פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים דבר ראשון אני צריך לדעת איך אני מבטל את האפשרות שזה עושה ריסטרט בכשל מערכת במקום זה מראה מסך כחול?דבר שני, בדקתי זיכרונות והם בסדר חשבתי שזה בעיה תוכנתיתי אז עשיתי פורמט ועכשיו אני לא יכול להתקין עד הסוף את מערכת ההפעלה כי בשבל מסויים זה עושה ריסטרטבנוסף גם ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק מקלדת עכבר ומסךבחומרה גם ניתקתי כל מיני מאוורירים מיותרים. CD לא ניתקתי כי אני צריך אותו בשביל להתקין את מערכת ההפעלה.הקטע שזה לא קורס בביוס וגם לפני שעשיתי פורמט זה לא קרס ב"מצב בטוח"מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר אין לי מחשב אחר לבדוק עליו את הספק...יש משהוא אחר שיכול להיות הסיבה?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים הCD יכול להיות בעיה תנסה עם אחד אחר אם יש איך בדקת את הזיכרונות?עכשיו קראתי יותר ביסודיות אני שולל בעית ספק ב70 אחוז
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אתה יכול לנסות בביוס LOAD OPTIMIZED DEFAULTS ולשמור, יכול להיות שהזכרונות לא מוגדרים כראוי או משהו כזה.
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים מחבר בדקתי זיכרונות עם MEMTEST.עכשיו אני חושב שזה CD הבעיה שאין לי איך להתקין מערכת הפעלה...יש רעיונות?יש לי עוד CD בבית אבל חלק לא נפתחים וחלק לא קוראים דיסקים....
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר בדקתי זה לא ה CD תיקון: גיליתי שזה גן ה CD כשאני לוחץ עליו ביחד עם דיסק בפנים אז המחשב עושה ריסטרט הבעיה שהמחשב לא מזהה שוב CD אחר שאני מחבר למחשב, כלומר הביוס כן רואה אותו וכל דבר אחר לא רואה אותו את אותם CD מחשבים אחרים כן רואים....רעיונות?
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים נשמע כמו בעייה שנובעת מהספק כוח.על איזה ספק כוח מדובר, ומה המפרט המלא של המחשב?למרות שציינת שניתקת חומרה לא הכרחית - לא ציינת מה כן ניתקת ומה לא.במידה ויש לך יותר מסטיק אחד של זיכרון - תנתק את כולם ותשאיר רק אחד מחובר.כנ"ל גם לגבי הכונן הקשיח.תנתק כל מני רכיבים חיצוניים כגון: קורא כרטיסי זיכרון, DOK וכל שאר התקני USB.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מחבר ספק 480W השארתי עכבר מקלדת ומסךמפרט:מעבד אינטל פנטיום 2.4GB1.5 זיכרון DDRכ.מסך 6200 NVIDIAדיסק קשיח WS 100+ לא זוכר בדיוקכל השאר אני חושב שזה לא משנהאני צריך עזרה דחוף כי אם זה לוח אם או כל דבר אחר שיעלה הרבה אני קונה מחשב חדש וזהו...
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים גם לי זה עלה בראש הבעיה של הספק כוח אבל נתקלתי באותה בעיה וזה היה הCD אז הצעתי לשלול בעית ספק ב70 אחוז כמו שכתבתי כבר אבל כדי להיות בטוח פשוט תעביר את הספק למחשב אחר ותבדוק אם הוא תקין
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים איך אתה שולל בצורה כה נחרצת את הספק כוח בתור גורם לבעיה?העניין עם כונן ה-CD דווקא גורם לספק להיראות כחשוד העיקרי בבעיה (ובמיוחד לאור העובדה שזה ספק ג'נרי)השארתי עכבר מקלדת ומסךאיזה רכיבים הוצאת?למרות שציינת שניתקת חומרה לא הכרחית - לא ציינת מה כן ניתקת ומה לא.במידה ויש לך יותר מסטיק אחד של זיכרון - תנתק את כולם ותשאיר רק אחד מחובר.כנ"ל גם לגבי הכונן הקשיח.תנתק כל מני רכיבים חיצוניים כגון: קורא כרטיסי זיכרון, DOK וכל שאר התקני USB.AlexKapu - זה לא עוזר שאתה חוזר ומדגיש כל הזמן שאתה צריך עזרה.אם אתה רוצה שנעזור לך, תתחיל לפרט (לאט וברור) על איזה שלבים עברת עד עכשיו.אם לא תציין בדיוק מה עשית עד עכשיו, לא תוכל לקבל עזרה רצינית לבעיה שלך.
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים קליק ימני על המחשב שלי>> properties>>advanced>>startup and recoveryתבטל את את האתחול האוטומטי ונהיה יותר חכמים..
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים מה הוא יבטל בדיוק? אין לו מערכת הפעלה על המחשבלפותח הדיון זיכרונות שעוברים בדיקה בממטסט לא תמיד תקינים אם יש לך אפשרות לשים זיכרון אחרתקין ולבדוק זה אולי יפתור לך את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.