עבור לתוכן

הצורב צורב לאט ומזוהה כ-IDE?!

Featured Replies

פורסם

קניתי צורב חדש ;)

2014L1T ASUS עד עכשיו הכל טוב.

יש לי את הבעיה הזאת עוד מהצורב הקודם, בגלל זה החלפתי.

אני התקנתי כבל SATA, הכל טוב, כל החיבורים במקום. אני בא לצרוב בוא אומר שהוא צורב לי 4X והוא צורב את הדיסק חצי שעה. שמתי בנרו שבא עם הצורב, מקסימום מהירות. המהירות שהוא תומך ב DVD-R (הדיסקים שאני צורב) היא 20X

אז למה לעזאזל הוא צורב לי 4X ? או שהוא כותב 4X וצורב לי שעה. כאמור צורב חדש, בעיה שהייתה בצורב הקודם. יש בעיה עם הכונן קשיח? יש בעיה בלוח אם? אני לא מצליח להבין!

מערכת הפעלה: XP PRO

סוג צורב: 2014L1T ASUS 20X (חדש עכשיו קניתי)

סוג דיסקים: PHILIPS DVD 4.7 GB 1-16X

צריכים מפרט מלא?

עכשיו אני מתבאס..

:kopfpatsch:

פורסם

צריכים מפרט מלא? עדיף

פורסם

גם אצלי זה IDE, זו לא בעיה בצורב או בשום דבר שאצלך כל עוד אתה במצב Legacy/IDE ולא SATA-AHCI.

אמרת שהבעיה הייתה גם עם הצורב הקודם.. אתה מדבר על מהירות הצריבה הנמוכה (4)?

פורסם
  • מחבר

גם אצלי זה IDE, זו לא בעיה בצורב או בשום דבר שאצלך כל עוד אתה במצב Legacy/IDE ולא SATA-AHCI.

אמרת שהבעיה הייתה גם עם הצורב הקודם.. אתה מדבר על מהירות הצריבה הנמוכה (4)?

לא, בצורב הקודם, הייתה לי בעיה של שעון שקרי, כלומר למשל זה מראה 7 דקות וכשהשעון מגיע ל-0 הוא מראה עוד 20 דקות. וככה הוא צורב. יכול להגיע לשעה.

זאת הבעיה שיש לי גם עם הצורב הזה. המהירות הצריבה המוכה זאת בעיה. אין לי מושג למה זה כותב ככה.

במה אתה חושב שיש בעיה?

פורסם

ניסית להסיר את כונן הדיסקים מ"Device Manager"/מנהל ההתקנים שבמאפייני המחשב שלי בלשונית חומרה/Hardware ?

אתה צורב עם Nero Start Smart? אם כן אז ניסית להכנס ללשונית Extras ושם לקבוע מהירות צריבה אחרת? (ניתן להוסיף)

ניסית מדיות צריבה אחרות?

פורסם
  • מחבר

ניסית להסיר את כונן הדיסקים מ"Device Manager"/מנהל ההתקנים שבמאפייני המחשב שלי בלשונית חומרה/Hardware ?

אתה צורב עם Nero Start Smart? אם כן אז ניסית להכנס ללשונית Extras ושם לקבוע מהירות צריבה אחרת? (ניתן להוסיף)

ניסית מדיות צריבה אחרות?

שמע ואיך אני מתקין את ה- ASUS במקום הצורב הקודם? יש לי נרו 8 אתה יכול לפרט יותר לאן להיכנס?

פורסם

לפי השאלה הראשונה אני מבין שראית במנהל ההתקנים את כונן הדיסקים הקודם שלך.

אם כן, קליק ימני ותבחר הסרה/Uninstall. לאחר מכן תפעיל מחדש את המחשב והוא יזוהה בהפעלה.

פורסם
  • מחבר

לפי השאלה הראשונה אני מבין שראית במנהל ההתקנים את כונן הדיסקים הקודם שלך.

אם כן, קליק ימני ותבחר הסרה/Uninstall. לאחר מכן תפעיל מחדש את המחשב והוא יזוהה בהפעלה.

כן, עשיתי ככה. עכשיו. אני לא מבין למה הוא מראה לי שעון 7 דקות וצורב חצי שעה..?

תודה

פורסם

עכשיו נפתחו לך מהירויות חדשות ועדיין הוא צורב לאט?

תפרט קצת יותר בהודעות שלך כדי שיהיה קל לעזור לך וכל התהליך יהיה מהיר יותר, בשבילך ובשבילנו ;)

פורסם
  • מחבר

עכשיו נפתחו לך מהירויות חדשות ועדיין הוא צורב לאט?

תפרט קצת יותר בהודעות שלך כדי שיהיה קל לעזור לך וכל התהליך יהיה מהיר יותר, בשבילך ובשבילנו ;)

טוב, זה מזהה לי את הצורב ועוד משהו אין לי מושג מה זה.. (אין כלום במחשב חוץ מהכונן קשיח והצורב ASUS, לא כונן דיסקטים לא כלום..)

בנרו הוא רושם לי 16X וצורב הרבה יותר לאט. למשל, הוא עושה שעון עוד 5 דקות וכשהוא מגיע ל-0 הוא סופר עוד 20 דקות. ככה הוא צורב 25 דקות.

תמונה של ה- DEVICE MANAGER:

90890681gn2.jpg

פורסם

בתמונה שהבאת על הפריט שמסומן, קליק ימני ואז מאפיינים.. באחת הלשוניות יש DMA/PIO.. תבדוק מה נבחר שם.

אם PIO אז תחליף לDMA. תשמור שינויים ותפעיל מחדש את המערכת.

פורסם
  • מחבר

בתמונה שהבאת על הפריט שמסומן, קליק ימני ואז מאפיינים.. באחת הלשוניות יש DMA/PIO.. תבדוק מה נבחר שם.

אם PIO אז תחליף לDMA. תשמור שינויים ותפעיל מחדש את המערכת.

אין לי בשום לשונית אפשריות כאלה. אתה יכול להביא מיקום מדוייק?

פורסם

אתה צודק, התבלבלתי. טעות שלי.

בתמונה שהבאת.. לך ל-IDE ATA/ATAPI Controllers

במקום לנחש לאיזה בקר הצורב מחובר, תעשה מאפיינים לכל מה שיש שם. כלומר תלחץ על ה + וברשימה שנפתחת תעשה קליק ימני, מאפיינים, Advanced Settings ושם תבדוק ששני האופציות (אם לא מסומנות באפור) קבועות על DMA if available. כך תעשה בכל הרשימה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים