פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר הוצאתי: מדפסת, כבל רשת, מערכת 5.1בתוך המחשב ניתקתי את כל המאוורים (חוץ משל המעבד והספק...) ונישאר כרטיס רשת , כרטיס מסך דיסק קשיח 4 זיכרונות DVD CD ספק כמובן בדקתי את הזיכרונות ב ממטסט ולא היו שום בעיות. לפני שניסיתי להתקין את המערכת הפעלה יכולתי להיכנס למצב בטוח ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אבל זה לא עזר לכן חשבתי שזה בעיה תוכנתית והחלטתי להתקין מחדש. כעט הבעיה היא עם ה DVD שכשיש בפנים איזה שהוא CD/DVD ואני לוחץ על הכפתור לפתיחת ה DVD הוא עושה ריסטרט ושם כונן אחר פרט לזה הוא לא מזהה במערכת הפעלה אבל בביוס כןאני מקווה שפירטתי הכלאת הזיכרונות אני רוצה להשאיר לסוף כי מאוד קשה לי לחבר אותם בחזרה
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים זה לא אמור לעזור, אבל אפשר לנסות: תנסה לאפס את הביוס (תוציא את הסוללה/תעביר ג'אמפר למקום המתאים)בכל אופן, חשוב שתוציא את הזכרונות(ותשאיר רק סטיק אחד)הכנסת והוצאת הסטיקים זה לא תהליך בעייתי בכלל, וחשוב על מנת למקד את הבעיה.
פורסם 2008 בדצמבר 1916 שנים מחבר תודה לכל מי שעזרה מי שלא עזר מקווה שיעזור פעם הבאהאני מסרתי היום את המחשב למעבדה יום ראשון אחרי הצהריים אני אמור לקבל אותו חזרהאני יעדכן כאן מה הייתה הבעיה
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר הבעיה הייתה בזיכרון RAM ... (פעם רביעית שזה קורה מאז שקיניתי את המחשב.........שוב יוצאים למלחמה עם אייבורי....)מישהו יודע מה הם הגורמים העיקרים הגורמים נזק ל RAM?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים בגלל זה אמרתי לך שזיכרונות שעוברים בממטסט לא תמיד תקינים היית צריך לבדוק עם סטיק זיכרון אחר
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים מחבר אין לי עוד סטיקי זיכרון כך שזה לא משנה לא הייתה לי ברירה...עוד פעם, מה הסיבות הכי נפות או עיקריות לכשל של הסטיקים של הזיכרון?
פורסם 2008 בדצמבר 2116 שנים היה לי תבעיה זאת גם רק לי לא עלה הווינדווס בכלל אז נכנסתי ל BIOS ביטלתי תכונן קשיח הכנסתי דיסק של ווינדווס הרצתי פירמוט התקנתי הכול מחדש אחרי התקנת דרייברים ואז עשיתי עוד ריסט נכנסתי ל BIOS שוב הפעלתי כונן קשיח והכול עבד בובה
פורסם 2008 בדצמבר 2216 שנים מחבר הינה ממשיך לו הסיפור..........הוא לא תיקן כלום! הוא רק עשה את זה יותר גרוע.עכשיו הביוס לא מזהה את הדיסק קשיח. בכל מקרה אני החזרתי את המחשב לחנות נקווה שהוא יתקן את ה CD/DVD כדי שאני יוכל להתקין את הוינדוס.אני יעדכן בהמשך (לאלו שמעוניינים לדעת מה הייתה הבעיה באמת)
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים הוא אמר שיש לו מסך כחול... חשבתי WINDOWS.אתה יכול לאפס ביוס(תוציא סוללה ל 2 דקות ותחזיק).לבדוק טמפ' ע"י הביוס.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר אחרי שכבר הייתי מוכן לקנות מחשב חדש החלטתי לבדוק בכל זאת עוד פעם את המחשב המקולקל פחתי את הספק ומה אני רואה?אני רואה שסביב הנגדים בספק יש חלודה.....כלומר הסוללות התפוצצו.כמה עולה ספק חדש?והאם שווה בכלל לקנות ספק חדש?(למרות שיכול להיות שיש עוד בעיות)מפרט: פנטיום 4 2.4זיכרון DDR 1.5GBכ.סמך גיפורס 6200דיסק קשיח SATA 7200 80GBיש לי 2 מאוררים של 40mm (לא בטוח לגבי הגודל הם מהרגילים הקטנים שתמיד יש במארז)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.