עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם. מוכן למתוח את התקציב עד 75

Featured Replies

פורסם

אהלן, במהלך שידרוג מחשב איטי.

הגעתי בשעה טובה לסוף, מעבד ולוח אם.

מעבד אני כנראה ילך על ה-E8400. (או שיש למישהו המלצה גם לזה?)

בלוח נתקעתי.

אני צריך שהלוח יתמוך ב-E6300 הזקן שלי. (1.86ghz@2.4ghz@345x7)

כמובן חייבת להיות תמיכה ב-DDR2 1066mhz.

חייבת להיות בתמיכה מלאה (PCI-E 2.0) ב-HD4850 שלי.

הלוח חייב לעמוד בבאס יציב של 400.

הלוח חייב להיכנס לתוך ה-CM 690.

ועוד שאלה שלא בדיוק קשורה כי אני מתעצל לפתוח אשכול,

האם ל-Corsair 450VX שלי, תיהיה בטוח להחזיק את כל הסיפור הזה? (בהנחה שאני מוסיף E8400, ונותן לו בראש)

אז מי המועמד הראוי? מי שמצביע משפיע.

פורסם

וואו, מחיר ברצפה. הייתי מציע לך לקחת משהו קצת פחות טוב, אבל באמת שזה כדאי. קפוץ על המציאה.

ולגבי הספק - כן, הוא יחזיק בכיף.

פורסם
  • מחבר

חוץ מהלוח הזה יש על הכוונת גם ASUS P5Q-PRO ב-670 ש"ח, ההפרש זניח,

יש איזשהו הבדל בניהם?

פורסם

לא יודע מה לגבי הP5Q PRO, אבל אני יודע שהDFI הזה שבר שיאים והגיע לFSB 700, ואני די בטוח שהP5Q פחות טוב. בכל מקרה, שניהם דומים לשימושים שלך.

פורסם

בכל מקרה רצית להגיע לבאס של 400 וכמעט כל לוח יכול לעשות זאת.. אתה לא צריך 700 שקלים בשביל זה

400 + - יספיקו

חפש לוח P35 במחיר נורמלי וחפש ברשת ביקורות או רישומים על אוברקלוקינג איתו

פורסם
  • מחבר

חוץ מהקטע של ה KSP, לך לפורום כללי סתכל שם.

תעשה לי טובה.

אני קונה ב-KSP כבר כמה שנים טובות (5 מחשבים, והרבה חלקים בודדים)

יצא לי לממש את השירות מספר פעמים, שום חשד לנזק פיזי = שום בעיה למימוש האחריות

Nike - הלוח שאתה מדבר עליו נמצא רק ברעננה. מה לי ולרעננה?

האם ה-MSI P35 PLATINUM עונה לצרכים שלי?

או Asus P5K/EPU? ומה לעזאל מסמלות שלושת האותיות EPU?

פורסם

אם אני זוכר נכון EPU זאת איזה תכונה בלוחות של אסוס, משהו עם OC או חיסכון בחשמל, לא זוכר כבר...

לא אוהב את הP5K. מסודר די גרוע, הP35ים של ג'יגהבייט עדיפים עליו. מה גם, שלדעתי הוא מכוער.

הMSI הזה לא רע. יש גם P45 של MSI, די זול והוא אוברקלוקר לא רע... תשקול מה עדיף לך...

פורסם

הP45 של MSI היה מאוד זול ומשתלם אך מחירו עלה. באופן יחסי ללוחות הP45 האחרים הוא עדיין זול, אבל ביחס לP35 הוא יקר מאוד. הפרש של 200ש"ח.

ולמי אכפת שהוא מסודר גרוע? מה הרכיב שאתה הכי הרבה נוגע בו ומזיז אותו? המקלדת והעכבר או הלוח אם?

Henz16

שני הלוחות המדוברים בKSP של MSI, לפי מה שהבנתי שניהם נמצאים רק ברעננה. אז האפשרות היחידה שנותרה היא הלוח של Asus.

ודרך אגב הפלטינום הוא לוח מאוד משתלם, במחיר של 400 ש"ח הוא מגיע עם המון פיצ'רים כמו Firewire ו-RAID. אבל כמובן שאם אין לך שימוש בזה אז חבל על הכסף ויהיה עדיף ה Neo Combo.

Daniel.Priz

ומה זה קשור בידיוק לעולם? לחיים? לדיון הזה? אתה בשליחות למחוק מן העולם את כל שעלולים לרכוש מKSP?

אתה חושב שאם קראת בפורום על 10, 20 או אפילו 100 איש שהפכו למאוכזבים על ידי החנות, זה אומר שכל שאר האנשים הם גם כאלו? המחירים טובים ולכן השירות אינו ברמה גבוהה, בגלל זה לא תשמע הרבה על יחס נעים ואדיבות בשירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים