עבור לתוכן

Need For Speed - הסוף (?)

Featured Replies

פורסם

כל ה6 NFS האחרונים גרועים, הNFS פורש וHP2 היו טובים.

• תגובות 47
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא קשור . אבל הרבה פעמים צריך הפסקה של כמה שנים . הרבה משחקים חזרו אחרי 10-15 שנה FULLOUT חזר אחרי 20 שנה .

א.תן דוגמא ל"הרבה" משחקים שחזרו אחרי 15 שנה.

ב.תנוח ומהר.פולאאוט הראשון יצא ב97 והשני ב98,משמע 10 שנים,וממש,אבל ממש לא עשרים..

פורסם

דום ? סטארקרף חוזר אחרי הפסקה של איזה 10 שנים . ברד אלרד חזרו למתכונת הקודמת אחרי שבעשור האחרון יצא המשחק כמשחק פעולה

פורסם

כל ה6 NFS האחרונים גרועים, הNFS פורש וHP2 היו טובים.

+1 ! :)

פורש היה מדהים, באמת, מכל בחינה !

UG היה אולי גם טוב...

פורסם

Most wanted היה מעולה (לברוח מהשוטרים של ה מנייייייאק ההוא בסוף, החברה עם המכוניות הלבנות :xyxthumbs:)

אלא אם הם ימציאו את הגלגל מחדש אני לא רואה למה לעשות עוד כותרים

דיי מיצו את עצמם לפי דעתי.

פורסם

על מה יש להתבאס?

אם נסתכל רגע, נראה שבשנים האחרונות לא היה אפילו כותר אחד נורמאלי:

נתחיל אחורה:

NFS1 - קלאסי ,גאוני, the one that started it all.

NFS2- לא יצא לי לשחק :P

NFS3 - היה מעולה.

NFS4- HIGH STAKES - היה מעוללללללה

NFS5: Porsche unleashed - המשחק הכי טוב בסדרת NFS

NFS6 - מזעזע

NFS: Underground - המשחק שריענן לחלוטין את הסדרה הזו ואת ז'אנר המירוצים בכלל

NFS: Underground2 - היה סביר מינוס

NFS: Most Wanted - גאוני.

Nfs: CARBON - עלוב, ניסיון נואש לשחזר הצלחה של UNDERGROUND

Nfs: ProStreet - עלוב, ניסיון כושל ליצור ריענון "מאולץ" משהו לסדרה הזו שהחלה בתהליך גסיסה מתקדם.

Nfs: Underground - שוב פעם, ניסיון נואש לשחזר הצלחת עבר... [הפעם את MOST WANTED]

3 משחקים שיצאו כושלים אחד אחד...למה שימשיכו אם הם איבדו את הMAGIC TOUCH?

חלאס, חבל לחרבן את הסדרה הזו עוד ועוד...סדרה כ"כ מפוארת עם שם קלאסי. הגיע הזמן לסגור אותו ולהפוך אותה למשהו נוסטאלגי.

בעוד 5-6 שנים פתאום יוציאו כותר חדש של הסדרה ואז זה יהיה BIG WOW שכזה.

פורסם

בשעה טובה...

סוף סוף הם הבינו. אחרי 2 כותרים גרועים ותתי רמה הגיעה הזמן לסגור את הבאסטה. [באסטה? האלה בשוק...]

פורסם

דום ? סטארקרף חוזר אחרי הפסקה של איזה 10 שנים . ברד אלרד חזרו למתכונת הקודמת אחרי שבעשור האחרון יצא המשחק כמשחק פעולה

כל המשחקים שציינת חזרו אחרי 10 שנים לכל היותר(דום,וגם זה לא מדוייק..)

אני לא רוצה להיות קטנוני,אבל באמת קשה לי להיזכר במשחק ש"חזר" אחרי חמש עשרה שנה..פשוט כי המשחקים של לפני חמש עשרה שנה לא היו דומים בשום דרך בעולם למשחקים של היום..

פורסם

כמה שעובר יותר זמן ככה יותר טוב . למשחקי תפקידים היה איזה 10 15 שנים לפחות שלא יצא שום משחק בתחום . ברגע שהמחשבים היו מספיק חזקים הזאנר חזר . וברגע שהוא חזר זה לא היה כמו שהיה בהתחלה . ומספיק שיהיה הפסקה של 5-7 שנים לא צריך יותר מזה

פורסם

לא יודע מה איתכם אני לא מתבייש להגיד שקארבון היה סבבה

אנדרגראונד 2 היה מצוין

כל העניין של הנסיעה החופשית בין החנויות וכל זה פשוט היה חידוש

אחרי קארבון משו נאבד

מי יודע אולי הגיע הזמן לכותר חדש סגנון מידנייט קלאב 2

פורסם

לדעתי NFS4- HIGH STAKES היה השיא של הסדרה, NFS Porsche unleashed גם היה לא רע בכלל, כל מה שיצא אחרי זה זבל ורחוק מאוד משאר משחקי המרוצים.

מה שהכי עצוב זה שעד היום NFS מוכר יותר מכל משחקי המרוצים למרות שהוא הכי גרוע (יותר מ MIDNIGHT שהוא משחק מדהים, יותר מהמשחקי מרוצים של CODEMASTERS שגם טובים בהרבה ויותר מ BURNOUT שגם טוב יותר).

פורסם

ובגלל זה אני לא מאמין שהסידרה תיעלם..

הרי EA תרצה להמשיך ולהוציא סדרת מרוצים כלשהי(פרט לBURNOUT שהיא משהו אחר),ואם זה העניין עדיין עדיף לה להשתמש בשם הסופר מוכר NFS,על אף כל הנגטיביות שהוא ספג לאחרונה,מאשר להתחיל סדרה חדשה לגמרי בלי שם מוכר..

אם EA היו טיפ טיפה חכמים הם היו נותנים לאחד מהמפתחים החיצוניים שלהם לפתח את המשחק הבא,ולא לקוות שרה-אירגון של המפתחים הפנימיים הכושלים שלהם יעשה שינוי כלשהו..

פורסם

מישו מוכן להסביר לי לעזעזאל מה היה כל כך טוב במוסט וואנטד?

אני לא מבין, אני זוכר ששיחקתי בו פעם אבל לא יותר מדי, לא הבנתי למה כולם אןומרים שהוא הכי טוב...

פורסם

כמו שהמשחק האחרון נראה.. זה לא כך כל נורא..

פורסם

הוא החזיר את המשטרה ואת המרדפים

הוא גם נתן לך את המקומות האלה שאפשר להתנער בעזרתם מהמשטרה [תחנות דלק משאיות וכו']

היה חידוש בזמנו

אגב

DIRT זה אחלה של משחק

פשוט מצוין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים