פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש שבוE8400CLUB3D HD4870 512MBאני משחק ב NEED FOR SPEED ו ב RED ALERT 3 ואז זה ניתקע ועושה לי את זהאחרי שאני משחק 15 דקות זה קורס לי המשחק ויש לי הודעה כזאת של VPU RECOVERhttp://www.zix.co.il/images/z-554374864.JPG
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים זכור לי שהיתה לי את הבעייה הזאת, הכרטיס מתחמם יותר מדי, אתה יכול לכבות את האפשרות הזאת דרך ה CCC אבל אז הכרטיס יכול להפגע מחימום יתר. תחזור ל SKY ותן להם בראש.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר 60 מאמץוב COD5 VE FAY CRY 2 EIN LI AT VPU RECOVERFAN SPEED 64%איך אני מעלה אותו?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אל תשלח "בבקשה עזרה", חכה קצת לפני שמגיבים, קצת סבלנות.בכל מקרה, לך לCCC של ATI ותבטל את הVPU RECOVER, ככה אולי זה לפחות יתן לך הודעה במקום להגיד לך שהוא פשוט איפס את כל העניין.אני לא חושב שהכרטיס יפגע מחימום יתר, עוד לא שמעתי על שטות שזה קרה, יתרה מכך - 60 מעלות במאמץ זה כלום.יש לך את הדרייבר האחרון? 8.12?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר אם אני מבטל את זה זה עושה לי מסך כחול וerrors דרייבר 8.12ביום ראשון אני לוקח את המחשב שלי לחנות שקניתי מימנה שיבדקו לי את העניין הזה
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים אם אני מבטל את זה זה עושה לי מסך כחול וerrors דרייבר 8.12ביום ראשון אני לוקח את המחשב שלי לחנות שקניתי מימנה שיבדקו לי את העניין הזהבדיוק בגלל זה ביקשתי ממך לבטל.מה הוא כותב לך במסך הכחול? איזה ERROR?ועזוב את המספרים, יש לך שם DLL מסוים שהוא אומר שיש איתו בעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים atidvagbegging dump of physicam memoryאין שום DLLזה לא atidvag.dll?אצלי זה גם קרה...אבל אצלי זה היה DLL.בכל מקרה...תעשה ROLL BACK לדרייבר הקודם (8.11).זה התחיל לקרות לך אחרי שהתחלת לשחק משחק מסויים? לי זה קרה אחרי שהתחלתי לשחק RISE OF THE ARGONAUTS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.