פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים איך עושים את זה ?איזה חלקים צריך ?ואיך מגדירים דבר כזה בלוח האם בברכה ארז
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים פותחים את המדריך לשמתמש של הלוח אם, מחפשים את החלק שמדבר על RAID וקוראים. צריך לוח אם שתומך בזה, לפחות 2 דיסקים באותו גודל.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר הבנתי שזה מעלה את הביצועים של טעינת משחקים ב 20%-30% וזה מתחיל לקרוץ לי כל העיניין הזה אז אם אפשר קצת עזרה ?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים אוקיי אז ברוב הלוחות החדשים יש בקר RAID מובנה. חפש במדריך של הלוח אם, בדרך כלל יש פורטים יעודיים של SATA בלוח (או שתרשום את הדגם שלו פה).אחרי שאתה מחבר דרושה הגדרה בביוס לפי סוג הRAID הרצוי (0/1/5..)אתה מדבר על RAID 0 - הוא יהפוך לך שני כוננים קטנים לכונן אחד גדול כאשר הקריאה והכתיבה יתבצעו לשניהם במקביל ומכאן השיפור בביצועים.אתה צריך לדעת שבמקרה שאחד הכוננים שלך לא יעלה, אז ילך גם כל המידע על הכונן השני ומכאן הבלאגן, שביחס לשיפור בביצועים (עד כמה שתרגיש אותו) לא משתלם כל כך.http://tinyurl.com/ioraid
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר המפרט מחשב שלי בצד ימין לגבי אם יש לי את האפשרות אז כןהחבר מהתגובה למעלה ביקש שאני יחפש בספר של המחשב את השאלות ששאלתי את רוב התשובות מצאתי מה שלא מצאתי זה איך אני בוחר איזה RAID לבחורז'א שאני מצליח לעשות רייד אבל אין לי מושג איזה RAID 0 או 1
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר sata0sata1 שניהם באינבל וזהואין שום אפשרות לקבוע איזה רייד אני רוצה אני חושב שפשוט לנסות ולראות איך זה יהיהאבל לפני שאני יעשה אני מבין שכדאי לגבות חלק מהמידע שיש לי על הארד גיסק השלישי והרביעי שליאם יש לך תשובה איך קובעים את הרייד אז תבורךבברכה ותודה רבה על העזרה לבנתיים ארז
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/Striker_II_Formula/StrikerII_Formula_manual_E3611.zipע"מ 160. זה ממש לא קשה להריץ חיפוש בתוך PDF.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים הבנתי שזה מעלה את הביצועים של טעינת משחקים ב 20%-30% וזה מתחיל לקרוץ לי כל העיניין הזה אז אם אפשר קצת עזרה ?אם אתה מדבר על ביצועים נטו אז מדובר ב-RAID0 (אתה יכול לקרוא על זה יותר בהודעות נבחרות (FAQ))ובמקרה הזה, ככל שישנם יותר כוננים פיזיים במערך כך גדלים הביצועים. עם 2 כוננים אתה לא תקבל שיפור של 20-30%, אלא פחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.