשחק,אלא משחק בו! ההבדלים האלו כל כך קטנים שזה פשוט מצחיק שאתם בכלל מתדיינים עליהם...תהיו רציניים לרגע.."

אה..הינה עשיתי את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים