עבור לתוכן

DISK ON KEY - האם ניתן להפוך את המערכת קבצים שלו מFAT לNTFS?

Featured Replies

פורסם

היי,

ברוב הדיסק און קיים מגיעה מערכת קבצים של FAT 32(??), השאלה האם אפשר להפוך את המערכת לNTFS??

כמו שהופכים הארדיסק חיצוני שבד''כ גם מגיע FAT והופכים אותו עם קליק קליל של אתחול ובוחרים שם את האופצייה..רק שכאן זה חסום

זה בשביל שהוא יהיה יותר מהיר(מה שסביר להניח בטח לא יעשה), אלה יותר להגבלה של קבצים בודדים..(נניח שאוכל להכניס קובץ של 6-7 ג'יגה והוא לא יגיד לי שאין מקום בגלל שזה FAT 32)

אולי יש תוכנה? מדריכון קטן ?

תודה

פורסם

לא כל DOK אפשר לפרמט כNTFS.

פורסם

לא כל DOK אפשר לפרמט כNTFS.

הסבר...נמק...

פורסם

יש DOK שפיזית אין בהם את האפשרות הזו...

פורסם
  • מחבר

נו ואיך אני יודע אם אני יכול לעשות את זה אצלי או לא? :\

אם אין לי אפשרות כזאת שאני עושה קליק ימני על הכונן ואז אתחול ואין לי אפשרות של מערכת קבצים NTFS זה אומר שאי אפשר?

אין תוכנה שעושה את זה כמו שצריך? עוקפת את זה באיזשהי דרך? לא יודע.. משהו

או שזה מוגבל "חומרתית"?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני מקבל עוד יתרון שהפכתי אותו עכשיו לNTFS מלבד להעתיק קבצים גדולים ששוקלים יותר מ2 ג'יגה? (FAT 32 מגביל למשהו כזה, לא?)

האם העתקה תיהיה יותר מהירה? או שההיתרון היחידי זה יכולת להעתיק קבצים בודדים מאוד גדולים?

:)

פורסם
  • מחבר

בכל נושא אתה חייב להגיב?

כאילו חאלס.. מפסיק להתנקל! לא רוצה את העזרה שלך, בסדר?? לא רוצה!! אל תגיב באשכולות שאני פותח, תקרא לי חוצפן שאני מצפה שיביאו לי הכל על כפית זהב, סבבה?! מי שלא רוצה לעזור - שלא יעזור, יחשוב שאני חוצפן מדי לקבל הכל עד הסוף.

גועל נפש של התייחסות יש לך פה למשתמשים.. עלק לאחרים אתה עושה " אתה לא אחי" מה זו ההתנהגות הזאת?! תרסן את עצמך

כאילו מה זאת ההרמת אף והתנשאות הזאת לעזעזאל!? תחשוב שאני סתם מתעצל לא לחפש. לא מעניין אותי.

ממך אני לא מעוניין לקבל עזרה ולא אף דבר אחר.

שחרר.. תוציא את התיסכולים שלך על מישהו אחר כמה שזה מעצבן אותך שכביכול אני סתם לא מחפש מספיק. חאלס..

איזה מזל שיש פה מנהלים יותר נורמליים בחיי. ואפילו אין למי להתלונן, או שפונים למישהו לפרטי הוא לא עונה, ואז מוחקים פה את ההדועה ונועלים. איזה דיקטטורה ::)

(ולא, לא בא לי לעזוב את הפורום, זה פורום עדיין טוב עם מנהלים סבבה.. יש אבל כמוך שאני לא אגיד במילה שעושים דווקא ומעצבנים)

לא רוצה אפילו תגובה ממך(שבטח תלך לאחד האחראיים תתלונן ויביאו לי איזה מיוט או באן. אומר לך בפרצוף!! באשכולות שאני פותח לא רוצה חצי עזרה ממך גם. תודה אבל לא תודה. עכשיו אני מקווה שהבהרתי את עצמי אז אני אמשיך הלאה)

דניאל, אולי אפשר לקבל תשובה יותר נורמלית לשם שינוי?

יש לך מושג ככה בקצרה שתי מילים אם אני מקבל משהו או לא? לא רוצה מגילות של הודעות, אל תפנו אותי ללינקים בבקשה..

שאלתי שאלה פשוטה, אף אחד לא חייב לי כאן כלום, מי שבא לו ויכול שיענה - שום דבר לא בכוח

תודה

פורסם
  • מחבר

היי, אני רואה שעידכנת בידיוק היום לגבי בDOK וההבדלים בין NTFS לFAT 32 :)

מצווה!

תודה לך :xyxthumbs:

פורסם

ראיתי ששואלים הרבה לאחרונה..

בשמחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים