עבור לתוכן

P4P800 - אסוס העלו דרייברים דפוקים ?

Featured Replies

פורסם

http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800

נסיתי להוריד את הדרייבר כמה וכמה פעמים מכל הלינקים והZIP פשוט דפוק, אי אפשר לפתוח אותו - יש שם קבצים משובשים !

למישהו יש כוח להוריד את הZIP ולראות אם הוא מצליח לפתוח אותו ? עוד מישהו נתקל בבעיה ? (אני מדבר על הדרייבר ל WIN 2K)

עשו טובה תורידו את זה, בדיוק לוקח 3 דקות, תודה.

פורסם
  • מחבר

כולכם עצלנים ? אני רק מבקש ממישהו שיורד את זה ויבדוק, תעשו טובה לבעלי הP4P800 למיניהם !

פורסם

אכן, נתקלתי באותה תופעה...

פורסם

השרת שלהם בכלל ניתק אותי באמצע

כנראה יש להם בעיות תקשורת

פורסם

ניסית mirror אחר? למשל של usa?

פורסם

זה מאירופה (מהירות הורדה 170)

! C:\temp\044_3c940.zip: CRC failed in 3Com\English\W98\data1.cab. The file is corrupt

! C:\temp\044_3c940.zip: CRC failed in 3Com\English\Update\Source\tcaudiag.exe. The file is corrupt

! C:\temp\044_3c940.zip: CRC failed in 3Com\English\Dsk1Copy\Windows\EL2K_N64.sys. The file is corrupt

! C:\temp\044_3c940.zip: CRC failed in 3Com\English\DMI\data1.cab. The file is corrupt

! C:\temp\044_3c940.zip: CRC failed in 3Com\English\Connection Assistant\install.exe. The file is corrupt

דפוק!!!

פורסם
  • מחבר

זה ממש בושה !

נסיתי להתקשר לארה"ב אבל זה יום העצמאות אז הם לא עובדים באסוס USA.

פורסם

רק בארצות הברית זה יום העצמאות נסה לשלוח EMAIL לטייוון

פורסם

אני די בטוח שיש איזה פורמט זיפ חדש שלפיו הם מקבצים

לא הגיוני שהם מעלים קבצים דפוקים לשרת

פורסם

לא ניסיתי עם winzip

השתמשתי ב winace ו winrar

שניהם די מעודכנים

פורסם

זה לא חדש עם אסוס..

מנסיון עם כמות מכובדת של הורדות מהשרתים שלהם הגלובל נוראי והיחידי שאולי שווה משהו זה השרתי הגרמני..

היתה תקופה שגרסאות הביוס שמתאימות לREV2 בלוח שלי לא הופרדו מהשאר בגלובל ורק באתר הגרמני הופרדו.

פורסם
  • מחבר

מה אתה ממליץ לעשות ?

פורסם

מה אתה ממליץ לעשות ?

תריץ את שם הקןבץ המלא כאן:

www.filemirrors.com

פורסם

את כל הדרייברים אפשר להוריד מהייצרנים של הצ'יפים או מאתרים של ייצרניות לוחות אחרות שמשתמשות בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים