עבור לתוכן

מישהו שמע/ראה על לוח אם לCi7 שמתאים לBarebone/SFF ולא לMID TOWER CASE ?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את זה בנרות! אני מעוניין להרכיב מערכת SFF/BAREBONE מבוססת Ci7 אבל אני פשוט לא מוצא לוחות אם כאלה.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

לא שמעתי על לוח כזה.

חוץ מזה, למה לך לדחוף מערכת CI7 לHTPC? (אם הבנתי נכון את השימושים)

פורסם

אין עדיין לוחת אם כאלו..מה גם שאני לא בטוח שמתוכנן לצאת אחד כזה בקרוב..

אולי בעתיד שתצא ערכת השבבים P55 ומעבדי המיינסטרים למיניהם..

כרגע אין פרקטיקה בדבר..

פורסם
  • מחבר

למה לא ? מה אני צריך היום במערכת שלי ? כרטיס מסך MID END, כרטיס PCI אחד תפוס לכרטיס קול MAUDIO, הארד דיסק אחד גדול או השניים שיש לי כרגע, וכל השאר ONBOARD (רשת וכו').

אבל שהבסיס יהיה חזק, מעבד חזק והרבה RAM... בדיוק השילוב שצריך הCi7.

אין היום אלטרנטיבה למארזים גדולים/בינוניים ? הבעיה היא בקירור ?

ת'אמת שכרגע אני עם p4 2.4c שעובד על 3.1GHZ ות'אמת גם מגרד את ה3.4 אם רוצים ובאמת שבלי הזלמן שיושב עליו בקיץ העסק היה מתחמם טיפה יותר מדי אבל אני לא ממש בונה על OC במחשב העתידי ואני לא כל כך מבין מה שונה כמות החום שפולטים המעבדים החדשים לעומת הישנים יותר שכן שולבו יפה ב BAREBONES - לדוגמא SHUTTLE...

או שאולי הבעיה תהיה בספקי כוח שנדרשים היום ?

אני קצת מחוץ לעניינים כרגע, מאז הגיוס לא ממש נשארתי מעודכן בחומרה אבל השחרור קרוב מתמיד... :yelclap::silly:

פורסם

מה השימושים שלך?

רוב הסיכויים שאתה לא צריך CI7...

וחוץ מזה, לא ענית לי, למה לדחוף CI7 למארז כזה קטנטן?

פורסם
  • מחבר

השימושים שלי כרגע הם סרטים/מוזיקה/גלישה/קצת גרפיקה.

הייתי משחק פעם FPS כבד אבל כבר הרבה זמן שאני בכלל לא משחק, איזה 3 שנים... אני מאמין שביום מן הימים אני אזרום על איזה משחק מתישהו אם יהיה זמן...

בכללי, אני מאמין שהיום כשיש מעבד חזק ומבחינה כלכלית אני יכול להרשות לעצמי מערכת כזאת ללא נזק רציני לכיס אז זה יהיה פשע לא לעשות את זה.

את המחשב שיש לי עכשיו קניתי בכיתה י' ואני עכשיו עומד להשתחרר והוא עדיין סוס עבודה ולמה ? כי אז קניתי מחשב בינוני-טוב ועם OC חזק הוא עדיין רלוונטי היום.

בכל מקרה אי אפשר לדעת מה היו השימושים של המחשב, בכללי אני בונה על מחשב עם צרכים שאין לי, ככה לדעתי כל אחד צריך לחשוב וללכת כל פעם 10 צעדים קדימה ברכישה של מערכת במקום כל שנה לגלות שאתה כבר מתחיל להיות לא רלוונטי לדברים חדשים שאתה רוצה להריץ.

עבודה מהירה בווינדוס והרצה מהירה של כל תוכנה או תוכן מולטימדיה זה גם דבר שמאוד מפריע לי, אני רוצה על אותה המאייה שאני מפעיל סרט שהוא יתחיל לרוץ ועמודי אינטרנט כבדים שיעופו באוויר.

לגבי המארז הקטנטן, פשוט נמאס מהמארזים המפלצטיים שתופסים את השולחן, אני רוצה להרגיש שהתקדמנו קצת מאז הXT שהיה לי... אני אפילו חושב שהמארזים הישנים שהיו לי של הP3 היו קטנים יותר... ואני גם רוצה משהו יותר יפה שמשתלב בבית ולא חדר מכונות, בקיצור - מזעור (ביחד עם שקט,ביצועים ועמידה בעומסי חום כמה שיתאפשר).

פורסם

אתה לא חייב CORE I7....גם מעבד נורמלי מסדרת הC2D יפסק אותך בהחלט..

ולהם לא חסר לוחות אם "קטנים"..

פורסם
  • מחבר

::)

אני מודע לעובדה שאני לא חייב Ci7 אבל אלה מעבדים טובים, ואני מעוניין בהם, ואם לא הבנת/הסכמת עם מה שכתבתי מקודם אז זה בסדר גמור אבל אין לי אינטרס להתחיל להתנצח על מה כדאי היום ולמה כן ולמה לא... פשוט מחפש לוחות אם.

פורסם

אז אני פשוט בא ואומר לך שחבל "לרדוף" סתם את הCORE I7..כי לוח אם אתה לא תמצא..

פורסם

אני מסכים עם taotao. אין לך כלל צורך בCI7, ובינתיים אין לוח שיעמוד בדרישות שלך.

תראה את המפרט שלי. מפרט אופייני למחשב חדש משנה שעברה. כל תוכנה וכל סרט שאני רוצה עובדים לי במהירות הבזק איתו, ואם היה לי כרטיס מסך קצת יותר חזק המחשב הזה היה יכול להפוך בן רגע למכונת משחקים משומנת שתריץ כל משחק על HIGH.

אתה מבין לאן אנחנו חותרים..?

פורסם
  • מחבר

כן אני מבין אתכם, אבל אתה קנית את המחשב לפני שנה... ואני קונה אותו היום, ואני מאמין שאני צריך להריץ איתו את המשחקים/תוכנות של מחר ולא של מה שקיים היום.

לכן מה שיש היום הוא תמיד מספיק אבל לקנות מחשב לטווח זמן זה זאת טעות טקטית בצרכנות (לדעתי).

אני למשל היום מרגיש את החוסר בRAM שיש לי וההארד דיסק השלישי מאז הקנייה המקורית כבר בדרך... את זה אני רוצה להרגיש בשלב מאוחר יותר ולהגדיל את חיי המדף, מה גם שאין סיבה להתפשר בביצועים גם בתפקוד רגיל על הדסקטופ.

בכל אופן אני לא לחוץ לחודש הזה לקנייה ואני מאמין שאני כבר אחקה לזה http://us.shuttle.com/barebone/Models/SX58H7.html

אלא אם זאת תהיה באמת פשיטת רגל והם יגזימו עם המחיר...

פורסם

אם לא לחוץ לך...אז קח את הזמן..אולי גם ירדו המחירים קצת.. ;D

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: ;D

DFI מוציאים לוח MATX מבוסס X58 בשביל

תודה!

פורסם

הגודל המוגבל של SFF וחוסר האפשרויות לאוורור מסיבי לא אידיאליים למעבדים של 125W.

אתה יכול להסתדר מצוין עם מעבדים של 65W ואפילו פחות:

http://hwzone.co.il/news/1227636539/40095/

כך תוכל לחיות עם מארז קטן ולא חם מדי וגם כמות הרעש תפחת.

אבל אם אתה "חייב" Core i7, אז בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים