עבור לתוכן

כמה מכאן עשו VMODE לספיר 4850 (קירור סטוק) ?

Featured Replies

פורסם

FARCRY על 1600 הגדרות MEDIUM לא זז לי משהו ...

כרגע הכרטיס אצלי על 700 ליבה זכרון 1000

כמה שאלות : הגברת הזכרון (לא הליבה CORE) בכלל עושה משהו ?

עם VMODE לכמה אפשר להגיע מ700 ? והאם זה שווה את ההתעסקות \ יורגש הבדל בפועל בעין במשחק ?

כרגע במשחק המעלות על 80 - לכמה יעלו באיזור ה 800 לאחר הVMODE ?

שאלה נוספת

אני עם 8.11 - איך אני קובע שבמאמץ הכרטיס יפעל על 60 ולא 20 אחוז כמו שאני שם לב שהקאטאליסט עושה ? (במשחק למשל)

?

תודה :hi:

פורסם

לגבי ה V-MODE אני לא יודע דבר כי לא התנסתי בזה אבל לגבי ב FARCRY זה נשמע מאוד מוזר, יש לי מחשב יותר חלש משלך ,דיי משמעותי והוא רץ לי חלק בגראפיקה הזאת ;D

תנסה להשתמש ב 8.12 שיפר לי את הביצועים, וד"א אם אתה לחוץ על יותר מ60% של קירור אז תעשה את דרך הקטליסט ידנית, ותגדיר אותו על 80% טאו כמה שבא לך. זאת לא בעייה בכלל.

פורסם

אני עם ספיר טוקסיק ו 8.12 שיפר לי בצורה דרסטית. תשדרג דרייברים במיידי.

פורסם

אני עם ספיר טוקסיק ו 8.12 שיפר לי בצורה דרסטית. תשדרג דרייברים במיידי.

מחזק, הדרייבר החדש נותן שיפור לא רע בfc2

פורסם

מוזר מאוד, על המחשב שלי הרצתי אותו חלק על מקסימום + 2AA, וזה היה עם הדרייבר הישן.

פורסם

באמת מוזר, מה עם מישחקים אחרים? קרייסיס? משהו?

פורסם
התועלת מאוברקלוק על 4870 יותר גבוהה מאשר התועלת על 4850.

כך למשל 4850 מצליח להגיע לביצועים של 4870 ולפעמים אף להשתוות ל GTX280, אך ה 4870 עם אוברקלוק עובר את GTX280 בלי בעיה.

לכל מי שלא מבין כלכך באלקטרוניקה בכלל ומודינג בפרט היתי ממליץ לקחת 4870 ולהינות איתו.

לכל מי שמבין, רוצה קצת אתגר ומחפש לחסוך כסף יכול לקחת 4850 ולהגיע איתם בעזרת אוברקלוק לביצועי GTX280.

חשוב מאוד

לכל מי ששוקל לעשות אוברקלוק, אל תחשבו אפילו לגשת לכזה פרויקט בלי ידע וניסיון עם הלחמות.

ה Pencil Mod הוא מסוכן מאוד ונועד בעיקר לבדיקות זמניות - הוא לא מיועד לשימוש קבוע, כמו כן הגרפית יכולה ליפול מהחיבורים בעת התקנה הכרטיס ולעשות קצר במחשב!

השיטה הבטוחה היא הלחמה בעזרת בדיל ללא עופרת עם טרימר בעל רגישות גבוהה (טרימר בעל 18 סיבובים יספיק).

כמו כן, חובה שיהיה ברשותכם מולטימטר, לא עושים כאלה דברים על בליינד.

ראו הוזהרתם!

לתרד של stinger שעשה VMOD:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=355865.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים