עבור לתוכן

עזרה במציאת כרטיס מסך בעל 3 יציאות אנלוגיות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש כרטיס מסך שהוא ען חיבור PCIE בעל 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA)

זה יעזור לי המון מי שימצא זאת

תודה

פורסם

מה המיפרט שלך ובכמה תקציב מדובר ?!

פורסם

בעיקרון לכל כרטיס היום יש שתי יציאות DVI שאליהן אפשר לחבר מתאמים לVGA.

לרוב הכרטיסים יש גם Video out, שזה חיבור שאליו מחברים מן מפצלים שיתנו לך S-video או קומפוזיט או קומפוננט.

פורסם
  • מחבר

אז ככה בעיקרון אין לי מגבלה של תקציב אני רק צריך שזה יהיה PCIE ומעבד גרפי FX5000 ומעלה

שנית אני יודע שיש ממירים חיצונים אך אני מחפש משהו שימנע ממני שימוש בהם

בעיקרון אני רוצה להוציא 3 אותות אנלוגים מכרטיס אחד לשלושה מסכים שונים

תודה מראש על העזרה

פורסם

תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה שיניתי את הכותרת על מנת להיות יותר ספציפי

אני צריך כרטיס מסך בעל 3 יציאות אנלוגיות ?(אפשר גם 2 אך העדיפות ל3) לא משנה לי אם היציאה תיהיה עם מחבר VGA או COMPONENT או אחד ככה ואחד ככה הוא צריך להיות בממשק PCIE ועם מעבד FX5000 ומעלה

לכל אלה שרשמו לי על ממירים חיצונים אני יודע שיש מDVI לVGA אבל אני לא רוצה להמיר מאות דיגיטלי לאנלוגי אני רוצה ישר לאנלוגי כמו כן אני יודע שיש מפצלים מVGA אחד לשתים המטרה שלי זה לראות על שלושה צגים תצוגה שונה (ולכן רעיון המפצל יורד מהפרק)

אני מאוד הודה למי שימא לי כרטיס כזה זה יעזור לי מאוד

פורסם
  • מחבר

מישהו??

פורסם

מעניין אם אפשר לעשות שילוב כלשהוא של כרטיס מסך בעל שתי יציאות + כרטיס מסך מובנה בלוח כדי לקבל חיבור ל3 מסכים (או שאין שוב מצב להשתמש בשני הכרטיסים במקביל)

פורסם

אין שום הבדל מבחינת האות בין שימוש ביציאת DVI עם מתאים ל-VGA לבין יציאה שיש בה VGA ישירות.

DVI-I כולל גם יציאה אנלוגית.

בכל מקרה, גם זוג VGA ו-S-Video או Composite לא יתנו 3 תצוגות שונות. אלא אם כן מדובר בכרטיסים מיוחדים ויקרים (מטרוקס למשל), הכרטיסים יתמכו ב-2 תצוגות שונות בלבד.

פורסם

למיטב ידיעתי - זה אפשרי..

ראיתי לא מעט פרוייקטים שחיברו כרטיס PCI ישן עם יציאת VGA, ולשם חיברו מסך LCD5 של PS..

2 כרטיסי מסך זה פיתרון יקר יחסית.. (במידה והלוח תומך כמובן)

לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים