עבור לתוכן

מעבר מבזק לכבלים: בדיוק מזה חששתי

Featured Replies

פורסם

שלום לידענים,

עד הבוקר הייתי מחובר לאינטרנט מהיר של בזק ו-012 עם ראוטר אלחוטי של 3COM, שכמובן עשה שימוש בחייגן אוטומאטי PPPoE.

טעות או לא טעות, החלטתי לעבור לטריפל של הוט. היום בצהריים המתקין עזב כשהמחשב מחובר ישירות למודם איטרנט בכבלים עם חייגן.

הלך והשאיר אותי לנסות עם הבלאגן של חיבור הראוטר. ממש יפה מצידו.

אז חשבתי שאני אסתדר ושיהיה לא מסובך מידי, כי הרי עשיתי אותו דבר עם הראוטר על המודם של בזק נכון? אז זהו שלא. כבר שעות אני יושב ומנסה להבין מפורומים, מדריכים ושאר מסמכים (רשמיים ולא רשמיים) מה עוד אני אמור לעשות.

אז הראוטר הוא 3com 3CRWER100-75 שאמור לעבוד עם כבלים, אבל אני לא מצליח להבין מה לעשות, איך לקנפג אותו שיחייג לבד ובאיזה פרוטוקול (PPTP, L2TP ועוד איזה כמה), ולמרות שכבר נדמה לי שניסיתי את כל האפשרויות (תארו לכם מה זה לנסות משהו - לא עובד - להחזיר חזרה לחיבור ישיר כדי לקבל חיבור לאינטרנט למצוא עוד רעיונות...בגדול זה לא משהו...)

אם יש למישהו או המערך הזה (3COM + כבלים + 012) או דומה לו ויכול לספק עזרה או לינקים למדריכים או כל מה שבא ליד אני יותר מאשמח.

תודה תודה מראש.

אודי.

פורסם

רק שתדע שאותו טכנאי לא היה אמור להתעסק עם הנתב שלך.

ליצור פשוט תקשורת L2TP ניסית? אם כן מה היו התוצאות?

מה הגירסא של הקושחה של הנתב?

פורסם

3COM גרוע לכבלים בדוק העניין

פורסם

המורה שלי למחשבים מומחה אמר לנו את זה .ותאמין לי הוא יודע

פורסם

תיתקשר להוט תבקש את הנתב שלהם זה יצא השבוע נתב אלחוטי משולב יבוא מתקין יתקין לך את הנתב ולגבי הנתב שלך אתה אמור לחבר אותו בפרוטוקול L2TP אתה לא מקנפג אותו נכון

פורסם

דבר ראשון איזה מודם הוא התקין לך?

דבר שני אתה צריך להתקשר בפרוקטול L2TP

דבר שלישי הראוטר 3CRWER100-75 ידוע כבעייתי עם כבלים לחן יש לשדרג את הקשוחה שלו בשביל שיוכל לעבוד עם כבלים באופן טוב יותר.[br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 06:42:58

תיתקשר להוט תבקש את הנתב שלהם זה יצא השבוע נתב אלחוטי משולב יבוא מתקין יתקין לך את הנתב ולגבי הנתב שלך אתה אמור לחבר אותו בפרוטוקול L2TP אתה לא מקנפג אותו נכון

קודם כל ראוטר משולב עם מודם זה לעולם לא יהיה טוב תמיד עדיף בנפרד

חוץ למה למה שלא ישתמש בראוטר שלו? למה שסתם ישב בצד? זה ראוטר דיי יקר ידידי זה ראוטר של 310 שקל. לא חבל?

תדע לך בדרך כלל כל דבר שהוא משולב הוא לא טוב בקשר למכשירים אלקטרוניים כמובן.

תבדוק את עצמך לפני שאתה מדבר שטיות וזורק עצות לאוויר בלי לבדוק אותם.

פורסם

בשביל שלא תשבור את הראש,

קודם כל תבקש אם יש לך מודם של טריון שיחליפו למוטורולה או תומסון.

ואז הדרך היחידה עם הראוטר הזה (שדרך אגב החזרתי אתמול לבאג וקיבלתי זיכוי) זה עם חיבור ללא חייגן.

תבקש חיבור ללא חייגן, שיאשרו לך ב 012 תתקשר מיד להוט ויסדרו לך במקום.

ויש מצב שעדיין יהיו לך בעיות, זה ראוטר דפוק לגמרי, אני קניתי אחר כך את ה EDIMAX עם השלושה אנטנות, ואז אתמול קניתי EDIMAX 3 אנטנות לבן בתקן N והגדם יוצר במאי 2008 אז אני שמח :) (לא הוצאתי עוד כספים, זה הכל מהזיכויים שיש לי)

אולי יש בעיה בחיבור רגיל עם ראטור בכבלים, כי הראוטר החדש שלי לא הסתדר גם עם L2TP או PPTP אז מיד עברתי ללא חייגן והכל טס.

פורסם

למה לכתוב דברים אם לא מבינים?

ל3COM היו בעיות התחברות לL2TP בגרסאות הראשונות, עד גירסא 1.2.2. כיוון שהקושחה האחרונה (1.3) יצאה כבר בסוף 2007 סידרה גם בעיות נוספות בנושא, אין שום בעיה להתחבר איתו בכבלים בצום צורה. אני אישית עובד עם שני נתבים כאלו בכבלים עם חיבור L2TP. ככה שאם במקרה הנתב עם קושחה מוקדמת, פשוט צריך לשדרג.

וכן, יש בעיה כללית בעניין חיבור הL2TP בארץ בגלל האימפלימנטציה הלא סטנדרטית של ספקיות האינטרנט. זה לא אומר שחיבור ללא חייגן עדיף, פרט לנוחות.

הנה תמונה להגדרות שאתה צריך להכניס:

שרת ההתחברות לL2TP הוא cablelns.012.net.il

http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#GL

[attachment deleted by admin]

פורסם

למה לכתוב דברים אם לא מבינים?

ל3COM היו בעיות התחברות לL2TP בגרסאות הראשונות, עד גירסא 1.2.2. כיוון שהקושחה האחרונה (1.3) יצאה כבר בסוף 2007 סידרה גם בעיות נוספות בנושא, אין שום בעיה להתחבר איתו בכבלים בצום צורה. אני אישית עובד עם שני נתבים כאלו בכבלים עם חיבור L2TP. ככה שאם במקרה הנתב עם קושחה מוקדמת, פשוט צריך לשדרג.

וכן, יש בעיה כללית בעניין חיבור הL2TP בארץ בגלל האימפלימנטציה הלא סטנדרטית של ספקיות האינטרנט. זה לא אומר שחיבור ללא חייגן עדיף, פרט לנוחות.

הנה תמונה להגדרות שאתה צריך להכניס:

שרת ההתחברות לL2TP הוא cablelns.012.net.il

http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#GL

זה בדיוק מה שרשמתי למעלה .

ולדניאל תעשה טובה תפסיק לבלבל את השכל !!!

פורסם

האמת שלא שמתי לב שרשמת על הקטע של העדכון, מיהרתי קצת בבוקר. אני מתנצל. :)

פורסם
  • מחבר

וואו,

תודה לכל המגיבים המלומדים (וגם לאלה שפחות ;))

לקח לי הרבה זמן להתפנות וליישם את כל מה שהיה כתוב כאן אבל אחרי עדכון התוכנה של הראטור והכנסת הפרטים הנכוניםפ ל-L2PT נראה לי (בינתיים) שהכל הסתדר. לסיכום: הראוטר הזה עובד סבבה עם הכבלים, גם גם עם חייגן.

אתם אלופים, ועד הפעם הבאה - תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים