עבור לתוכן

בעייה: גלישה איטית עם ראוטר, מהירה בלעדיו

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg

חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014

חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה.

פרטים נוספים:

- הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל.

- כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה.

- אני משתמש במחשב נייד עדכני

- הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית.

- אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה).

(ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך לא מצאתי כאן את מבוקשי ביינתיים. עמכם הסליחה מראש ועזרתכם תבורך...)

פורסם

שלום,

יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg

חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014

חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה.

פרטים נוספים:

- הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל.

- כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה.

- אני משתמש במחשב נייד עדכני

- הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית.

- אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה).

(ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך לא מצאתי כאן את מבוקשי ביינתיים. עמכם הסליחה מראש ועזרתכם תבורך...)

פה קבור הכלב.

תבקש מהוט לחליף מודם לאחד אחר, לא משנה איזה, כל עוד זה לא טריון. טריון + נתב = בעיות.

פעם הבאה תשתמש בחיפוש המהיר בתוך הפורום (מצד שמאל למעלה). רק לרשום שם "טריון" היה עונה לך על השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים