עבור לתוכן

בעיה בהעלאת משחק הרשת lineage

Featured Replies

פורסם

אני משחק במשחק הזה ויש לי שרת שרציתי לשחק בו הוא אחד הטובים אבל כל פעם שאני מעלה את השרת הוא רושם לי שיש לי שהגיים גארד של המשחק מצא לי ברקע האק הבעיה שאני לא אוהב לשחק עם האקים ואין לי שום האק וכתוצאה מזה המשחק כל הזמן יוצא לי עכשיו הבעיה היא כזו

יש לי מחשב ולאחי יש מחשב אצל אחי השרת עובד והכל בסדר אצלו אצלי הוא רושם את התקלה הזו אבל הבעיה שהשרת בא מהמחשב של אחי זאת אומרת אני העברתי בתוך כונן את השרת למחשב שלי מהמחשב של אחי לכן אין שום סיכוי שההורדה לא בסדר כי אצלו הכל עובד ומה שיש לו זה מה שיש לי בדיוק אבל באמת מה שיש לו יש גם לי כי זה נילקח משם ואני לא הורדתי מהאתר את השרת למחשב שלי

לא הורדתי את השרת למחשב שלי כי לא ידעתי מה האתר של השרת הזה ביגלל שהתיקיה של השרת יושבת על המחשב של אחי כבר שנה וחצי אני לא ידעתי את שם השרת ואת האתר של השרת לכן הורדתי לשרת פאטץ שעושה שאני נירשם לשרת אוטומתית ולא צריך להיכנס לאתר ככה חסכתי לי את החיפוש אחר השרת הזה באינטרנט אז חסכתי גם בהורדה של השרת למחשב שלי דרך המחשב של אחי וגם חסכתי בהורדה מחודשת של הפאטץ גם למחשב שלי לכן זה מה שעשיתי עכשיו מה אני עושה איך אני פותר את הבעיה הזו?

תמונה להמחשה:

התמונה היא קובץ מצורף לאשכול זה רק תורידו את התמונה או משהו כזה

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה?!

סימני פיסוק בבקשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים