עבור לתוכן

אפיה יש חנויות שמציגות מסכים ?

Featured Replies

פורסם

היום ואתמול חרשתי את כל ראשון בחיפוש אחר מסך ובואו רק נגיד שמתוך משהו כמו 10 חנויות שהייתי רק ב 4 היו מסכים בתצוגה ומתוך ה 4 רק ב 2 היו מסכים ששוה בכלל להסתכל לכיוון שלהם

בקצב הזה אני בחייים לא ימצא מסך כי אין סיכוי שאני קונה לפני שאני רואה

אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח לשמוע איפה ניתן לןמצוא חנויות מהמרכז שמציגות מסכים נורמלים

פורסם

מה זה "מסכים נורמליים"?

פורסם

יש איזה 2-3 חנויות בקניון אילון שאפשר לראות שם מסכים.

וגם במתחם התעשייתי ממול הקניון (איפה שההום סנטר) יש כמה חנויות עם תצוגת מסכים.

לא תמצא שם את כל האפשרויות אבל יש שם מבחר לא קטן וזה יותר טוב מלהסתובב בלי סוף.

פורסם

בבילו סנטר יש את BIGBOX אבל שם ראיתי רק TN + המסכים/מחשבים של אפל.

ראיתי שם גם את 222H

וקיים בדרך כלל גם מגוון של עד 10 מסכים בסניפים של אופיס דיפו. (ראיתי בפארק המדע ברחובות גם את 2243BW אם אני זוכר נכון)

ולשאר המגיבים:

יש לכם מושג איפה יש תצוגה של EIZO? (דגם S2231WE אם להיות ספציפי)

פורסם
  • מחבר

מה זה "מסכים נורמליים"?

זתאומרת מסכים שהם לא תוצרת VID כמו שאייבורי ניסו למכור לי

או כל מני חברות לא מוכרות בעליל

פורסם

באופיס דיפו / באג / קרביץ ועוד רבות אחרות יש לך תצוגות של מסכים של Samsung, LG, Acer, MAG, DELL.

אבל גם שם תראה רק TN.

פורסם

MAG נורמליים ?

פורסם

יופי, בוא ניטפל ל-1 מתוך 4. ;D

וכן, ביחס ל-VID, או סתם כל מיני חברות שבחיים לא שמעת עליהם, MAG נורמליים.

פורסם

בKCDTV בפת היתה תצוגה של מסכי דל איכותיים.

בIQPC באשדוד ובNEXTOP בירושלים היו מסכים איכותיים גם של דל בעמדות מזכירות ומכירות. אולי שווה לך להתקשר ולשאול אם זה עדיין המצב.

פורסם
  • מחבר

בKCDTV בפת היתה תצוגה של מסכי דל איכותיים.

בIQPC באשדוד ובNEXTOP בירושלים היו מסכים איכותיים גם של דל בעמדות מזכירות ומכירות. אולי שווה לך להתקשר ולשאול אם זה עדיין המצב.

רחוק לי בכל קרה

פורסם

בחנות הצילום "יוגנד" בת"א יש תצוגה של מסכים טובים ויקרים. גם את EIZO אפשר למצוא שם, אם כי לא את הדגם המסויים שהזכרת.

פורסם
  • מחבר

בחנות הצילום "יוגנד" בת"א יש תצוגה של מסכים טובים ויקרים. גם את EIZO אפשר למצוא שם, אם כי לא את הדגם המסויים שהזכרת.

באתר שלו אין מסכים שהם יותר מ 21"

פורסם

רחוק לי בכל קרה

ראשון רחוק מפתח-תקווה?

אולי אתה מצפה שתהיינה 10 חנויות עם תצוגות של המסכים הטובים בעולם במרחק שני רחובות מהבית שלך?

::)

פורסם
  • מחבר

ראשון רחוק מפתח-תקווה?

אולי אתה מצפה שתהיינה 10 חנויות עם תצוגות של המסכים הטובים בעולם במרחק שני רחובות מהבית שלך?

::)

זה רחוק כצריך להגיע לשם עם מובי 125סמ"ק

פורסם

תגיע למקום, האתר לא תמיד מעודכן. אפשר גם להתקשר ולבקש פרטים. יש שם צוות מקצועי מאד. ממה שזכור לי בפעם האחרונה שהייתי שם, יש במקום גם מסכים גדולים יותר. בכל מקרה, מדובר במחירים מאד גבוהים. הרבה יותר מהממוצע. לא בטוח שזה מה שאתה מחפש או צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים