עבור לתוכן

הצילו!!!! עכבר נתקע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה, אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אכריז כאן בפורום (אם מותר) שהוא גאון הדור

מה הבעיה?

היה לי מחשב ישן שעבד בסדר גמור עם אותו העכבר כמה שנים טובות. לאחר העברה של המחשב באוטו ממקום למקום, הוא החל להתקע לי באמצע שימוש ורק לאחר אתחול הוא החל לעבוד שוב עד התקיעה הבאה.

ישר החלפתי עכבר - לא עזר!!!

חשבתי אולי הלוח נדפק בדרך - יש לי מחשב חדש עכשיו עם אותו עכבר - אותה בעיה!!!

החלפתי הכל, מקלדת חדשה - לא עוזר!!!

הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא שלאחר העברת המחשב חיברתי לו הארדיסק סטה חדש. החלפתי את ההארדיסק והכבל - לא עוזר!!!!

בקיצור לא עוזר כלום.

חשוב להדגיש. שתי העכברים הם של silverline אם אני לא טועה (הנוכחי בטוח). חשבתי שזו בעיה של דרייברים אולי וראיתי כי כל תוכנה של עדכון דרייברים מוצאת דרייברים שונים לעכבר, במיוחד דרייברים של עכבר אלחוטי. הוא לא עכבר אלחוטי, זה עכבר של 20 ש"ח עם חוט!!!!!!

המהלך הבא שלי הוא להביא עכבר אחר שיש לו דרייברים.

בכל מקרה אשמח לשמוע תגובות. אני כבר שנה וחצי מורט שערות.

תודה לכולם...

פורסם

אני בטוח שהתקלה נובעת מהמחשב עצמו

בדוק את חיבורי החשמל מהספר לאר דיסק

אסביר לך למה אם עכשיו תפעיל מחשב שהוא תקין ותזיז את המגעים של הספק לאר דיסק המחשב יכבה לשניה את האר דיסק מה שיגרום לתקיעת חומרה

האם רק העכבר נתקע או הכל??

לפי דעתי תבדוק את חיבורי האר דיסק למספק כל קצר קליל יתקע את המחשב

פורסם
  • מחבר

אך ורק העכבר נתקע

הכל עובד כמו שצריך, העכבר נתקע. לפעמים אני משאיר אותו ככה ימים והכל עובד

דבר שני, מחשב חדש לגמרי עכשיו. לא יכול להיות אותה בעיה בשני מחשבים שונים - סיכוי אפסי.

פורסם

זה לא בעיה של העכבר

יכול להיות כרטיס מסך זיכרונות לוח אם

פורסם
  • מחבר

מחשב חדש לגמרי לגמרי לגמרי

הרצתי בדיקות, הכל עובד מצוין. משחק משחקים והכל עובד חלק עד לרגע שהעכבר פתאום מת. זהו.

אין התנגשויות חומרה ולא כלום.

בטוח לא קשור לדרייברים? כמו שאמרתי הוא מזהה עכבר אלחוטי של איזו חברה ושלי לא כזה כלל וכלל.

פורסם

מחשב חדש לגמרי לגמרי לגמרי. לך לחנות תממש אחריות תאמר להם לא רוצה את המחשב הזה נקודה אני רוצה חדש מבלי להתבייש

פורסם
  • מחבר

כל מה שנאמר כאן נכון, גם בקטע של האחריות. ולהתבייש? ממש לא. שילמתי על זה.

אבל, זו בעיה שחוזרת בשני מחשבים שונים לחלוטין עם אותם שני עכברים. אם יתברר שהבעיה היא חומרה אחליף את המחשב בלי להתבייש כמובן.

אבל למי שמגיב...

בבקשה להגיב אך ורק על העכבר.

כלומר - דרייברים, עכבר עצמו או תוכנה, וירוסים, רוגלות וכד'.

לא חומרת מחשב. רק לאחר שאבדוק הכל, אחזיר את המחשב בחזרה. פשוט לא נראה לי שהבעיה היא המחשב עצמו.

ואני חוזר. תקראו מה כתבתי לגבי הדרייברים. מישהו חושב שיש כאן בעיה?

פורסם

מחשב חדש לגמרי לגמרי לגמרי. לך לחנות תממש אחריות תאמר להם לא רוצה את המחשב הזה נקודה אני רוצה חדש מבלי להתבייש

ברור לך שזו לא בעיה במחשב, נכון? שהרי הוא בדק את העכבר בשני מחשבים שונים ובשניהם הוא לא עובד. זה ברור כשמש שהעכבר דפוק והעובדה שהוא עולה 20 ש"ח מסבירה זאת...

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה... וגם אני *משתגע* ממנה!

אחרי שהתקנתי את המחשב מחדש הבעיה התחילה - מה שאומר שהבעיה היא בעיית תוכנה ולא חומרה...

אצלי הבעיה התחילה בעכבר - ויש לי את אחד העכברים הטובים שיש כיום - deathadder של razer, ובוודאות הבעיה אינה בו (נבדק על מחשבים אחרים).

אבל לא מזמן הוספתי מקלדת USB חדשה (Reclusa של מייקרוסופט+razer, גם היא נבדקה על מחשב אחר) - ועכשיו הבעיה "נדדה" אליה (העכבר חזר לתפקד כמו שצריך)...

ממעבר על הproperties של בקרי הUSB, לא נראה כאילו יש חריגה בצריכת החשמל לUSB...

מצד שני, זה מרגיש כאילו כן - לפני שהעכבר/מקלדת מפסיקים לפעול, אני רואה בחיווי הלדים שעליו/עליה את החשמל הולך-ובא, לפעמים enable/disable לdevice ב-device manager עזר, ולפעמים לא. לפעמים ניתוק/חיבור עזר - ולפעמים לא.

איזה לוח אם יש לך? לי יש asus p5b deluxe..., וספק מצויין של thermaltake...

אני גם אובד עצות, וניסיתי הכל. הסרות/התקנות מחדש של הדרייברים - כלום לא עוזר.

אני מצטרף להכרזה של פותח הת'רד - מי שימצא פתרון, אכריז עליו כעל גאון הדור :)

ובהנחה שיש לנו את אותה בעיה - לא חושב שזו בעיית חומרה/עכבר ספציפי, כי הכל פעל מצויין לפני שהתקנתי את המחשב מחדש... אז תבדוק טוב את העניין לפני שתטרטר את עצמך לחנות ותדרוש החלפות (נסה להתקין מחדש)...

לשמחתי הבעיה קיימת על מחשב שאני איתו בעיקר בסופי שבוע, וכרגע מעבר למקלדת ה-USB מחוברת מקלדת PS2 שמשמשת לי גיבוי... אז אצלי זה קצת פחות דחוף, ואני כל פעם דוחה את כל הבלגן של להתקין מחדש... אחרת הייתי עושה זאת מזמן.

מקווה שיימצא פה איזה גורו שיוכל לעזור...

תודה מראש :)

דודי[br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 15:42:42

ברור לך שזו לא בעיה במחשב, נכון? שהרי הוא בדק את העכבר בשני מחשבים שונים ובשניהם הוא לא עובד. זה ברור כשמש שהעכבר דפוק והעובדה שהוא עולה 20 ש"ח מסבירה זאת...

כמו שכתבתי בהודעה שמעל זו הנוכחית - לי קרתה הבעיה עם אחד מהעכברים החוטיים הטובים שיש בשוק, אם לא הטוב שבהם. ועכשיו נדדה לי למקלדת שנחשבת מעולה גם היא.

כך שכנראה האשמה לא ב20 השקלים שהוא שילם על העכבר :)

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם של ג'יגהבייט GA-EP43-DS3L

ונראה לי שהבעיות שלנו שונות. אתה רושם כי יש לך מקלדת גיבוי של ps2

העכבר הראשון שלי היה ps2 והשני usb

והחלפתי גם מקלדות של ps2 וגם של usb.

הבעיה חוזרת על עצמה. עכשיו, מה שמוזר זה שכל עוד המחשב הישן היה אצלי הכל היה תקין.

הוא יצא מהבית לחודשיים, היה תקין.

חזר אלי, נדפק העכבר.

ישר החלפתי עכבר ל usb (חשבתי שהבעיה היא בעכבר), לא עזר. לכן חשבתי שהבעיה היא בלוח אם.

המחשב שלי חדש, כולל מסך, הכל חדש חדש. גם מקלדת החלפתי. הדבר היחיד שנשאר לי בו הרמקולים הסטנדרטיים שמקבלים עם המחשב שעובדים בסדר.

ואולי גם מודם, ראוטר, כבל רשת (אם משהו מהם יכול לקצר או אני לא יודע מה), אולי חיבור החשמל שלי, אולי כבל הטלפון שהחלפתי. אם משהו נשמע הגיוני.

בכל אופן, היום אקח מחבר עכבר אחר, אתקין ל את הדרייברים שלו ונראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה

יכול להיות שפתרתי את הבעיה

jitz, לא יודע כמה זה יעזור לך כי הבעיות שלנו קצת שונות

בכל אופן, יש לי בבית גם עכבר קטן (לניידים) של סילבר ליין. תכלס, שניהם אותו הדבר

בנייד, הדרייברים היו אחרים. החלפתי ביניהם וכמובן הסרתי את הדרייברים שהיו ונתתי למחשב למצוא אותם מחדש

אז בנייח עם העבר של הנייד - הוא מצא את אותם דרייברים שהיו בנייד

בנייד - הוא גם מצא את אותם דרייברים, לא את הדרייברים של הנייח אלא את אותם הדרייברים של העכבר של הנייד.

כלומר - בשני המחשבים יש את הדרייברים של הנייד.

מה שמצחיק כאן זה שאלו דרייברים של ווינדוס, אותו ווינדוס ואותו sp. :-\

הכל אופן, יומיים עברו ושני העכברים עובדים טוב.

יש גם עכבר גיבוי של ג'יניוס לכל מקרה.

אעדכן עוד כמה ימים.

לא לשכוח, אם פתרתי את הבעיה (וזה דרייברים ולא ישר לרוץ להחליף מחשב) - אני גאון הדור!!!!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים