עבור לתוכן

Need For Speed - הסוף (?)

Featured Replies

פורסם

לאחר שהסידרה הזו היתדרדרה למקומות לא נעימים ובעיקר לאור הכישלון של הכותר האחרון בסידרה,

יש דיבורים ב EA על סתימת הגולל על הסידרה הזו למרות שכרגע אין הודעה רישמית, נמתין לה לכשתגיע.

אני בעד.

Not more than a month after the release of Need For Speed: Undercover, the Electric Playground is reporting that Electronic Arts may be cutting the franchise entirely. The videogame web show claims that future titles in the series have been canceled. EA director of communications Colin Macrae provided Electric Playground with the following comment:

"We're working through a process on people, products, and facilities at EA and don't have any announcements today."

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3171828

• תגובות 47
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יתבאס האמת

סך הכל אהבתי את NFS

פורסם

בהחלט אהבתי את הסידרה - חבל שהמפתחים הורסים אותו !!!

פורסם

ממש אהבתי את הסדרה, עד Most Wanted. >:(

מישהו צריך לקנות את הזכויות על המשחק הזה מEA ולהחיות אותו, או סתם לתת מכות ליוצרים של המשחקים האחרונים :auto:

פורסם

לפי דעתי זה צריך להיות ככה כי אחרי שניי כותרים כושלים קשה מאוד לקום על הרגליים אם הם מוציאים עוד כותר אז הוא צריך להיות באמת סוף הדרך..

פורסם

זה לא ש Carbon היה כזה מציאה...

הגיע הזמן.

פורסם

חכו כמה שנים . שההיי הנד של המעבדים וכרטיסי הגרפיקה של היום יהיה חלק מהמערכות המשרדיות שעולות כ2000 שח יוציאו את המשחק מחדש . הרבה פעמים משחק/זאנר יוצא להפסקה של כמה שנים לפני שהוא חוזר

פורסם

א. ברוך שפטרנו מעונשו של זה.

ב. UnderGround ו-Most Wanted היו מעולים. כל השאר היו פשוט זבל.

פורסם

חכו כמה שנים . שההיי הנד של המעבדים וכרטיסי הגרפיקה של היום יהיה חלק מהמערכות המשרדיות שעולות כ2000 שח יוציאו את המשחק מחדש . הרבה פעמים משחק/זאנר יוצא להפסקה של כמה שנים לפני שהוא חוזר

איך זה קשור לביצועים?

המשחקים עצמם פשוט גרועים, בלי קשר לגרפיקה...

פורסם

אני אומר בשעה טובה אחרי המשחקים האחרונים (ה"חדש" , קרבון , פרו סטריט....)

בכלל זה ממש אבסורד בעיני שדיברתי עם חנות מסוימת והם אמרו לי שהם מוכרים יותר NFS לPS3 מאשר MIDNIGHT לדוגמא שיצא כמעט באותו זמן , אותו סגנון רק טוב בהרבה יותר.

ליביו

פורסם

איך זה קשור לביצועים?

המשחקים עצמם פשוט גרועים, בלי קשר לגרפיקה...

לא קשור . אבל הרבה פעמים צריך הפסקה של כמה שנים . הרבה משחקים חזרו אחרי 10-15 שנה FULLOUT חזר אחרי 20 שנה .

פורסם

גם אני בעד חיסול הסדרה. המשחקים האחרונים היו לא טובים וזה במעטה, עדיף שיפנו את המשאבים למשחקים אחרים.

פורסם

אני שיחקתי בCarbon ולא אהבתי .

בPS ובחדש בכלל לא שיחקתי.

את UG וMW הכי אהבתי .

פורסם

הגיע הזמן, NFS הראשון היה הכי מוצלח ביחס לתקופה.

פורסם

מה הקשר למערכות משולבות שיעלו גרושים? מצידי תריץ את המשחקים על מחשב של נאסא והמשחקיות עדיין מסריחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים