פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים היום ואתמול חרשתי את כל ראשון בחיפוש אחר מסך ובואו רק נגיד שמתוך משהו כמו 10 חנויות שהייתי רק ב 4 היו מסכים בתצוגה ומתוך ה 4 רק ב 2 היו מסכים ששוה בכלל להסתכל לכיוון שלהם בקצב הזה אני בחייים לא ימצא מסך כי אין סיכוי שאני קונה לפני שאני רואה אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח לשמוע איפה ניתן לןמצוא חנויות מהמרכז שמציגות מסכים נורמלים
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים יש איזה 2-3 חנויות בקניון אילון שאפשר לראות שם מסכים.וגם במתחם התעשייתי ממול הקניון (איפה שההום סנטר) יש כמה חנויות עם תצוגת מסכים.לא תמצא שם את כל האפשרויות אבל יש שם מבחר לא קטן וזה יותר טוב מלהסתובב בלי סוף.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים בבילו סנטר יש את BIGBOX אבל שם ראיתי רק TN + המסכים/מחשבים של אפל.ראיתי שם גם את 222Hוקיים בדרך כלל גם מגוון של עד 10 מסכים בסניפים של אופיס דיפו. (ראיתי בפארק המדע ברחובות גם את 2243BW אם אני זוכר נכון)ולשאר המגיבים:יש לכם מושג איפה יש תצוגה של EIZO? (דגם S2231WE אם להיות ספציפי)
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר מה זה "מסכים נורמליים"?זתאומרת מסכים שהם לא תוצרת VID כמו שאייבורי ניסו למכור ליאו כל מני חברות לא מוכרות בעליל
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים באופיס דיפו / באג / קרביץ ועוד רבות אחרות יש לך תצוגות של מסכים של Samsung, LG, Acer, MAG, DELL.אבל גם שם תראה רק TN.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים יופי, בוא ניטפל ל-1 מתוך 4. ;Dוכן, ביחס ל-VID, או סתם כל מיני חברות שבחיים לא שמעת עליהם, MAG נורמליים.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים בKCDTV בפת היתה תצוגה של מסכי דל איכותיים.בIQPC באשדוד ובNEXTOP בירושלים היו מסכים איכותיים גם של דל בעמדות מזכירות ומכירות. אולי שווה לך להתקשר ולשאול אם זה עדיין המצב.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר בKCDTV בפת היתה תצוגה של מסכי דל איכותיים.בIQPC באשדוד ובNEXTOP בירושלים היו מסכים איכותיים גם של דל בעמדות מזכירות ומכירות. אולי שווה לך להתקשר ולשאול אם זה עדיין המצב.רחוק לי בכל קרה
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים בחנות הצילום "יוגנד" בת"א יש תצוגה של מסכים טובים ויקרים. גם את EIZO אפשר למצוא שם, אם כי לא את הדגם המסויים שהזכרת.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר בחנות הצילום "יוגנד" בת"א יש תצוגה של מסכים טובים ויקרים. גם את EIZO אפשר למצוא שם, אם כי לא את הדגם המסויים שהזכרת.באתר שלו אין מסכים שהם יותר מ 21"
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים רחוק לי בכל קרה ראשון רחוק מפתח-תקווה? אולי אתה מצפה שתהיינה 10 חנויות עם תצוגות של המסכים הטובים בעולם במרחק שני רחובות מהבית שלך? :
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר ראשון רחוק מפתח-תקווה? אולי אתה מצפה שתהיינה 10 חנויות עם תצוגות של המסכים הטובים בעולם במרחק שני רחובות מהבית שלך? : זה רחוק כצריך להגיע לשם עם מובי 125סמ"ק
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים תגיע למקום, האתר לא תמיד מעודכן. אפשר גם להתקשר ולבקש פרטים. יש שם צוות מקצועי מאד. ממה שזכור לי בפעם האחרונה שהייתי שם, יש במקום גם מסכים גדולים יותר. בכל מקרה, מדובר במחירים מאד גבוהים. הרבה יותר מהממוצע. לא בטוח שזה מה שאתה מחפש או צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.