פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אהלן,יש לי בעיה עם הכונן [שהוא גם צורב] שהוא לא קורא לי דיסקים...לא מוזיקה ולא DATA במנהל ההתקנים אין שגיאה לגביוהמחשב מזהה אותו גם בביוסכשאני מכניסה דיסק זה נראה שהוא מנסה לקרוא אותו אבל לא יותר מזה, לפעמים כשאני מנסה להכנס לכונן זה תוקע לי את המחשב ... למישהו הבעיה מוכרת ? ???
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תעשה ניקוי עם דיסק ניקוי ויש מצב גם שהוא התקלקל אני בת :]אממ...אפשר לנקות את העינית עם אלכוהול או שזה לא עובד במקרים האלה ?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים יניב אם הכונן מזוהה בביוס זה לא אומר 100 אחוז שהכבל תקין. תאפסי את הביוס אולי יעזור תחליפי כבל נתונים מתי זה קרה לך? עשית משהו לפני שזה קרה?שאת מכניסה דיסק את שומעת קולות של השחזת סכינים ?
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים קחי קיסם אוזניים ובעדינות תנקי את העינית בשניה שעשיתי את זה , זה באמת קרא לי את הדיסק! חח אבל דיסקים אחרים זה לא קורא עכשיו זה קורא סלקטיבית
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים אז פשוט תלכי לחנות ותקני דיסק ניקוי ואל תשחקי יותר מידי בעיינית זה דבר מאוד עדין
פורסם 2008 בדצמבר 1816 שנים תנקי בעזרת אלכוהול, לא יבש.. משאיר סיביםלא קשור לבעיה שלך, אבל יש כאן כמה דברים שקשורים לנקיון הפנימי וההשפעות..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3178722#msg3178722
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.