פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים שלום יש לי כרטיס מסך HD4850 ומסך 22 אינץובזמן סרטים או משחיקם יש לי קווים כאלה מעצבנים יש לי תדרייברים הכי מעודכנים אבל אולי אני צריך להוריד או לסמן משהו באפשרויות ואני לא מבין בזה כל כךיש למשהו פתרון.ניסיתי גם עם התוכנה D3DOverrider וזה לא עובד.
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מקודדים יש?? אולי הבעיה בכלל בהם והכרטיס עצמו תקין...http://codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htmעריכה:סליחה, לא ראיתי שהבעיה גם במשחקים, אז אני מניח שמקודדים לא רלוונטים פה
פורסם 2008 בדצמבר 1616 שנים מחבר במשחקים זה בעיקר קן למטה מעצבן ,היום ראיתי סדרה ויש מלא קווים לא היה יל את זה לפני אז אני מניח אלי שזה בגלל הדרייברים החדשים של ATI שנרה לי שרק הורסים לא עוזרים.אני בכל זאת מנסה לעדכן הכול שוב
פורסם 2008 בדצמבר 1716 שנים תנסה לעשות roll back לדרייבר של הכרטיס מסך ותראה אם זה יסתדר.כמובן roll back רק במערכות הפעלה XP/VISTA
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים מחבר עשיתי בדיקה ב3DMARK VANTAGE 3DMark Score P5630 3DMarks CPU Score 6013 Graphics Score 5513 בזמן הבדיקה לא היו יל קווים אבל מה בעצם הבדיקה נותנת לי היא לא תפתור את הבעיה שיש לי
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אז כנראה שהבעיה בכרטיס 2 דברים אם יש לך כרטיס מובנה על הלוח אם תשתמש בו כדי לבדוק אם זה חוזר או לחילופין תתקין את הכרטיס שלך במחשב אחר ותבדוק אם זה קורה שוב אם כן ראה שהבעיה בכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.