עבור לתוכן

מה ההבדל בין כרטיסי מסך רגילים למקצועיים?

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין כרטיסי המסך הרגילים לבין הכרטיסים המקצועיים (Quadro4, FireGL, 3DLabs...)?

פורסם

המקצועיים מיועדים יותר לopen_gl וכרטיסי המסך הבייתים מיועדים יותר למשחקים שמבוססים על direct3d זה כעיקרון ההבדל

הייתה פעם השוואה בין כרטיסי מסך מקצועיים לבין gf3 ti 500 ועוד כמה כרטיסים.....

נראה לי זה היה בpcpro בחדשות תבדוק בארכיון

פורסם

בלתי אפשרי. אתה ניסית פעם למצוא משהו בארכיון היומי האומלל ובלי אפשרויות החיפוש שלהם?

פורסם

לא.....

אני גם לא מנסה......

השרת שלהם כזה איטי שזה נותן לי זמן ללחוץ את הכתובת של האתר וללכת לטיול עם הכלבה לחזור וללכת לחרבן לשחק קצת unreal 2 ולצרוב 4 דיסקים חדשים

זה משגע את השכל!!!!!!!

פורסם

בלתי אפשרי. אתה ניסית פעם למצוא משהו בארכיון היומי האומלל ובלי אפשרויות החיפוש שלהם?

גם בשלכם לא ממש הצלחתי....

פורסם

הכרטיסים המקצועיים מגיעים לביצועים גבוהים מאוד תוך כדי שימוש נמוך במעבד,

בהשווה שהייתה אז(באחד המקרים) היה הבדל קטן מאוד בין רובם לבין ה ti 500 -

אבל הם השתמשו בערך ב 5 אחוז מהמעבד, וה ti 500 בערך ב 40.

פורסם

גם בשלכם לא ממש הצלחתי....

למה לא?

לא רק שהארכיון מסודר הרבה יותר טוב, לפי חודשים, ואז עם כותרות ולא ימים שלא אומרים כלום, אלא אפילו יש מנוע חיפוש!

פורסם

כרטיסי מסך מקצועיים בנויים בד"כ לעבוד רק על openGL הם משתמשים בהרחבות openGL לא רשמיות אשר מאפשרות פונקציונליות נוספת מסט הפקודות המקורי (כמו האפשרות להשתמש ב Shaders) כרטיסי המסך האלא בד"כ באים עם יחידות Shaders ו T&L עצבנית כדי להתמודד עם הרבה גראפיקה מורכבת מקורות אור וכו'... הכרטיס הכי חזק עד כמה שאני יודע הוא מסדרת WildCat 2 של 3Dlabs שהיא גם החברה שהציגה לראשונה טריגונומטריה מתוכנתת (Shaders) בכרטיס מסך אי פעם. (כן... אפילו לפני nVidia ו ATi).

פורסם

דבר נוסף, כרטיסים אלו מיועדים בד"כ לגרפיקאים מקצועיים, שכמו שאמרו פה כבר, צריכים כמה שפחות עומס על המעבד,

למשתמש הביתי, לא יהיה יעיל לקנות כרטיסים מסוג זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים